Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz zazenke #27924 üzenetére
Szerintem ma már nincs ilyen különbség a verziók között, az IS kiadások inkább kevésbé konfigurálhatóak, mivel más célközönségnek szólnak.
fedcom
Ehhez ne fűzz túl sok reményt, mert szinte biztos, hogy ez nem fog sikerülni...de a drweb cure it-et megpróbálhatod, annak a legjobb a helyreállító képessége...[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zed01
őstag
válasz zazenke #27945 üzenetére
A Counterspy az egyik legjobb kémprogramirtó óriási adatbázissal. Nekem az nem tetszik vele kapcsolatban, hogy eléggé lassítja a gépet.
Ha spórolni akarsz egy kicsit és mégis első osztályú védelemre van szükséged, akkor próbáld a Spy Sweepert, van hozzá fél éves ingyenes promóció, kicsit olvasd vissza a fórumot.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
blattida
nagyúr
válasz zazenke #27945 üzenetére
A counterspy nem egy falsgyáros, nem szokott mindenre riasztani.
Sunbelt cucc, régi motorosok, a counterspy pedig eredetileg a giant antispyware volt( a legjobb AS volt akkoriban, 2000-es évek eleje...), melyet ők megvettek és fejlesztették tovább.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz zazenke #27953 üzenetére
Valóban, de a fölösleges riasztásait nem igazán lehet elkerülni.
Mint írtam, tudom, hogy hatékony program és tényleg nagyon részletesen beállítható, de veletek ellentétben én azok közé az emberek közé tartozom, akik utálják, ha egy program minden szarra azt mondja, hogy kártevő, bár az kétségtelen, hogy így nagyobb a biztonság.
De akkor már inkább egy HIPS (amit használok is), aminél tudom, hogy nekem kell eldöntenem, hogy az adott alkalmazás, folyamat, összetevő káros e vagy sem.Pontosan ezért nem kedvelem az a2-et, mert egy antispyware program, melynek találatait mindig árgus szemmel kell nézni. Én, mint felhasználó, nem ezt várom el egy ilyen jellegű programtól.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
racerx
őstag
válasz zazenke #27955 üzenetére
Azt csinálja még, mondjuk ha Total commanderrel megnyitsz egy videot , ha a futtatáskor ellenőrzés (vagy vmi ilyesmi -már nem emlékszem pontosan) be van pipálva, akkor a fájl méretétől függően (képzeljük el egy mkv.nél ), basz..ott sokáig molyol??
Én többek közte ezért, meg a sok figyelmeztetésért, amit böngészés közben dobált, hagytam a fenébe (pedig van vagy 3 full licenszem ), és néha a free-t futtatom csak le. -
Biga Csiga
csendes tag
-
blattida
nagyúr
válasz zazenke #28189 üzenetére
Az a2 egy av is egyben, kicsivel nagyobb adatbázissal...
Az mbam, még ha az adatbázis méretét is figyelembe veszem, igencsak hatékony, annak ellenére, hogy csak kiegészítő védelem...
Abból pedig botor dolog messzemenő következtetést levonni, hogy egy adott mintát mi és mikor ismer fel...
-
blattida
nagyúr
válasz zazenke #28203 üzenetére
Ha tényleg ilyesmire hagyatkoznék és olyan programot használnék, mely nem rendelkezik proaktív védelemmel és még a józan paraszti eszemet sem használnám, akkor lehetséges.
De esetemben erről szó sincs, mivel cis használó vagyok és kedvencem a defense+.
Évek óta nem volt vírusom, pedig járok húzós oldalakra.
-
blattida
nagyúr
válasz zazenke #28208 üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy nálam nem volt ilyen gond, pedig raktam újra a rendszerem és telepítettem is újra a programot.
Legális egy éves licencem van hozzá, support-ra még nem volt szükségem, gondolom, hogy nem is lesz...ettől persze még neked okozhattak kellemetlen pillanatokat...
Az igaz, hogy minimálisan konfigurálható, de mivel egy HIPS-ként is funkcionál, én dönthetem el, mit tegyen, így az egyéb beállítások nem hiányoznak.
Igen, ez is felhő alapú, de teljesen más megközelítésben és sokkal nagyobb hatékonysággal.
Védelemnek tökéletes, de nekem is hiányzik egy kicsit a nagyobb konfigurálhatóság, ráadásul az ismeretlen fájlok esetén míg feltölti őket a "felhőbe", igen sok víz lefolyik a Dunán, pláne nálam (alacsony feltöltési sebesség...), de nagyon hatásos...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
-
-
sznorbi2
senior tag
válasz zazenke #28436 üzenetére
Inkább ne indítsd mert egy csúnya trójai figyel benne.
Majd olyan 5-6 óra múlva ismerik fel a védelmi programok.
Tehát ez nem is ZERO DAY hanem NEGATIVE ONE DAY fenyegetés!Valószínűleg a HIPS és hasonló társai fognák de azért én sem próbálnám ki.
[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
válasz zazenke #28440 üzenetére
Azt inkább most hagyjuk, hogy honnan van mert akkor rászabadítjuk a vírus zavarókat és a végén teli lesz zombikkal a fórum!
Elméletileg trójai kódot azonosítottak benne és még szinte süt annyira friss.
Tehát azért nem azonosítják még.[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
sznorbi2
senior tag
válasz zazenke #28508 üzenetére
Ez így igaz de amikor csak annyi infom volt nekem is, hogy faló nem igazán tudtam okoskodni de így 3 óra folyamatos felügyelet mellett már többet tudunk.
Hát nem tudom, hogy mennyire ismernék fel a Rogue Anti-Malware-t mert még a Rogue IS-el is kínlódtak a múlt héten az antivírusok.
Viszont a Spyware Doctor antivírussal már eltávolítja ezt is.Még csak most láttam a #28432 hozzászólásodat mert észre sem vettem.
Nem nem törtverziós hanem a free MBAM de van hozzá kódom is csak nem használom mert nem szeretik egymást az F-Secure-al.[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
blattida
nagyúr
válasz zazenke #28697 üzenetére
Gyűjtögetnek...a bluepoint felhőben elemzi az ismeretlen fájlokat, az mbam pedig kap egy új heurisztikus motort (shuriken), ami elég hatékony, jelenleg a béta tesztelés zajlik, nálam is az dolgozik benne, ezért is van a nagyobb hatékonyság...
Engem a vt nem izgat, szerintem túl sok mindenre nem jó, ha érdekel valami, tolom föl a threatexpert-re, cima-ra, wepawet-re, anubis-ra...
-
blattida
nagyúr
válasz zazenke #28701 üzenetére
Nem , ezek elemzik a fájlokat, nem listát mutatnak! Láthatod, hogy mit csinálnak az egyes fájlok, miket hoznak létre, miket módosítanak a rendszerben, stb...természetesen az eredményre kicsit várni kell, hiszen az elemzés eltart egy ideig.
Nem, itt a felhő a bluepoint szervereit jelenti. Ha a program nem ismer egy fájlt, felküldi a felhőbe, ami időigényes folyamat, a fájl mérete és a net feltöltési sebessége határozza meg.
Ott elemzésre kerül és ha károsnak találják, jelzik és törlik.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest