Hirdetés
Aktív témák
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
-
anrab
addikt
csak érdekesség képpen írom:
valamelyik nap elkezdtem nézni az éjszaka a múzeumban 2-őt. .MKV-ban.
szaggatott és szétesett a kép, úgyhogy nem tudtam megnézni. szokásos lejátszó, VLC.
átkonvertáltam VMV9-be. mostmár nézhető volt de még mindig meg-meg akadt!!! hagytam, nem néztem meg. szintén VLC. hozzátenném evvel filmezek mert mindent visz ISO-tól .MKV-n keresztül bármelyik AVI.
ezek után tettem egy próbát DLNA-val mivel a DVD9-et viszi, nem úgy mint az .MKV-t.
láss csodát, reccenés nélkül ment! -
anrab
addikt
na átrágtam magam rajta!
már értem hogy mire gondoltál ezzel a háttér világítással.
de elég nehéz értelmezni hogy mikor elér bizonyos szintet akkor digitálisan állítja a fehér szintet aminek a magasságát még külön tudod állítani a menü ezen részében. de ez így nekem magas, mert nem tökéletes a fordítás. élég sok hülyeséget ír. /google/
a lényeg lejött, köszi a linket. -
anrab
addikt
válasz csiszar #43464 üzenetére
itt még ólcsóbb.
de hogy melyiket vedd meg nem tudom. -
anrab
addikt
válasz einstein #43473 üzenetére
értem, köszi!
lehet hogy nem szerencsés hogy együtt állítja, de ha elkezdem levenni a kontrasztot, és nem veszem lejjebb a háttérvilágítást a samunál pl., akkor egy szülkés képet kapok. viszont nálam ezt nem engedi meg az elektronika, mert megtartja a fekete-fehér egyensúlyt egy bizonyos kontraszt esésnél. ha jól szedtem ki a fordításból.
vagy valami ilyesmi. -
anrab
addikt
szerintem a gyártók amit lehetett kihoztak az LCD tv-kből technikailag. csak variálják a bennük lévő technológiákat, hogy minden pénztárcát kielégítsenek. még elszórakoznak egy kicsit a LED háttérvilágítással meg amit tudnak belepakolnak. lásd internet, skyp, webcam, stb.
nem megengedhető a nagyobb ugrás. be kell tartani a "szolgálati utat"! /már aki érti a
jelentését./ -
anrab
addikt
a multkor beszéltünk a pukk-ról, ami nekem idáig csak DLNA-nál volt de valaki írta hogy máshol nála is előfordult.
most megakartam nézni a fórumot a reklám alatt és ahogy rámentem a fórum linkre, pukk és se kép se hang majd pár mp. és visszakapcsolt.
most középről jött a hang, /mivel előtte voltam/ vagyis mindkét hangszóróból. idáig csak a balt hallottam mert pont ezen a felén ülök de valamelyikőtök mondta hogy hangszóró. mostmár biztos abból jön és nem hardver.
de nem lettem nyugodtabb.
nem tudom mivan a fw.-rel de október 30.-ai az utolsó. remélem csinálnak ezzel is valamit. -
anrab
addikt
Nos, közzéteszem a philips "tesztemet", amit ma küldtem el nekik.
"T. Philips Magyarország!
Vásároltam egy Philips LCD-TV-t. 42PFL8694H 42"-es Full HD 1080p digitális TV Ambilight Spectra és Pixel Precise HD rendszerrel. A legújabb 3 hónapos fw. van telepítve rá! Olyan problémával és észrevételekkel fordulok Önokhoz hogy a tv több esetben is egy nagy pukkanással, mely mindkét hangszóróból hallatszik, kilép mindenből és se kép, se hang, se reakció! Majd kb. 30-60 mp. elteltével visszakapcsol. Idáig DLNA-n keresztül, film vagy kép indításánál és internet böngészésnél tapasztaltam. Az esemény rendszertelen és ezért nem tudom hogyan lehetne ezt a hibát garanciálisan javítani, ha esetleg ebből kifolyólag tönkremegy a készülék. Ezért is jelezném Önök felé a hiba meglétét. Az EPG szolgáltatás használhatatlan mert nem tölt be csak ha végig lépkedek a csatornákon, majd valamikor, egy idő után elcsúszik egy órát és használhatatlan lesz, míg újra nem hangolom a csatorna kereséssel! Ha belépek az EPG műsorujságba, akkor miért törvényszerü hogy el kell mennie a hangnak, mikor más EPG szolgáltatónál még a kép és hang egy kis ablakban tovább megy a böngészés alatt. A teletext adásnál miért szűntették meg az első gombnyomásra történő felezett képernyő elérését. Tavaly PFL42"7613-as készülékem volt, melyben így működött. Most két gomb és négy kapcsolással lehet ezt a hasznos funkciót elérni. Hamár egyszer elértük és bekapcsoltuk a felezett képernyőt, akkor legalább megjegyezné és legközelebb így jelenne meg és ki-ki kedve szerint használná ezt a szolgáltatást. Nagyon nagy a reakció idő mire a dinamikus háttérvilágítás vagy din. kontraszt a képekben lévő fekete részek jeleneteinél feketére vált. 1 mp. késés. Addigra megjelenik a következő kép és így élvezhetetlenek a sötét jelenetek. Olyan mintha nem tudná a tv a fekete színt csak szürkét. Ez, éjszakai tv-zésnél feltünő. Viszont ha elég ideig mutatják a képet és átugrik valós feketére, akkor nagyon szép erős a fekete. Leginkább az energia takarékos és egyéni beállításoknál venni észre. A hangrendszere nagyon jól sikerült, mind zenére úgy filmre is bármely beállítás nagyon megfelel, dinamikus tiszta mély-magas, és érthető beszéd még az átlagosnál jóval nagyobb hangerőnél is. A DLNA kapcsolatot csak a router tápkebelének kihúzásával majd vissza csatlakoztatásával lehet elérni, azt is csak egyszer. Ha kiléptem belőle és ujra szeretnék visszalépni, miközben a készülék üzem alatt van, akkor ezt ujra el kell játszani. Net tv-nél az internet elérését is már az első oldalon fel lehetne ajánlani mert mire eléri az ember már elmegy tőle a kedve, mire átlépked a sok wid get-eken, opciókon. Egy egyszerű de esztétiku media play felület is beleférne abba a szoftver frissítésbe. A menürendszere az egyszerű és logikus puritán felhasználói felületével kifogástalannak tartom. Ellenben nem fordul, és a végéről ujra fel kell navigálni, míg a tavalyi készüléken ez körbe forgott. A hibák feltárását a készülékek fw. általi javítása érdekében írtam le, nem pedig a készülékkel kapcsolatos elégedetlenségemből! A készülék esztétikus, felhasználóbarát könnyen kezelhetől, és megragadó, mellyel élmény a televíziózás. Az ambilight pedig csak fokozza ezt az élményt, melyet ha kipróbál valaki otthoni környezetben, akkor elhagyhatatlan lesz. Remélem ezzel a pár sorral hozzájárultam a felhasználói élményt megcélzó frissítések pontosabb felméréséhez!
Tisztelettel: ................."
-
anrab
addikt
válasz adriankoooo #43584 üzenetére
valamelyik nap olvastam hogy azt hiszem 15 kg felett kötelesek ingyen és bérmentve elszállítani ha a helyszínen nem javítható.
-
anrab
addikt
"A tökéletes kontraszt a hisztogram feldolgozás és a változtatható háttérvilágítás ötvözete, amely a világosabb részeket még világosabbá, a sötét részeket még sötétebbé teszi."
nos a válasz a háttérvilágításra, hogy a philinél miért is van ez együtt.
ha a háttérfényt és kontrasztot külön-külön állítod be az addig olyan marad míg megnem változtatod, míg eközben minden képhez más beállítás kellen. /ha minimálisan is/ itt viszont a beállított értéken belül a képtartalomtól függően másodpercenként már nem tudom hányszor az összes pixelt utána állítja, és mindig a megfelelő képet kapod. ezeket a funkciókat külön külön állítgatod soha nem lesz olyan képminőséged mint amit ez a hisztogram jelfeldolgozó produkál neked.
nem véletlen hogy világelső a phili a világítás technikában. -
anrab
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest