Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jon_snow
csendes tag
Sziasztok
Miutan a januarban vasarolt Samsung S8 telomat 3 utan egy nyomi gyerek ellopta, az eljaras idejere visszavaltottam a regi Iphone 5S-emre. Viszont ezt meg tegnap sikerult ugy elejtenem, hogy vegleg megadta magat. Muszaj vennem most valamit, mert a ceges telomat meg irgalmatlanul ruhellem.Ast csakis telefonalasra hasznalom.
Az biztos, hogy a rovid ido, amit a Samuval egyutt toltottem, kifejezetten kellemes volt, igy jelenleg inkabb Andorid vonalon gondolkodom. Meretben az a maximum, aimt el tudok kepzelni, annal nagyobbat semmikepp sem szeretnek. Ha picit kisebb, az nem baj
ujat szeretnek, tobb evre tervezem ( a szifon ha jol szamolom 4 evet szolgalt), jatszani nem akarok rajta. Tul sokat fotozni sem szoktam, de az azert elofordul.Jelenleg a Huawei (sima) P20 es a Sony XZ2 compact kozott vacillalok. Nagyjabol ez az az arkategoria, ami erdekel.
De ha ar/ertek aranyban gondolkodva erdemesebb feljebb mozdulni ( a telo fizikai mereteinek jelentos novekedese nelkul), akkor az osszeg is novekedhet.Koszi elore is
-
jon_snow
csendes tag
A mar tobb, mint 4 eves Huawei P20 telomat vagyok kenytelen lecserelni. Nagyon szerettem, de a legutobbi foldrehullas utan mindene osszetort. Egy kinai displayt kapott, es vegulis most is tudom hasznalni, de igy a touch button mar nincs benne, es csak kapton szalagok tartjak ossze Legalabb meg utoljara mindent le tudtam menteni, ami kellhetett.
- Árkategória: max 100EUR. Orulok, ha kevesebb
- Használt vagy új: uj
- Hol vennéd meg? Amazon.de
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszu. Szeretnem, ha a kov telefonomal min 4 evig baratok lehetnenk.
- Mire használnád? altalanos felhasznalas. jatszani egyaltalan nem jatszok telon. TWS-t sokat tesztelek (bar g*cire utalom oket), igy a hozzajuk kotodo appok, Airoha dev toolok. sok tura, edzes, igy aztan az se baj, ha van valami ertelmes IP ratingje, es nem muanyag a haz. ezen felul csak audio streaming appok, meg melohoz Teams, WeChat, Ouutlook es hasonlo szutykok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android pls
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? jo lenne, ha a P20nal nem, vagy csak minimalisan lenne nagyobb.Nezegettem a neten a GT2-t es GT2 Prot, de tul nagynak tunnek. Xiaomi 12 meretben meg jo lehet, de azt olvastam hogy kicsit "gagyi" muanyag hazban van. Samu S22 esetleg? Az meretben tokeletesnek tunik.
-
jon_snow
csendes tag
Ultra egesz biztosan tul meretes nekem. A 22+ lehet, hogy jo. Szerintem bemegyek valahova es kezbeveszem a sima S22 es S22+ telokat. jol latom, hogy a mereten kivul csak ay akksi meret es a toltesi sebesseg a difi, vagy van meg egyeb lenyeges dolog is?
Igen, a Sony telok tetszenenek kep alapjan, de az aruk mar tul van a lelektani hataromon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest