Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
hali!
szeretnék fényképezőt venni, de kéne némi tanács. eddig egy fuji finepix 5700-zal fotózgattam. általában egyetemi rendezvényeken (sport, koncert, buli) fotózgatok. tehát főleg partyfotókról beszélünk, de konferenciákat is kell, sporteseményeket, bálokat satöbbi. tehát tulajdonképpen hobbi fotós vagyok, de szeretnék egy normális tükörreflexes gépet, amivel ellehetek sokáig.
arra jutottam eddig, hogy canon vagy nikon kell nekem.
canonnál a 350-400-450D-t nézegettem, de azzal riogattak, hogy ezek butított 20D-k meg 40D-k és pikk pakk megadják magukat. a keretembe viszont ezek inkább beleférnének.
nikonból a D70-et és a D80-at néztem, de ezekről szinte semmit sem tudok, max. amit a tesztben írnak.fontos még, hogy érdemes-e ezeket használtan megvenni? hány exponálásig jó még, mit kell esetleg majd még nézni (kopás vagy ilyesmi)?
ha van személyes tapasztalat, az még jobb
összegezve tehát, milyen gép kellhet nekem?
köszi
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
sanyixXx
senior tag
hali!
keresnék valami kompaktot a családnak a tükrös(ök) mellé. a keret 40k maximum. olyat szeretnék, ami szép képet ad, nem kellenek a gigapixelek.
igazából szüleimnek lenne, hogy a ne a régi filmest kelljen mindenhova cipelni.
ha valami hasonló ergonómiájú is kijön a 40k-ból, akkor az se baj, bár valami zsebbeillővel is vidáman elleszünk
lényeg tehát, hogy szép képe legyen és 40k maximum. családi fotózásra lenne, meg buliban csipőből tüzelésreköszi előre is
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest