Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Öt óra alatt négy ittas román teherautó-sofőrt kapcsoltak le a határon [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz focvis #137433 üzenetére
Kíváncsi leszek a full elektromos része hogy fog nálad működni - gondolok itt arra, hogy elég-e a hatótáv átlagos felhasználás mellett, két töltés között, amikor nyugodtan van lehetőség este otthon/munkában kabelre rakni, nem ezért alsz ki.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz szabonagyur #137648 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen Bécsben. Csak a Stadhalle környékén van korlátozva (Kurzparkzone): [link]
-
gzbotii
nagyúr
válasz #89309696 #137825 üzenetére
Hát ha ez neked megjátszottnak tűnik, nézd még újra párszor.
Amúgy, simán lehet, hogy sávot akart váltani, másik nem engedte be, vagy fordítva, etc. Variációk száma végtelen.+átlag budapesti addig bátor, amíg álprofil mögül kell osztani az észt FB-on.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz stickermajom #137840 üzenetére
A gázolaj?
-
gzbotii
nagyúr
Tapasztaltok alapján, augusztus 20-án, M5/M3 BP irányába mennyire szokott zsúfolt lenni?
-
gzbotii
nagyúr
Ilyen nincs, de mégis..kocsi TK, de azért még felmenne az M0-ra. [link]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Doki16 #138270 üzenetére
Ahogy látom, szépen bele lett csempészve az aláírásodba az Auris eladó. Ennyire rakattantál a Volvora?
Fehér Farkas: szerintem meg inkább sehol se közlekedjen felnin - itt szó szerint - és törött autóval[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Hát, ez nem adta ki a Hargita ralin
-
gzbotii
nagyúr
válasz S e t h #138387 üzenetére
Nekem utolsó kettő fekete volt, legelős fehér. Az sem jobb, ilyen szempontból. Por nem látszik annyira rajta, tény, de egy kis eső után az is pont olyan lesz....
Ahogy itt írták sokan, szürke a legjobb. Volt szürke céges nálam, több is, szerintem is így van.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz BigBlackDog #138540 üzenetére
Szerintem le kell kakilni, és menni annyival, amennyi legal. Ausztriában nekem is villogott a kamion, amikor nem akartam túllépni a megengedettet, de nekem annyit nem ér, hogy ő jobban érezze magát.
-
gzbotii
nagyúr
válasz xEon1337 #138548 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egy kicsit jobb logisztikával a szállítás nagy részét meg lehetne oldani vasúton is. Pl az Aldi managementje biztos hetekre előre tudja, hogy mikor akciós a sólet konzerv, és akkor 4 raklappal több kell. Az meg vonattal is ideérne.
Persze, ehhez kellene az is, hogy ne legyen így leépülve a vasút, az Oderától keletre....When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz MasterMark #138552 üzenetére
Persze, írtam is, hogy másabb logisztika kellene + Közép - Kelet Európában le is van robbanva sok fele az egész.
De sok olyan dolog van, aminek a szállítása simán megoldható lenne.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Doki16 #138586 üzenetére
Egyik irányba Transalpina, vissza Transzfogaras.
Haver volt három éve motorral, azt mondta, sokkal szebb mint a Transzfogaras - de azért azt sem kell kihagyni.
+ha minden igaz, már idén befejezik Déva mellett azt a 40km hegyi szakaszt, és akkor Szebenig végig pálya lesz.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Motion_Blur #138588 üzenetére
Szerintem meg ez is benne van: [link]
Amúgy, igazi Balkánon mennyit jártál?
-
gzbotii
nagyúr
válasz Doki16 #138593 üzenetére
Amint van valami konkrétum, toljad a kérdéseket. Szebenben/fele rengetegszer jártam, Transzfogarason én kétszer voltam, egyszer feljöttem délről egyszer csak Erdély felől a csúcs, egy kis júliusi hógolyózás és vissza
-
gzbotii
nagyúr
válasz Motion_Blur #138596 üzenetére
Akkor látnál jóvanazúgyságot, ha oda elmennél egyszer. Sokszor nem azon múlik, hogy nincs pénz (pl egy járdasziget, átjáró kialakítására), nem is az, hogy ellopják, hanem az igénytelenség - funkcióját betölti, aztán többi már kit érdekel. Ukrajna, Bulgária, etc...egy élmény.
Szlovéniában csak egyszer jártam, Mariborig, de nekem úgy tűnt, hogy rendezettebb, mint Magyarország azért - nem volt balkáni feeling.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Most küldte unkatesóm, hozzájuk vitték a szervizbe mert elment a fék...
Mk3 Espace. Magyarország 2019[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Magnum_ #138805 üzenetére
Elvégre csak laza 50 év előnyük van, hála a kommunizmusnak
Még Németországban is látszódik a különbség a Nugat és Kelet között, pedig ők egy nép.Amikor kint voltam Németországban, Dingolfing mellett, ott is gyakran találkoztam magyar eladókkal - egy fórumtárssal elmentünk úgy vásárolni, hogy csak magyarull kellett beszélni (tudta, hogy hova kell menni)
[ Szerkesztve ]
-
-
gzbotii
nagyúr
But...why? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest