Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werttzui
addikt
válasz sandokan66 #1551 üzenetére
Ő arra értette,hogy külön van záridő és külön van rekesz előválasztás is mint pl az fz 30-on a régi kompaktokon csak vagy automata vagy manuál mód van .
PENTAX
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
Help! húgomnak kellene egy mondjuk bridge típusu mindenképp képstabis gép max 90k mint pl: S3IS stb.... javaslatokat várok előre is megköszönném. Ja és új.
[Szerkesztve]PENTAX
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
Aki most akar venni s3is-t az 75 ért itt meg kapja /a magáét / [link]
PENTAX
-
werttzui
addikt
Na még egy induló /frissített/ gép [link]
PENTAX
-
werttzui
addikt
válasz Zozzant #4164 üzenetére
Az obi és a képstabi a legjobb az egészbe igen is nagyon jó minőségű az a leica objektív a képminőség gyengesége a képérzékelő kis mérete miatt adódik az fz 50-re már több m pixelt zsúfoltak ezért sajna zajgyár lett (ó ha legalább aps-c méretű lenne benne nem lenne nála jobb gép a világon de akkor az obi részének is nagyobbnak kellene lennie bár ilyen optikával picit nagyobbat is el tudtam volna képzelni bár akkor drága lett volna és az emberek nem vették volna meg bár igaz az igaz azért belefért volna egy nagyobb érzékelő.Na és a lényeg nem kényelmi szint alapján kell választani fotómasinát hanem első mindig a kép minőség legyen!
[Szerkesztve]PENTAX
-
werttzui
addikt
válasz Szten Márs #4171 üzenetére
Aki fotózik és fotós annak igen is a képminőség az első felőlem lehet 1 méteres keresője is ha körömnyi érzékelő van benne és nagyon zajos ill zajmosott képeket csinál
PENTAX
-
werttzui
addikt
válasz sandokan66 #4411 üzenetére
Sz.tem nem neki való a fotózás tökéletes gép úgy sincs főleg nem ennyiért inkább költse sörre és mindenki jól jár
PENTAX
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
Mi mostanság a nyerőbb Nikon d200 vagy inkább az új Canon 40 d?
PENTAX
-
werttzui
addikt
-
werttzui
addikt
válasz ArthurMiller #4516 üzenetére
Mindenképp nikon a nyerőbb azért próbálltam egy régebbi nikont és egy újabb canont összehasonlítani .
PENTAX
-
werttzui
addikt
válasz Szten Márs #4562 üzenetére
Van benne reáció mert pl ArthurMiller gépe is eleinte csinálta volt egy jó pár fotója amelyik itt ott csíkos volt de lehet,hogy csak a nikon szoftvere volt a hunyó
PENTAX
-
werttzui
addikt
válasz ArthurMiller #4571 üzenetére
De megtalálltam az egyiket [link] Bár volt egy másikfajta csíkozódás is de ott az egész kép olyan volt azt sajna nemtalálom.
[Szerkesztve]PENTAX
-
werttzui
addikt
Ja meg néztem f 10-es a fényereje max napot lehet vele fotózni
PENTAX
-
werttzui
addikt
válasz as_Rock #4678 üzenetére
''Mivel a Camera kft-nél kiolvastatható a hiteles expószám nem tudom miért is zsákbamacska a 10D?'' Mert az eladó úgy sem fogja odaadni a gépet ,hogy szaladjak be a camera kft-hez.Vagy ha már kifizettem úgy sem fogja visszavenni ha több expo van benne mint amit állított De ez vonatkozik a többi masinára is egy használt gép mindenképp zsákbamacska néha még az új is de azt 3 napon belül legalább visszacserélik
[Szerkesztve]PENTAX
-
werttzui
addikt
Igen is a vevőnek kell a cuccért menni ha akar valamit és igen is a környéken kell keresni cuccokat mert ha nagyon messze van az utazással már nem is bizti,hogy megéri és ha nem is jó akkor csak a pénz meg az idő ment el.
PENTAX
-
werttzui
addikt
Már rögtön az első mondat"jó képminőség" ez azt jelenti a kompakt és a bridge kategória kizárva! Második "nagy zoom átfogás" na ez kizárja az első pontot !
harmadik pont az mindegy
negyedik Ha tudnak fotózni akkor ok ha nem akkor meg kell tanulniuk mindegy,hogy az kompakt vagy dslr .
Talán ami szóba jöhetne neked egy nikon d80 meg egy 18-200-as obi sz.tem kielégítené az igényeidet de ugyebár ez már pénzbe kerül.PENTAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 1 / 2
- Asztrofotózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság