Hirdetés
Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz Szatesz #17437 üzenetére
Ez minden, csak nem homályos Olyan éles, hogy mikor először megláttam....
Haverok voltak nálam bulizni szombaton, a nagy party helyett éjjel majdnem filmnézés lett a doloból, annyira bejött nekik a tv (csak két hölgy rosszul lett, és itt feküdtek le, nem akartuk őket zavarni) Egyik ökör 30cm-ről nézte a Jégkorszak 2-t (mármint azt a kis részt, amit látott belőle ilyen távolságból ) és még onnan is teljesen éles volt.
Mondom, játékok alatt semmi panaszom a cuccra.
Cifunak köszönhetően pedig talán a lag is kezd megoldódni, bár lehet, hogy ezt most csak bemesélem magamnak De mintha az eddig 10 másodpercenként bekadó Star Wars film nem remegne többé....
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Termi16
őstag
válasz Szatesz #17439 üzenetére
Nekem egyelőre csak egy 4850-em van, de tervezek egy x2-t venni mellé. Bár sok játék még így is szépen megy fullhd-ban.
Az atik nagy előnye a hdmi-s hang, persze ez csak annak számít, aki rendelkezik a megfelelő cuccokkal is. Meg persze most teljesítményben is sokkal jobbak a pirosak.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
GalloG
tag
válasz Szatesz #17518 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ezt a Samsung lelőhelyet meg fogom nézni, mert eddig ez a legjobb ár és nem is csak webshop, hanem személyesen is lehet érte menni. Hol találtad? Én sehol sem futottam bele ebbe a cégbe a neten eddig.
Meg azt is írják, hogy minden termékre a gyártó által vállalt garanciát biztosítják, tehát nem sajátot. Ez további pozitívum.
-
-=balázs=-
csendes tag
válasz Szatesz #17555 üzenetére
LG6000-t dícsérik, személyes tapasztalatom nem sok van vele, amit láttam belőle az tetszett.
Az új LG-k sem rosszak, de szerintem ha LCD, akkor Sony vagy Sharp az elsők. Vagy a Pio friss LCD-i, csak azok aranyárban vannak, a panelük viszont Sharp.
[ Szerkesztve ]
[Sony KDL 40 D3500][Pioneer BDP-51FD][Sony BWU-100A Blu-ray Disc Writer in HTPC][Marantz SR 3001][Wharfedale Diamond 9.1/9.4/9.CS]
-
-=balázs=-
csendes tag
-
-=balázs=-
csendes tag
válasz Szatesz #17562 üzenetére
Hát próbáld ki. Ha nem jön be, visszaküldöd
Neked kell eldöntened
Blu-ray néztem rajta egyszer, az elég meggyőző volt.
(Ja közben rájöttem hogy a 47-es árával keverem. Annak volt 300-320 körül a besz. demo ára)
[ Szerkesztve ]
[Sony KDL 40 D3500][Pioneer BDP-51FD][Sony BWU-100A Blu-ray Disc Writer in HTPC][Marantz SR 3001][Wharfedale Diamond 9.1/9.4/9.CS]
-
Scoobyka
addikt
válasz Szatesz #17937 üzenetére
az árak folyamatosan mennek lejebb...mikor hogy...senki sem tudja neked garantálni,hogy jelentős csökenés lesz novemberre.....
azonban mindig lesznek újak...és minél tovább vársz annál inkább nem lesz tvd....mivel mindig jönnek az újabbak és jobbak aminek megint várhatsz az árára....én azt tanácsolom neked vedd meg most ami tetszik....és utána ne nézd az árakat. -
Scoobyka
addikt
válasz Szatesz #18039 üzenetére
deklát és logik.hu-t sztem meg inkább nem kéne reklámozni mivel mind2 bolt igen tré módon üzemel....pixmaniaval egyszintű....
szatesz te meg légyszíves legközelebb informálódj a boltokról mielőtt ajánlod!(argep alaján úgy tipelem az árakat beírva,hogy ezekre gondoltál)Szóval ezektől a webshopoktól csak az igazán bátor lelkületű emberek vásároljanak!Erősen nem ajánlottak!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest