Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
válasz Sgr_A #167900 üzenetére
Végül S20 FE 5G Snapi lett nálam a befutó! Egy kolléga eladta Spigen fólisánal a telefont. Így nulla használat mellett még a 3+ napot is bírja! Még nem nagyon volt módom beleköltözni!
Ami nagyon tetszik benne, hogy végre megy a H.265 10bit HW szinten! Tudom, csak 16M color van, de legalább nem hal bele a telefon egy 10bit-s videó lejátszásával! Ami még tetszik, az a stereo hangszóró! Jó, lehet más telefonban komolyabb, de azért itt is egy hatalmas előrelépés! Sokkal hangosabb az A40-hez képest! Míg a telefonomon (A40) max hangerőn nézve az animét halkabb, mint az új telefonomon (közepes hangerőn), amin nagyon meglepődtem!
Ami talán zavar, hogy melegszik egy bizonyos szinten. Jó, egészen laza langyos, de na.
Ami még lehengerelt az a youtube HDR! Hatalmas különbség van az A40 és ezen telefon között!! Szerintem, megérte! Számomra ez egy hatalmas váltás volt! Az különösen tetszik, hogy élénkebbek a színek a telefonon, olyan kontrasztosabb! És a hangzás is jobb! Azért, egy picit szomorú vagyok, hogy az Android 12 még nem jelent meg rá, de türelmesen várom. (Jól látom, az lesz az utolsó verzió a telefonhoz?)
Valamint, ez a 120Hz, nagyon király! Jó.... Tudom... Másoknak már a 120Hz sem mond sokat. Csak így első kézből, nagyon örülök, hogy végre egy jobb telefon lehet a kezemben! És igen, 150 ezer forintocskám bánta. De így fóliásan, főleg az, hogy snapis verzió, 2 hónapos, szerintem megérte! Igaz, bőven túllépte a 100 ezres limitemet, de egyszer élek. )
[ Szerkesztve ]
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok