Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
heti pöcstering: systemd-nek olyan dependency-je van, amitől most éppen az lvm-es bootolás áll fejre...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz Flowtation #10450 üzenetére
a zasszony agyon is ütne, ha hazahoznám ezeket a gépeket.
a többi közé...
-
bambano
titán
igen.
az enyémen meg alpin a5 van.
(#10521) ubyegon2 "Egyébként tetszik ez a mai elnevezése a téliguminak: nyárigumi télre is certifikálva": ez nem a téli gumi elnevezése, ez egy új gumitípus. A téligumi az téligumi, a nyári meg nyári. A crossclimate meg egy olyan nyárigumi, aminek az anyaga alkalmas téli használatra is.
-
bambano
titán
meggyütt az új firefox. pulseaudióval.
nincs is mit többet mondani.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
verem a fejem a falba...
egy szolgáltatónál egy ember egy évig fizeti a számlákat úgy, hogy nem is ügyfél, nem is szolgáltatnak nála...istenem, ezek az emberek hogy nem esnek le a földről? mivel nem tudják, hogy forog, nyilván nem kapaszkodnak...
-
bambano
titán
olvasgatom itt a szomszéd pszicho portált, emlegetik, hogy a digi titokban sávszélességet emelt.
és tényleg.
940 Mbps-t mértem letöltésnek.
dikk má'innen nincs tovább.
lehet, hogy olcsóbb volt nekik idehajítani a gigabitet, mint erőlködni a sávszélesség-korlátozzással?[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
mellesleg azon kaparom az agyam, hogy mennyire ótvar világ van itt: a máv honlapjain nem bírom megtalálni, hogy hol vannak az állomások. mert csak akkor szállhatsz vonatra, ha ott születtél a váróban...
-
bambano
titán
válasz Mr.Csizmás #10563 üzenetére
a mávnak nem tűnt fel, hogy azért a napok többségében nem élnek tömegek a váróban? tehát valahogy odakerülnek, meg elkerülnek onnan, és aki vonattal ment, az valószínűleg tömegközlekedve?
mert amilyen mocskos drágák a jegyek, akinek kocsija van, az nemigen megy vonattal.
-
bambano
titán
válasz Mr.Csizmás #10565 üzenetére
szívesen elmélkednék veled a világ folyásáról, de szombaton Pestre kell mennem, és a szekerem várhatóan szervizben lesz. úgyhogy most zsigerbe hat a probléma.
-
bambano
titán
az jutott eszembe, milyen rossz lehetett már Gollamnak csajozni...
-
bambano
titán
megjött gariztatásból az egyik floppym. most várom, hogy szobahőmérsékletre melegedjen.
lehet izgulni, hogy fog-e működni, vagy megy vissza.
-
bambano
titán
válasz Flowtation #10577 üzenetére
WD80EFZX a típusszáma.
-
bambano
titán
kibukott belőle a háztáji koelhó
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz Flowtation #10581 üzenetére
látsz a képen nagyobb adag húst? fél marhát vagy ilyesmit?
ha nem, akkor az nem én vagyokEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
Harry herceg eljegyezte Meghan Markle-t.
minden szempontból passzol a second hand kifejezés...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
-
bambano
titán
jesszus...
most sírdogálok kicsit.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
bambano
titán
szerintem nem kellene erőltetni 40 éve működő parancsok "felülvizsgálatát".
Occam borotvája: ha van egyszerűbb magyarázat, akkor azt fogadjuk el. sokkal hamarabb elhiszem, hogy egy böngésző csomagolói követtek el valami hibát, mint azt, hogy rootként ne menne a chmod.
-
-
bambano
titán
most akadtam rá erre a fickóra a tecsőn.
át is küldtem a linket az asszonynak "miheztartás végett" tárggyalEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
jaja, szerintem is rakasd fel a téligumit.
még húsvét előttnekem nem annyira jött be a crossclimate. mondjuk az alpin a5 se. nem mondom, hogy a cs rossz, egy lakás-iskola-bót háromszögben mozgó családi csapatszállítóra jó, csak engem nem visel el.
nekem meg ma lett kész három hét gyalogkakukkság után az autóm. szombaton légópince javasolt
-
bambano
titán
beszélgetek a gyerekkel az önlabjáról, ezt írja:
"na az önlabomhoz már összeraktam egy githubos latex repositoryt automata buildeléssel és releaseléssel ami ha kijön egy release akkor automatikusan ír a konzulensemnek slacken és elküldi neki a letöltési linket a pdf-hez"kire üthetett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest