Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jucus87
tag
válasz Motion_Blur #1651 üzenetére
Oh...nem linkelnéd be az 1ik fényképét?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Jucus87 #1652 üzenetére
Bővebben: link Ezen a képen pont nem, de csak ez van. Hajszín, alkat inkább hasonlít, mint arc. 164/49 is stimmel
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Jucus87
tag
válasz Motion_Blur #1653 üzenetére
Gratu, nagyon szép lány!
-
Motion_Blur
félisten
Amúgy meg így nézek kiBővebben: link LOL ne írjatok semmit...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Jucus87
tag
válasz Motion_Blur #1656 üzenetére
Ok, nem írunk
-
veterán
válasz Motion_Blur #1656 üzenetére
Kezdtem megilyedni, hogy egész alakos lesz...
-
Kidus
őstag
tiv a legjobb pasi a ph!-n, vita nincs
Assuming Control
-
-
anulu
félisten
nemtom', h legrosszabb pasi címre szabad-e jelöltetnem magam, de ha igen, akkor megtenném.
Bővebben: link
a kép készülte óta vékonyabb a szemüvegem, és megkevesebb a hajam elől..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tildy
nagyúr
Tudod nekem nem jönnek be a macsós, nőkkedvence pasik. Nemcsak nem jönnek be ,nekem csúnyák is. Nem esek hasra sem David Beckamtől, sem Bradd pittől, sők még jóképűeknek sem tartom őket.
De DD, na ő jól néz ki."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
_az
senior tag
KopaszraaaAAAAAaaaaa!!!!!!
az
-
ipgirl
tag
''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
_az
senior tag
hát a linkelt képen
az
-
anulu
félisten
már felvetődött bennem mind2 lehetőség. bár nem teljesen őszra gondoltam, hanem 1-2 nagyobb tincset... kiengedve a hajam már vállig ér, úgyh lehet, h ütne amúgy ez a Cypher dolog nem is rossz...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
de, mégpedig az, h rászoktam a zoxigénre. önbizalom? 5éve elhagytam... repülnének rám? elő az AA légvédelmi ágyút!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tildy
nagyúr
Nem nem soha.
Ronda, mint a halál. Nem tehetek róla, nekem ezek a ''B'' kategoriasok jonnek be, mint amilyen Duchovny is.
Komolyan fekete vagy barna ilyen haj, szép arc hozzá, és már olvadozom is. Ja és imádok a pasim hajába túrni, ez a hossz a megfelelő erre a műveletre."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
_cirmos_
őstag
Istenemre, jó ez a totyik! jobbra át -->
-
enzo_ferrari
tag
CSAJOK!
LÁTTATOK MÁR ENGEM???---== Csajokat a paplan fölé, éljenek a kezek! ==---
-
NoLF
veterán
válasz Alvin_ti4200 #1685 üzenetére
na jah
de tényleg, nekem is van barátnőm tehát abszolút nem.
de tényleg nagyon csinos a leányThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Alvin_ti4200 #1687 üzenetére
hmm. a legszebb nők topicba ha jól emlékszem raktam egy-két képet róla
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Hun'reeth
őstag
Jucus87 tényleg csinos lányka vagy! Csak ne lennél olyan fiatal! De majd megöregszel úgyis
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
-
kíváncsi
őstag
Szia! Látom a szépség a családban nem egyedüli Megkérdezhetem Mogyi hány éves? meg nincs Róla több kép?
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs