Hirdetés
Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok ! Boldog Karacsonyt Mindenkinek !
Ismerosom gepet akar osszerakni ( uto karacsonyi ajandek ) jatekra folleg, de csak esszel... 1280x768 a felbontas, amihez mi ugy gondoljuk, h eleg lenne egy i3 540 + 6850 paros, mert a kis i3 min 4Ghz jaratva, ezen a felbontason elegnek kell hogy legyen a 6850 ala.
Kesobb pedig ha mar keves lesz a kis i3, akkor lehet ujitani i7 re, ami sztem meg nincs kihasznalva, hiaba jon a sandy bridge.
A kerdes tehat a kov lenne, h milyen alaplapot erdemes venni folleg tuningra (i3, kesobb i7), es, h i3 nal van e "ujabb stepping" mint pl.: az amd nel c2-->c3 ?Az arakrol meg ugy gondoljuk, h a szandi utan kicsit lejjeb mennek a "regebbi" arak.
Segitseget pedig elore is koszonjuk !
-
b3Ro
senior tag
Az a baj, h a keret nem nagy... Azert is i3 as vonal a kiindulo pont. A usb3 stb nem lenyeges, inkabb az a fontosabb, h kesobb tamogassa az i7 et, meg persze a tuning, amire majd rakerdezek a topikjaban.
Szted a koltseg lantartasa erdekeben, egy i3 540 + 5770 ( aproba 25k ert mar lehet kapni ) parossal "sok baj lenne", tehat azert fel ev mulva nem akarunk ra kolteni megint. Tudom mondtad, h erosseb proci elsonek, de ez igy csak olcsobb lenne, es sztem az adott felbontason eleg egy jo darabig.
-
b3Ro
senior tag
Az AMD ben csak csalodtunk (nekem az van, de....), en amikor megvettem, akkor felbuzdultam, h hu 4 mag de jo, fasza c3 huzom a szajat, fasza lesz, de semmi se jott ossze,
Velemenyem szerint, meg az intel lehet, h dragabb, de tobb van bennuk, meg gyorsabbak, az amd meg olcso, ami tenyleg annyit tud amennyit kiadsz erte,
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
válasz Itachi82 #16186 üzenetére
Hello !
Megvan a kereted hozza, tehat egy i5 min elfer abban a gepben, az adott felbontasokhoz kell is. Az op rendszer nalam mindig fekete lo volt ... Ha azt megtudnad oldani mashogy, akkor, egy ssd is jol muzsikalna.
1280x1024 hez sok a vga, kicsivel fentebb pont errol beszelgettem a Jim-Y kollegaval.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest