Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz #40993792 #4146 üzenetére
Arra számíts, hogy nem lesz üzemidő bajnok a 920. Ráadásul kiábrándító a kamerája.
Egyébként ja ha tetszik olyat kell venni. Lásd az én esetem fél év alatt vagy 5 mobil, mire úgy néz ki megérkeztem. Kicsit vehettem volna előbb is szifont.
batai15: az csak egy kis felragasztható matrica, disz a home gombon. 1-2 $-ért lehet ilyet venni Ebay.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Blackmirror
őstag
Már többen írták,hogy a 920 a kiszemelt,miért nem a 925?
Titeket nem idegesít ez a ...telekom reklám? kapcsojjaki
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Cyberpunk
félisten
válasz Blackmirror #4152 üzenetére
Öööö mert az drágább?
-
-
Blackmirror
őstag
-
Tim82
félisten
válasz Cyberpunk #4151 üzenetére
mire úgy néz ki megérkeztem
Mintha az előző 5 telefonnal is így nézett volna ki.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cyberpunk
félisten
Azoknál hamar elmúlott a varázs. Ezzel egyedüli gondom, hogy lehetne kicsit szélesebb a kijelző. 4" 16:9 eléggé elb@szott egy párosítás. Szóval ha lesz jövőre nagyobb szifon arra váltok.
Persze az Artix még megvan, és marad is.
-
Blackmirror
őstag
Hú csak nem te is váltani fogsz wp-re?
Jól van oroszlán, már közben rájöttem én is,amikor megtaláltam az MM-es árát.
Néha vannak szőkenős megnyilvánulásaim,bocsánat.
Egyébként mint írtam szolgáltatóknál egy árban van,vagy telekomnál pl drágább a 920 ezért értetlenkedtem.
Mivel gyári garanciás készülékeket nézünk(na meg ha ajánlunk vmit akkor azt ajánljuk) ezért én alapból szolgáltatói árakat néztem meg.MM mindig drágább szokott lenni.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Cyberpunk
félisten
válasz Blackmirror #4166 üzenetére
Hát most fordított a helyzet.
-
legenda
válasz Blackmirror #4166 üzenetére
szándékomban áll, ha lesz alá jó csúcstelefon.
anno a 920 is kiszemelt volt az i4s után, de nem jött be, így elvetettem a dolgot, várom a megfelelő típust.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Tim82
félisten
válasz Cyberpunk #4176 üzenetére
A hivatalos Gmail app is frissülhetne, ugyanis jelenleg megnyitás után összeomlik nálam. Sorozatban ráadásul, szóval egy hibajelentést sem tudok elküldeni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cyberpunk
félisten
Az nálam jól működik. Nálam a levelek száma a probléma. Nincs olyan opció, amivel olvasottá tudnám tenni mindet, csak ha végigrágom magam, de nem akarom 9000 levélen keresztül ezt megtenni. Gyári email app szintén zenész. Max törlöm a leveleket a fiókomból, de azt nem szeretném.
-
Tim82
félisten
válasz Cyberpunk #4178 üzenetére
Végül is egy app törlés-újratelepítés úgy néz ki, hogy megoldotta. Gmail utoljára ilyet nekem még az Android 2.2 idején produkált SGS-en.
-
Blackmirror
őstag
"Szóval ha valaki mégis megpróbálná levágni az ujjadat, amikor el akarja lopni a telefonod, csak mutasd meg neki ezt a cikket, hogy nem megy semmire se vele."
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
HuMarc
veterán
válasz Blackmirror #4181 üzenetére
Pont szóba került ez a múltkor, szóval köszi a linket! Mondjuk ha valakinek a kezéből kitépik az iPhone-t, akkor az nincs lezárva, de mindegy. Ha meg nem a kezében van, elég nehéz a tulajdonos ujját is levinni.
btw. Ti is szeretitek, amikor az emberek tudnak olvasni? Mert szerintem (főleg egy szövegalapú fórumnál) elég hasznos . (BB-lista 32. hsz)
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Blackmirror #4181 üzenetére
Mekkora ezeknek az esélye ... nagy az isten állat kertje annyi szent...
-
HuMarc
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz Blackmirror #4191 üzenetére
Akár csak a forgalmas helyen ujjvágás a szifon lopás mellett.
-
HuMarc
veterán
válasz Blackmirror #4191 üzenetére
Nyilvánvalóan csak elméleti síkon merült fel bennünk a levágott ujj ötlete, elég irreális ahhoz, hogy ne nagyon forduljon elő
Téged egyébként már kétszer is oda kéne írni, vagy átadni neked a bejegyzést, mert szvsz már több munkád van benne, mint nekem
btw. Láttátok, hogy elkezdtem linkesíteni a a telefonokat?
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Ujj sem kell hozzá. Szóval biztos, hogy ezután sem lesz piaca a levágott ujjaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest