Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik barátomnak van valami az LG tv-jével.... (LG SL90)
Hiba : "Már régebben kezdődött, hogy amikor bekapcsoltam nem volt kép, vagy sötét volt, de akkor az energia takarékos gombbal kikapcsoltam a képet és utána visszakapcsoltam és egyből jó lett. És ez néha volt néha nem."
De most már az a baj hogy amikor bekapcsolom totál fekete, 3-4 szer be kell kapcsolnom, hogy legyen sötétszürke kép és vagy 10 perc hogy kivilágosodik (de van amikor nem is teljesen világosodik ki, csak részben)Ért hozzá valaki esetleg??
Köszi
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik barátom vásárolna egy új tv-t.
Igazából nem gondolkozott 3D-ben sem csak annyi lenne neki a lényeg, hogy:-Jó képminőség
-Minimum 106 cm
-Maximum rászánható összeg 200-220 KMit ajánlanátok?
KösziA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik rokonom szeretne venni most a JOY napok keretein belül valami új tévét.
Nem márkahűek, de androidod annyira nem szeretnének és az LG szoftverével meg voltak elégedve az előző generációknál is.Méretben az 50" a max, mert nem fér el nagyobb!!!
Árban a kb: a 200-as keretből kellene kihozni a legtöbbet.Véleményem szerint a betekintési szög is fontos lenne, mert a TV középen van, de a gyerekek miatt // mellet sokszor mondjuk oldalról a szőnyegen játszva is nézik.
Lenne valami tippetek?
Köszi[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz Dwatti #91194 üzenetére
Köszi!
Azt hittem, hogy kb: 200-ból nem lesz nehéz egy jó 49"-os tévét találni a rokonomnak, de ahogy olvasgatom az itteni véleményeket és teszteket, eléggé siralmas a felhozatal.
Amit már magamnak is megvennék ebben a kategóriában az már 49-es méretben inkább a 250-270 környékén van most leakciózva.
Így mit ajánljak nekik?
Nehéz döntés.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz Dwatti #91205 üzenetére
A rokonom kicsit még kitolta a keretet és így ez a két modell maradt a rostán:
LG 49SK8500PLA
PANASONIC TX-49FX780EEzek közül nekem a Panasonic irányába húz a szívem, mert arra most 5 év gari is van.
(mondjuk azt még el kell olvasnom, hogy cég esetén is beregisztrálható-e...?)Ebben az árfekvésben van esetleg jobb lehetőség??
-
blaca83
őstag
válasz junior19 #91210 üzenetére
Az unokatesóm lány és a férje pedig igazi szerelő ember, aki a szakmájában nagyon perfekt, de informatikai és multimédiás analfabéta..!
Nekem elég kevés időm van utánaolvasgatni, most a hétvégén is utazás közben telefonon nézegettem a topikot és a szakoldalakat.
Nekem 55B7V oled-em van és a Webos-al tökéletesen meg vagyok elégedve.@Dwatti
Mondtam, hogy nem érdemes kapkodni mert lesz BF meg karácsonyi akció is,de most nagyon beleélték már magukat, hogy "Jön az Új"...!@blakey
Igen az LG-é jelenleg példa értékű.
A Panáról nem volt infóm, köszi a visszajelzést.Ennek eshet még az ára az idén? LG 49SK8500PLA
A MM-ban most jó áron van szerintem is.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Gyerekeknek vennénk a szobába TV-t.
80-82 cm-es méretű elegendő lesz bőven és felbontásban is max: FHD.Amennyiben kicsi a felár jó ha SMART, de nem feltétel.
Képminőség legyen jó, az lenne fontosabb.Milyen típust vagy típusokat ajánlanátok?
KöszönömA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz kakuk.tamas #95082 üzenetére
Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest