Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz Füge93 #24340 üzenetére
Látom, már kaptál több ajánlatot is.
Én nagy Android fan vagyok. Mivel a rendszer nyílt, egy androidos telefonra olyan programot telepítesz, amilyet akarsz. (Múltkor például elromlott a konyhai csipogóm. Gyorsan leszedtem egy időzítőt a Marketről, és mehetett tovább a főzőcske.) A Bada és az Android két teljesen különböző platform, nem igazán lehet őket összehasonlítani. Jelenleg az Android az, ami nagyon megy, rengeteg alkalmazás van hozzá, szinte nem tudsz olyat kitalálni, amit nem találsz meg a Marketen, ha jól keresed.
A Galaxy S-re nem mondanám, hogy rossz minőség, több, mint fél évig használtam. Az erős proci miatt a legtöbb játék simán fut rajta, én nagyon szeretem pl. az Asphalt-ot. Itt a tesztelőknek rengeteg telefon fordul meg a kezükben, természetes, hogy az ő tapasztalatukkal simán azt mondják egy műanyag borításra, hogy gyenge, ha már fogtak egy csomó fémborítású kütyüt is a kezükbe. A Galaxy S hátlapja nem nyekereg, nem mozog, teljesen stabilan ül a helyén, és csillogós műanyagból van. Nekem jobban bejön, mint a matt felületek, mert ez legalább nem csúszik. A kijelzője sokak szerint (szerintem is) verhetetlen, bár a színek erősen túlszaturáltak - szinte leugranak a kijelzőről. Filmnézéshez nagyon jó.
Ötleteim sorrendben: Galaxy S, LG Optimus Black, SE Xperia Neo, LG Optimus 2X. Ez teljesen szubjektív lista, nekem ezek jönnek be, és mind tudja azt, amit Te szeretnél. Nem tudom, hogy mi elérhető a Vodánál.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest