Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1101) HuMarc válasza quailstorm (#1099) üzenetére


HuMarc
addikt

Ja, van 300 Samsung, ebből mondjuk 20-at jónak nevezünk. Ebből 10 azért jó, mert olyan erős HW van benne, hogy még az elcseszett SW sem tudja megakasztani, a másik 10-ből pedig 9 nem kapható Magyarországon :W Most nyilván nem pontos adatokat adtam meg, de kb. ez a helyzet.

(#1102) mtcob válasza quailstorm (#1099) üzenetére


mtcob
senior tag

Igen, sajnos mi tudatos vásárlók akik itt vagyunk MA! n töredéke vagyunk a vásárlók összességének...:(((
És aki bemegy a T-be hogy okostelefont vesz látja nagy plakáton hogy S3 'designed for humans' es máris azt veszik...Általában a Samsungok vannak mindenhol a leglátványosabb helyre kirakva...az emberbe beletáplálják.hogy tudatalatt úgy érezze hogy a Samsung milyen jó...meg a másik hogy ezt az is erősíti hogy a közvetlen környezetében használ mondjuk 8 ember Samsungot, a maradék kettő meg egyéb gyártó termékét....ha egy xperia Z, optimus G kapna ekkora marketinget sokkal jobban vinnék...:U de sajnos nincs így...marad az átlagembernek az a beidegződés hogy a samsung a legjobb :W

(#1103) Blackmirror


Blackmirror
senior tag

Na erről beszélgetünk épp...telenor topic élő példa: [link]

iPhone X@R, iPad Pro

(#1104) quailstorm válasza Blackmirror (#1100) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Van pár készülék ami el tudnék viselni, de a Novathor u8500 nálam(használt ár) a 20-30 ezres árkategóriát képviseli erő alapján, SGS-hez mérve. Ehhez képest 90k volt pl az S3 mini. Akármilyen stabil és jó, rettenetesen drága. Lenne 50 vagy 60k...(új ár)
ace2 ára egy év alatt nem ment le
2 kártyás samsungok rohadt drágák, MSM7227A-val kiszúrják a szemed 70-ért... (SGS duos) jó meg nincs
normális qwertys samsung itthon nem kapható csak hulladék
a bcm21553-tól meg már a tököm kivan... az is mekkora disznóság hogy menet közben kicserélik pár túlárazott de népszerű teló belét mint galaxy mini vagy ace, és belerakják a galaxy y belét... meg a kijelzőt is lerontották a miniben pedig azt hittem már nem lehet annál lentebb menni
mini2-re benyögik a JB-t, nem elég hogy 60-70%-át hozza az ICS-es! Sony tiponak, hanem még a JB updatet is lefújják.
aztán meg a bazi nagy alacsony felbontású kijelzők mint a galaxy grand, meg a pentile miatt elrontott s advance...
S2-ben a hangchip mellőzése, állandó forrósodások... elcseszett hivatalos OTA frissítések

lehet ezt sorolni, nekem az idegbaj egy D900i-vel kezdődött és az S5230-cal folytatódott, az padlóra küld idegileg... corbyt ki se merem próbálni ezek után

Samsungnál meg az utólagos i-betűzéstől rohadtul kell félni mert az egy igen költség és minőségcsökkentett verzió, vagy amit most csinálnak a plus-osok. Igen, nekik plusz bevétel... Egyedül az SGace plus ami jobb mint az ace, csak a gyári szoftver még az elődnél is jóval lassabb és fagyósabb, ár meg az egekben...

úgyhogy van egy kevés bűnük... nálam nem nyertek, én az őszinte cégek híve vagyok, Sony és Nokia párti. Bár mindketten rossz irányba mentek, legalábbis nekem.

(#1103) Blackmirror: looool, főleg úgy hogy van amikor telefonálni se tudsz vele mert eldobja a tornyot, triple facepalm :D

(#1102) bigpeace: az viszont tuti hogy a legdrágább. Ami jó húzásuk az pár gyengébb hardverre a nagyjából friss droid. MSM7227-re a 2.3, mostan meg az occsókra is JB. De ez elég kevés...

[ Szerkesztve ]

(#1105) HuMarc válasza quailstorm (#1104) üzenetére


HuMarc
addikt

Corby ingyen sem kéne, pedig van egy, ami ingyen volt. (Apám találta talán Norvégiában). Egyébként totál ugyanaz, mint az S5230, csak egy kicsit még fapadosabb.

Amúgy minden szavaddal egyetértek. Kivéve az AMOLED-utálatoddal. Meg lehet szokni, valaki jobban szereti az AMOLED-et, mint a TFT-t. Ha beég, cserélik, ha meg lejárt a garancia, addigra a telefon úgyis elavul hardverileg, meg minden más szempontból is.

[ Szerkesztve ]

(#1106) quailstorm válasza HuMarc (#1105) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Nem amoled utálatom van. Túlszaturáltság, pentile, és beégés utálatom. Ezek meg nagyon az amoledhez kötődnek, de van kivétel.

Akkor dobjad a corbyt, hányok rá droid skint jó? S5230 modban jó vagyok az meg ugyanaz. Broadcom BRCM2133.

úgyis itt vagy két utcára ;]

[ Szerkesztve ]

(#1107) HuMarc válasza quailstorm (#1106) üzenetére


HuMarc
addikt

A telefon Csabán van, rokonnál, mivel nekünk nem kellett, ő meg nem ért hozzá ;]

Két utcára?

(#1108) Blackmirror válasza quailstorm (#1104) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Ezek a "hibák" amit sorolsz szerintem tipikusan megfontolt marketing okokra vezethetők vissza.
Mivel széles a termékpaletta ezért muszáj visszavenni valamiből.Értem ezalatt h:gyártok egy nagy kijelzős telefont de leveszem a felbontást,mert nem akarom h a felsőbb kategóriás nagy kijelzős telefonomnak a konkurenciája legyen stb.
A mini2-re pedig lehet jobb is, hogy nem tették rá a JB-t szerintem így is vergődik(egyik munkatársamnak az van).
Emellett aláírom, igaza van az elégedetlenkedőknek, mert meg lett ígérve a JB és illene betartani.Nem jó hozzáállás ez egy cég részéről, inkább ne mondtak volna akkor semmit frissítéssel kapcsolatban.
(zárójelben megjegyzem, hogy a többi gyártó sem sieti el a frissítéseket...)
Normális qwertys telefonja meg kinek van új?De most komolyan,BB nem ér :P

Nem kiemelkedően jó a samsung, és nem is kiemelkedően rossz,most itt tartanak meg kell lovagolni a sikert amíg lehet.
Fog ez még változni majd, régen meg mindenki nokiát vett.(tényleg létezik még a gyártó ?;])
Nekem összesen két nokia telefonom volt, nem nagyon voltam a híve a márkának,de azokat nagyon szerettem (még annak ellenére is,hogy az n73 inkább önvédelmi eszköznek felelt meg, mint telefonnak :DDD)

iPhone X@R, iPad Pro

(#1109) HuMarc válasza Blackmirror (#1108) üzenetére


HuMarc
addikt

A Nokiát megérdemelten vették, az tényleg minőségi volt. Mit nevezel kiemelkedően rossznak, ha nem a Samsungot?

Én az okostelefonos fórumozást még a gyakorikérdések.hu-n kezdtem, ott "belém nevelték" a Samsung-gyűlöletet. Azóta sok minden változott, jöttek tűrhető Samsung-készülékek, vagy lejjebb ment az áruk (pl. Galaxy Mini 2 megjelenéskor 50 000 Ft-ért nagyon drága volt, főleg, hogy még forgalmazták az Xperia Mini, Mini Pro, LwW szentháromságot.

Senki sem feltételezi, hogy a Samsungnál agyrákos pingvinek dolgoznak, aki egy kicsit is belegondol, rájöhet, hogy teljesen tudatos az, amit a Samsung csinál. Nem véletlenül tartanak ott, ahol.

(#1110) quailstorm válasza Blackmirror (#1108) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A Samsung zárt rendszerű telefonjai szarok. MIND. Nagyon drágák is rohadt idegesítőek. A legjobb egy SE, a második a Nokia, utána a többi moslék. Egy két LG-t láttam, ilyen Shine meg chocolate, érdekesek, minőségiek, de hiába, nekem nem az kell, hanem egy pofonegyszerű gyors és sokoldalú készülék.
Innen ered a gyűlöletem. Nameg az állandó rendszercsatlakozóváltás...
Mostanába csináltak egy két kevésbé rossz modellt, pl S5350, vagy S5610, de az se az ő érdemük szoftveresen, a qualcomm megcsinálta helyettük...

"A mini2-re pedig lehet jobb is, hogy nem tették rá a JB-t szerintem így is vergődik(egyik munkatársamnak az van)." ez fájt, láttál-e tipot? Repül mint a villám. Nem vergődik, repül. A JB-nek meg kisebb a gépigénye mint az ICS-nek. Marketing áldozata lettél. 512 RAMtól a JB inkább előny, persze csak ha CM10.1 agyonoptimalizálva. Vagy ha eltaláltak valamit mint a sony.

qwerty-ből a Motorola droidok meg a Samsung captivate glide érdekelt volna csak ugye nem lehet kapni(milestone 1-2 régi, meg van N900 képében, HW ugyanaz).

Nokiának legalább kevés nagyon rossz telója volt és nem tévedtél el a menüben akkor sem...

N73 méretét és stílusát meg imádom, de ez egyéni dolog már.

(#1111) Blackmirror válasza HuMarc (#1109) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Semmit nem neveznék annak,minden gyártónak vannak melléfogásai.
1 kivételével talán(!!talán),de az az egy nagyon kivételes és máshogy is működik ( a marketing részleg ott is pörög persze) bár ha az új rendszert nézzük lehet hogy kicsit melléfogás lesz,de nem tudni.Ez nem mindenkinek jön be,nekem sem.
Fordítsuk meg a kérdést: te melyik gyártóra mondanád azt hogy kiemelkedően jó?(árazást,termékpalettát tekintve is).

Nehéz kérdések ezek.
Nokiával csak vicceltem amúgy,tényleg nagyon jó készülékeket gyártottak,gyakran váltogattam a telefonjaimat de n73 nagyon megfogott.

quailstorm:
Túlnyomó részt SE telefonjaim voltak,LG chocolate ésViewty(utóbbi hamar kidőlt-azóta egy kicsit hanyagolom eldzsít) de gondolkodom a visszatérésen.
Motorolát jó hogy említed,tényleg az hiányzik.
"persze csak ha CM10.1 agyonoptimalizálva" -ebben mondjuk igazad van. :K

[ Szerkesztve ]

iPhone X@R, iPad Pro

(#1112) HuMarc válasza Švejk (#1087) üzenetére


HuMarc
addikt

Nem értelek :F Az iPhone 4 nincs is benne a listában, az E2 pedig benne van.

(#1113) Švejk válasza HuMarc (#1112) üzenetére


Švejk
őstag

A júniusiban bennevolt, úgy emlékszem.
SIII Minit vedd ki szerintem, az Advancehez képest +30000-ért kapsz SIII designt, meg +egy kis ramot, ez nem ér ennyit, főleg hogy ott az L9, meg az Xperia L.

[ Szerkesztve ]

(#1114) quailstorm válasza Blackmirror (#1111) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A Samsungnál a stílus nem jön be... Nokiánál vehetsz akármit, a legolcsóbb készülékeken kívül garantáltan nem csalódsz, max drágán hozza az atomstabil, logikus működést nyúzástűréssel. Ennek ellenére a baromira drága ipari hulladékok, a D900i és az E250 népszerűek voltak. Nem értem az emberek működését.
Sony az Ericsson kiválása után megbicsaklott software gyártásban, meg a 2009-es válság idején csináltak rekordszart. Mostanra kezdik összekapni magukat, de az xperia go tulajok ezt nem érzik.
LG-ről alig van infóm. Vannak ütős telóik most is, meg az árazáson kívül elég jó cuccokat dobnak ki, törődnek az SW-vel. Nekem a GT540 jutott, azt otthagyták a 2.1-nél, meg már a támogatás is megszűnt, aki 1.6-on ragadt az bűvészkedhet...
Motorolából a V3-mat láttam, az egy fos. A többi kortárs sokkal jobb. Kiemelkedő.
Samsungnál meg még sorolok pár gondot. Nincs olyan telefonjuk amit javasolni lehet idős embernek. Vagy agyrákot okoz, vagy rohadt mütyür a kijelzője, de leginkább egyszerre. Egy E1080 elbújhat a Nokia 100 mellett...
Leginkább a Nokiák kötnek ki az idősebb generációnál, mert az lehet használni...

na mindegy, sztem hagyjuk a témát, engem nem lehet meggyőzni. Ha veszek egyszer az életben samsungot az csak a HW miatt lesz, ha van rá fasza CM...

(#1115) Picike8 válasza quailstorm (#1114) üzenetére


Picike8
aktív tag

A felsős Nokiák is szarok, legalábbis nekem. Illetve nem is a Nokia rossz, hanem a Windows. Irtó sok 3rd party programot használok, illetve használnék, ha lennének normális (push) értesítések! :(((

(#1116) quailstorm válasza Picike8 (#1115) üzenetére


quailstorm
nagyúr

WP-s Nokiát én leszarom. Nem érdekel. Semmire nem jó. Annyira rétegcucc hogy le se lehet írni. Nálam a 808-nál megállt az élet.

(#1117) HuMarc válasza quailstorm (#1116) üzenetére


HuMarc
addikt

Ja, mert az nem rétegcucc :D

(#1118) quailstorm válasza HuMarc (#1117) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Maga a telefon az, de a symbian OS az nem...

(#1119) Picike8 válasza quailstorm (#1118) üzenetére


Picike8
aktív tag

Symbianon nőttem fel (P800-P900-M600-P990-W960), egyszerűen imádom. Kár, hogy vége, hihetetlen sok lehetőség van/volt benne. :( :O

(#1120) HuMarc válasza Picike8 (#1119) üzenetére


HuMarc
addikt

Csak én érzem az ellentmondást?

(#1121) Blackmirror


Blackmirror
senior tag

Jujj milyen címet látok a híreknél...android felé nyithat a nokia?
Mindjárt elolvasom,tuti megy a trollkodás :DDD

iPhone X@R, iPad Pro

(#1122) HuMarc válasza Blackmirror (#1121) üzenetére


HuMarc
addikt

Neeeeee!! De komolyan. A Nokia maradjon meg a WP-nél.

[ Szerkesztve ]

(#1123) Švejk válasza HuMarc (#1122) üzenetére


Švejk
őstag

Ez az oldal :C :D

Egyébként tényleg nem látom a cikk létjogosultságát. Elemzők szerint. De a Nokia egy büdös szót nem mondott, hogy Android felé nyitnának.

(#1124) Blackmirror válasza HuMarc (#1122) üzenetére


Blackmirror
senior tag

:DDD :C

iPhone X@R, iPad Pro

(#1125) Blackmirror válasza Švejk (#1123) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Itt lehet egymás után postolni?ha nem akkor bocs.
Kell a pletyka a rovatba nah.Egyébként sokan örülnének neki.De az MS nagyon nem örülne,és mivel elég sok pénze van a bizniszben nem is engedné hogy a nokia droidra álljon.Nokia meg saját WP modelljeit nyírná ki ezzel.Szerintem.De pletykának jó,majd elolvasom a kommenteket is,kíváncsi vagyok,jól rácsapott a nép ahogy a hsz-ek számát nézem.

iPhone X@R, iPad Pro

(#1126) HuMarc válasza Blackmirror (#1125) üzenetére


HuMarc
addikt

Lehet duplázni, ide főleg, kutya nem figyeli ezt a topikot, nemhogy moderátor. Csak arra figyelj, hogy mielőtt duplázol, járjon le a szerkesztés ;]

(#1127) quailstorm válasza Blackmirror (#1125) üzenetére


quailstorm
nagyúr

az csak egy kell a látogatottság cikk...
Android meg Nokia kapcsolat csak a maemos Nokiákkal meg a tákolással lehet kapcsolatos, mással nem.

(#1128) batai15 válasza quailstorm (#1127) üzenetére


batai15
félisten

az ms pénzeli, majd fogja engedni mi?
tuti van valami meg nem támadási szerződés közöttük .

(#1129) Blackmirror válasza quailstorm (#1127) üzenetére


Blackmirror
senior tag

De látom a BB-nek is van csámcsogós híre:John Sculley szerint a BlackBerry-nek nem kellene hardvert gyártania...

Szerintetek a Q5 lesz szolgáltatónál normális áron?
HuMarc---->[link]

[ Szerkesztve ]

iPhone X@R, iPad Pro

(#1130) HuMarc válasza Blackmirror (#1129) üzenetére


HuMarc
addikt

Mi az a Q5? Az elmúlt napokban kétszer is hallottam róla, de cikket, vagy hírt még nem láttam.

(#1131) batai15 válasza HuMarc (#1130) üzenetére


batai15
félisten

(#1132) quailstorm válasza Blackmirror (#1129) üzenetére


quailstorm
nagyúr

nekem már az is elég hogy egy remek linux alapú teló normális multitaskinggal...

(#1133) HuMarc válasza Blackmirror (#1129) üzenetére


HuMarc
addikt

Októberben megérkezik a szolgáltatókhoz, 100 000 Ft-ot áron ;]

Tényleg, ez bekerüljön a listába?

(#1134) Blackmirror válasza HuMarc (#1133) üzenetére


Blackmirror
senior tag

:O
ez így nem tetszik.mondjuk várni tudok,de szeretnék barátibb árat.

quailstorm: vodás P-és advancere is van már JB úgy tudom.

iPhone X@R, iPad Pro

(#1135) HuMarc válasza Blackmirror (#1134) üzenetére


HuMarc
addikt

Oké, az október lehet, hogy nem stimmel, de minimum 85-90 lesz a T-nél.

(#1136) Ed3r_X_ válasza quailstorm (#1099) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Anyaghasználatra az S Advance jó volt, jobb mint a Grand X-em. :) Galaxy Mini is bírta a strapát, leesett nem egyszer, és semmi baja nem volt.

Mostanság a Nokia is kezd a f*sadék felé menni, ismerősöm a Nokiában dolgozott, már mióta. Azt mondta, hogy Lumiákból irtó sokat vittek vissza javítani, előtte nem volt ilyen.

1132: Multitasking, de mivel, ha nincs app? ;]

[ Szerkesztve ]

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#1137) HuMarc válasza Ed3r_X_ (#1136) üzenetére


HuMarc
addikt

A Lumiát földhöz vágják, mert sz@r ;] Ilyen előtte nem volt.

(#1138) Ed3r_X_ válasza HuMarc (#1137) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Nem lenne szar, de az se olyan elit minőség már, mint volt. :N

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#1139) HuMarc válasza Ed3r_X_ (#1138) üzenetére


HuMarc
addikt

Azt akartam írni, hogy a WP miatt vágják földhöz, csak ez kimaradt :))

(#1140) Ed3r_X_ válasza HuMarc (#1139) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Nem lenne az rossz, szerintem. De 1-2 dolgot reszelhetnének még rajta.

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#1141) quailstorm válasza Ed3r_X_ (#1136) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A lumia 800 meg felette azért nagyon bírja a gyűrődést, de nem szoktam velük találkozni, én inkább az N95-öm szoftveres lassúságának okára volnék kíváncsi...

S advance-nál erről tudok

Country/Carrier Date Version PDA CSC Kies
Hungary (VDH) 2012 May 2.3.6 I8160XXLD8 I8160OXXLE1

multitask? Droidon a gyári böngésző + SMS nem jön össze pár telónak mint pl S3... de lesz majd megnyugodthatsz. Hiába van a droidra sok app, ha egy fosadék az egész.

(#1142) Blackmirror válasza quailstorm (#1141) üzenetére


Blackmirror
senior tag

[link]

Itt vannak vdh,vodkafon p-és advance. :)

iPhone X@R, iPad Pro

(#1143) HuMarc


HuMarc
addikt

Most, amikor cikket írok, nagyon zavaró, hogy ez a fránya Google Chrome nem kezel normálisan könyvjelzőket :( Szóval FF-ezek egy kicsit, amíg készen nem lesz a cikk.

[ Szerkesztve ]

(#1144) quailstorm válasza Blackmirror (#1142) üzenetére


quailstorm
nagyúr

ezek szerint a VDH két féle Sadvance-ot is forgalmazott? fasza...

(#1143) HuMarc: az a böngésző amiről annyi emlékem van hogy lagggg, fagy, lagg, fagy. Ami két tabbal is be tud fagyni. Egyszerűen zseniális találmány. Nem értem linuxon miért jó... és azt se hogy miért népszerű. Mindenki nem rakja tele pluginnal az tuti.
kérdezném hogy miért nem IE10, csak ugye ubuntun nem megy ;] az legalább halad is.

(#1145) HuMarc válasza quailstorm (#1144) üzenetére


HuMarc
addikt

Chrome nálam még soha nem fagyott be, pedig nem ritka, hogy 50+ tab van nyitva.

(#1146) quailstorm válasza HuMarc (#1145) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Azt mondom, nekem eddigi rekordom valami 110 tab. Ki se fért. ctrl+9-cel mentem a végére onnan meg ctrl+shift+tab
meg egyszer 93 tabot megnyitottam egyszerre, valami 10 percig tekert de sikerült neki.

A szidás a firefoxra vonatkozik. Az tegnap is befagyott 3 tabbal. Ma meg linuxon is lagggolt...

(#1147) HuMarc válasza quailstorm (#1146) üzenetére


HuMarc
addikt

Nekem most azért kell az FF, mert normális a könyvjelzőkezelése. És 20+ könyvjelzőnél (ami amúgy tök kevés) már idegesítő keresgélni egy bizonyosat, ha így ömlesztve vannak.

(#1148) quailstorm válasza HuMarc (#1147) üzenetére


quailstorm
nagyúr

nekem be van mappázva, tudom használni, meg van kezelője

(#1149) Ed3r_X_ válasza HuMarc (#1147) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Nekem Chrome-ba is megy, mappákkal, mint quailstorm-nak :) :R

[ Szerkesztve ]

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#1150) mtcob


mtcob
senior tag

HuMarc: BestBuy listába vedd be ezt ;] ;] :P
Amúgy ez elirás vagy tényleg ennyiért adják :F :Y

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.