Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage85
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, mert teljesen analfabéta vagyok az okostelefonok területén. Jelenleg egy Nokia Lumia 735-öm van, ami számomra a legtöbb dologban elég volt. Amiben nem, hogy mintha megállt volna rajta az élet. Semmi frissítés, alig van rá működő program (waze, stb). Így jelenleg egy régi androidos Sony-t használok a kiegészítő dolgokra (GPS, böngészés, Spotify, egyebek).
- Árkategória: ~100e (nagyon max ~120-140e)
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Mindegy. Akár szolgáltatónál (Telekom)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútáv
- Mire használnád? Elsődlegesen: telefonálás, sms. Másodlagosan: gps (waze), böngészés, zenehallgatás (rádió is), videófelvétel. De ha éppen nincs nálam a fényképezőgépem, akkor tudjak vele lőni pár normális képet is.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Olyan ne legyen, hogy a szolgáltató, vagy a gyártó kifejezetten az adott készülékre adja ki és egy idő után "elfelejtik" kiadni a frissítéseket.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 4,7 körüli+ jó lenne, ha pl egy koccanástól nem törne darabokra a kijelzője, stb.
+ egy normális üzemidő is jó lenne, mert járkálunk túrázni ahol sokszor megy a gps. Jó lenne ha nem merülne le nap végére. Bár nem tudom a mai telefonoktól mit lehet várni.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Balage85
tag
válasz pit stop #125351 üzenetére
@pit stop, @Mr Keszi
A méretet csak kb írtam, jóval nagyobb ne legyen, mert ez a méret kézreáll és zsebben is kényelmesen elfér.
Üzemidő, megbízhatóság a fontosabb, a rádió nem annyira szempont, de jó ha van.Megnézem a leírt modelleket. Köszönöm!
Ezekre a modellekre a legújabb Android os telepíthető? -
Balage85
tag
Sziasztok!
Kinéztem a Redmi Note 11-et és nem tudom eldönteni, hogy hol vegyem meg.
Telekom vs hivatalos forgalmazó
A Telekom még mindig saját software-t használ? Ott kb 15 ezerre olcsóbb lenne + kamatmentes részlet az előfizetéseim miatt. Viszont a régi Huawei-emem idegesített, hogy késnek a frissítések.
-
Balage85
tag
válasz Viktor0610 #176921 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest