Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Egy tech oldal kapcsán ez miért okoz gondot?
Minden, ami ecosystem , szerintem helye van itt.
A mobilra szűkíteni szerintem kár volna... Mondjuk, ami nem érdekel, az alá nem kommentelek.Tehát megéheztél.
Eladó miniPC-k - HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB) - EliteDesk (i5-8300T/8GB/120GB)
-
Graphics
Jómunkásember
De az nem vér bakker...
Az, hogy azt gondolod, még nem lesz az.
Mindössze szimpla tudatlanság... Hülyeséget írsz...Kergemarha az ..
Semmi köze a vérhez ..A steak színe azt mutatja, hogy milyen hőmérsékleten, és mennyi ideig sütötték: mennyire oxidálódott benne a mioglobin. Ha felvágjuk az angolosra sütött steaket, a mioglobin a húsban levő vízzel keveredve vöröses léként jelenik meg, ezt gondolják sokan vérnek. Minél inkább át (vagy túl) van sütve a hús, annál erősebben oxidálódik a mioglobin, eltűnik a vörös színárnyalat, elpárolog a víztartalom, és ott marad végén a szürkés-barnás száraz cipőtalp.
titok nyitja a mioglobin nevű fehérje, ami az izmok oxigénnel való ellátásáért felelős, és közeli rokona a vörös vérsejtekben található, szintén az oxigén szállítását végző hemoglobinnak. Összekeverni nem jó őket: ha a vérben mioglobin van, az elég nagy baj, mert az anyag károsítja a vesét (izomsérüléskor fordulhat elő ilyesmi). A mioglobin ugyanattól vörös színű, mint a hemoglobin: az általa megkötött vastól.
Ez baj, hogy nem vagy képben , hogy mi mitől van...
Mondjuk nem tudom ebben mi a feltűnési viszketegseg, hogy nem agyonsütött húst eszik valaki...Téged a szín zavar, aminek semmi köze a vérhez.
[ Szerkesztve ]
Eladó miniPC-k - HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB) - EliteDesk (i5-8300T/8GB/120GB)
-
Graphics
Jómunkásember
Én ettem párszor bordát jól elkészítve, talán 4-6 óra alatt... Na az brutális volt ízre, élményre.
Azóta, ha ismerős feldobja ezt lehetőségként, akkor biztatjuk is a BBQ vonalra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest