Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz huncutka1029 #50005 üzenetére
Köszi a figyelemfelhívást! Tényleg valamit félreértettem.
Ha a digitális csatornakiosztásból választok egy csomagot, akkor ezek szerint vagy STB-re, vagy CI modulra van szükségem. Az én elképzelésem az volt, hogy ne kelljen 2 távirányítóval bohóckodnom, ezért gondoltam, hogy STB-nek menni kell. Ha nem akarok STB-t akkor ezek szerint CI modul kell nekem.
CI modullal viszont kiesik az a lehetőség, hogy mást nézzek, mint amit felveszek, mert ez esetben csak HDD-re tudok rögzíteni. Viszont, ha kérek STB-t új szolgáltatómtól is, akkor tudok felvenni, ahogy eddig is, de újra ott van a dupla távirányítós problémám, hacsak a 620 távirányítója, esetleg a Magic nem tudja vezérelni STB-t is. Amúgy a gyorsabb netkapcsolat végett megyek át másik szolgáltatóhoz.
Összegezve tehát a dolgokat, ahhoz, hogy többes felvételt tudjak készíteni, úgy, hogy közben mást nézek, kell az STB. HDD-vel pedig egy csatornát tudok rögzíteni egyszerre, akár a TV kikapcsolt állapotában is.
Valaki erősítsen meg, hogy végre nem keverem a szezont a fazonnal.
Még egy kérdés is. A CI modulért is kérnek díjat, esetleg havidíjat a szolgáltatók?
Köszönöm előre is!
Elnézést véletlenül előkerült a régi arcom belépési kódja, így most nem érdeklÖDÖN vagyok.[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
válasz huncutka1029 #50059 üzenetére
Úgy gondolom megértettem a lényeget. STB-t is kell kérjek az általam kigondolt többletfelvételezéshez, de attól még nézhetem az adásokat CI modulon keresztül, tehát elég bekapcsolnom a boxot a felvételek beállításához és olyankor átkapcsolok a saját bemenetére, majd beállítva a készüléket visszakapcsolhatok CI-re és vica verza fordítva is.
Köszönöm, hogy helyreigazítottál. -
bgabi1
aktív tag
Igen LA sorozatú a TV, bár megvallom őszintén ezt csak a nyaralóba vettem és épp tesztelem itthon, hogy érdemes-e ebből egy nagyobbat venni majd itthonra, esetleg egy UHD OLED? Eddigi tapasztalataim alapján jónak találom. Beállítottam a képet is az általatok leírtak alapján és rendeltem egy Magic távirányítót is, bár látom valakinek az sem jön be, pedig jókat ír róla.
-
bgabi1
aktív tag
válasz huncutka1029 #50075 üzenetére
Pontosan erről van szó.
Ráadásul egy fogyasztóval kevesebb, amire az előbb nem is gondoltam, nem beszélve arról, hogy az ember megveszi a drága TV-t és ahelyett a boxot irányítgatja. Én a TV-t szeretném a saját távjával irányítani, azért vettem. A box maradjon csendben, ha kell szólok neki és tegye a dolgát. Szerintem nem olvasták el az okfejtéseinket elejétől a végéig, de nem ők a hibásak, hanem én, mert másik néven jelentkeztem be, ami hamarosan kijavításra kerül. -
bgabi1
aktív tag
Megköszönném a segítséget, mert jó lenne tudnom minél előbb a választ!
Megkaptam ma a futárszolgálattól AN MR400 Magic Remote távirányítót, melyet LG620LA készülékemhez vásároltam. Nagy meglepődésemre azonban nem funkcionál. Vásárlás előtt telefonon érdeklődtem és azt mondták, hogy ez való hozzá, azért rendeltem meg, ráadásul a TV menűjén belül is írja, hogy lehet hozzá venni ezt a távirányítót.
Sajnos ma az eladó azt mondta, hogy kell hozzá egy usb-s fogadóegység, ami újabb 20000 Ft-ba kerül. Hát nehogy már 33000 Ft legyen egy Remote kontroll. Ezt a gyártó sem gondolhatta komolyan.
Mi tévő legyek? Küldjem vissza, esetleg lehet hozzá olcsóbban is venni valahol ilyen egységet?
Jó lenne tudnom, mert visszaveszik a távot, ha visszaküldöm záros határidőn belül. Előre is köszönöm a választ!![ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
válasz huncutka1029 #51115 üzenetére
Neten vettem.
A dobozos változat alatt azt érted, hogy a Remote táv USB dongle-val együtt 10000Ft?
Sokáig keresgéltem előtte, de csak ezen az egy helyen találtam ezt a fajta távirányítót, sehol máshol.
Most próbálkozom még egyszer. Ha nem megy, akkor lehet hozzá venni USB dongle-t külön is? Vagy az a dongle kerül 10000-be?
Bocsi az értetlenkedésért. -
bgabi1
aktív tag
válasz -=Jam=- #51119 üzenetére
Köszi a gyors választ már le is mondtam az előző kereskedőnél, ahol 26000 Ft lenne kompletten.
És abban biztos vagy, hogy ebben a változatban dongle is benne van? Mert a leírásokban sehol nem találtam.
A G betűjelre pedig feketét szürkét dongle nélkülit és dongle-s változatot is kidob a kereső.
Megerősíthetnél. -
bgabi1
aktív tag
válasz -=Jam=- #51121 üzenetére
Nagyon köszönöm neked! Már meg is rendeltem. Lehet, hogy nekem is kidobta a kereső, de azért nem néztem rá erre, mert csak azt láttam, hogy jóval drágább, azt nem gondoltam, hogy két féle van belőle.
Köszi még egyszer, hogy felvilágosítottál, az eladó is megerősített és alul megtaláltam a leírásnál is. Ráadásul ingyen szállítják. Szuper, a másik meg utazik holnap vissza. -
bgabi1
aktív tag
LG AN MR 400 Remote kontroll alkalmas lehet-e STB vezérlésére? Az STB távja jó a TV-hez is, de én mindkét távot váltanám ki Magiccal. Azért gondolnám, hogy működhet, mert nekem ugyan USB dongle-s változat lesz, de már próbáltam és dongle nélkül is működik a Magic több funkciója a TV-n. Jó lenne, ha nem kellene 3 távirányítóval bohóckodni. Persze nem reménykedem ebben egyáltalán.
?? Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
A 17900 ft-os LG ANMR400G megérkezett jelentem és ment is vissza az eladónak azonnal.
Nem tudom megérteni, hogy miután részletesen letárgyalom az eladóval, hogy fekete és receiveres legyen, mert azt hirdetnek ennyi pénzért, még is elküldenek egy szürkét receiver nélkül. Telefonon lebeszéltem 2 eladóval, a megrendelő megjegyzésébe beleírtam még egyszer miről van szó. Még jó, hogy nem fizettem ki.
A múltkorit már visszavittem. Nincs szerencsém ezzel az elátkozott távirányítóval. Azért írtam ezt le, mert segítettetek egy linkkel, hogy végre legyen egy Magic, de így jártam sajna. -
bgabi1
aktív tag
válasz petya2012 #51380 üzenetére
Köszi az infót!
Nem gondoltam volna, hogy a Media Markt az MM, már csak azért sem, mert nem egy olcsó üzletről van szó.
Járok oda sokszor és el sem akarom hinni, hogy annyiért adnak. Egy próbát megér felhívom őket. Ha nem lesz, akkor rástartolok a 18000-es különálló pakkra, Neked köszönhetően!! -
bgabi1
aktív tag
LG magic remote távot végre meghozták. Rá is kérdezett, hogy szeretném-e társítani stb-vel. Amikor társítom, utána a virtuális távirányító megjelenik a képernyőn, de hiába választom ki rajta az stb ikont, semilyen gomb megnyomására nem reagál, se menű, se a számok semmi. Ötlet?
-
bgabi1
aktív tag
Sziasztok!
A kisfiam szeretne a mobilján netezni itthon az én LG La 620S tv-m wifi-jén keresztül, de a kapcsolódáshoz kell a kód, amit ha jól emlékszem már egyszer megtaláltam valahol, de most hiába keresem.. Valami gyári számsor volt, amit még nem változtattam meg, azt tudom. Valaki világosítson már meg legyen kedves! -
bgabi1
aktív tag
válasz cidalain #52651 üzenetére
Köszi a választ, már működik is.
Az előző hozzászólónak: Igen, a tv-be megy egy internet kábel az STB-n kívül.
Igy a tv bekapcsolt állapotában megy róla az én laptopom és most már a gyerkőc a mobilján is tudja gyakorolni a böngészést. Ez mindenképpen jó dolog szerintem, ugyanis neki dominója van és ott sec perc alatt elfogyasztja a napi limitet. Suliba meg nem viheti még, mert túl fiatal, így itthon korlátlanul nyomergálhatja a böngészőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest