Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Ha az I5-9600k CPU-t venném,de nem akarom húzni,hanem jó az alapórajel, akkor jó egy MSI H370 Gaming Pro carbon esetleg egy H370 Gaming Plus? Ha mindenképp inkább Z-s lap, akkor pedig jó választás lenne a Z370 PC PRO? Ha húzás nélkül mindegyik jó, akkor a 2 H-s lap közül gondolom a carbon jó választás, mi a helyzet a másikkal?[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Végülis I7-8700-et fogok venni. A kérdés, hogy a h370 gaming plus és a H370 Gaming pro carbon között mi a különbség? Utóbbinak talán jobb a hővezetése, és azt hiszem van rajta usb 3.1. Más valamiben jobb? Az előző kérdésem amúgy fordítva is működik.
Tehát ha a Z370-et venném a nem K-s procihoz, az attól még jó lenne igaz? Így összevetve a 3 lap közül gondolom a pro carbon a legjobb, ha sima 8700-et veszek. -
Palesztin994
aktív tag
válasz Milka 78 #88406 üzenetére
Hmm. Értem,köszi! Esetleg van 35-45 ért,amit inkább ajánlanál? Én ia azt gondoltam mondjuk,hogy ezek elegek a sima 8700 alá. Gondoltam gyorsabb ramra,de tudtommal az I7 is csak 2666mhz -et enged, így a lap sem kell többet tudjon. Annyi,hogy asszem a h370 carbonon van 2 usb 3.1, ezért választottam azt.
[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
válasz Milka 78 #88414 üzenetére
Én is hasonlóan gondoltam, és 34 jó ár érte, mert eddig úgy terveztem, hogy berendelem 45-ért, meg is lepődtem, hogy hirtelen 34 lett tegnap estére, reggel, vagy 1 nappal korábban (már nem emlékszem mikor) még legolcsóbb helyen is 41-ért láttam. Tehát ezzel elégedett lennék. Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés. Alaplapon lehet úgy is UEFI-t frissíteni, hogy még nincs oprendszer a gépen? Vadi új gép (MSI H370 Gaming Pro Carbon a lap), teljesen szűz ssd-kkel. Tudom, hogy elméletileg semmi köze a windowshoz, meg magán a lapon tárolja a biost, de azért biztonság kedvéért érdekel,mert inkább windowstelepítés előtt frissíteném le.
[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
válasz Palesztin994 #88610 üzenetére
Ja és még pár kérdés . USB 3.0-ról frissíthetem az uefit? pendrive alap partíción legyen vagy ntfs-en? Mindegy mekkora a pendrive, vagy 8 gigánál inkább ne legyen nagyobb?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest