Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz jerry311 #20057 üzenetére
Hmm, a kifejezetten bringás KRESZ oktatásának jobban belegondolva azért lehetne előnye, mert sokan azt sem látják, hogy veszélyben vannak, mert még ha ismerik is a KRESZt, de nem bringás fejjel gondolkodnak, ha nem olvasnak utána a témának. Nem ismerik a tipikus baleseti forrásokat (pl. "jobbhorog", Andrássyn kinyitott ajtó, stb.). Meg hogy a legtöbb esetben hiába szabályos az ember, az nem vigasz, ha ezt ráírhatják a sírkövére, és ennek tudatában kell közlekedni. Na ezeket kellene megtanítani nagyon...
mod: Mellékesen gyűlölök a városban bringázni, Bpen ezt szükséges rossznak tartom (Koppenhágában pl. nem az, próbáltam, szenzációs élmény), elsősorban erdőjáró bringás vagyok. Na annak az elcseszett szabályozásáról meg külön regényeket lehetne írni...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
titán
válasz jerry311 #20057 üzenetére
Had ne mondjam legutobb a haziorvosom csinalta a masodfoku alkalmassagit, megmerte a vernyomasom, aztan olvastam a tablat is, de mivel kicsi a rendelo olyan kozelrol, hogy a legyfingot is tisztan lattam rajta, perkaltam es ennyi volt. Pedig ugy tudom ehhez ekg is kellene, uzemorvos meg is szokta csinalni amugy, anelkul nem adja meg, de a hazidoki szart ra megis megadta. Ez persze igy jol hangzik, de gond is lehet belole, mert alkalmatlan emberek is papirt kaphatnak sajnos.
De volt olyan, hogy elozo uzemorvoshoz bement egyik soforunk, h nyom a mellkasa es nem erzi jol magat, aszonta neki a doki, h csak szimulal, mehet turaba. Lemerlegeltek a kocsijat, kinyitottak a kaput es nagygazzal belement a szemkozti falba, szivrohamot kapott, elotte 5 perccel hajtotta el a doki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest