Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz moli.hu #4540 üzenetére
<walloftext> fejlemenyek ennek a tabletnek ugyeben: miutan kaptam toletek kulonbozo recovery image-eket, de azon nem eredetiek voltak, ezert azokat nem probaltam meg felrakni, hogy ne vagjam tonkre a garanciat. Mint utolag kiderult ez nagyon is helyes dontes volt. Ugyanis mikor mashogy, parancssorbol probaltam meg megoldani azt, hogy tudjak bebootolni legalabb egy safe mode-ba, addig szerkesztettem a boot.ini-t, vagy minek hivjak a modern korban (most mar nincs kedvem kikeresni), mig a bebootolando particio cimet szerintem, nagy valoszinuseg szerint atirtam magara a preboot/bootloader particiora, magyarul bekapcsolaskor elindult a gep, megjelent a logo, elindult a bootolasi folyamat, megjelent a logo, ujra megjelent a logo, es ez a vegtelensegig, ebbol gondolom, hogy a bootloadert bootolta ujra-es-ujra. Ettol meg mukodott az esc, bejott az a menu, be tudtam volna lepni a biosba, es ami a legfontosabb: meg mindig el tudtam volna inditani a recovery-t, ha lett volna olyanom. Ha csomagoltak volna a tablethez a dobozba. Ezert dontottem ugy, hogy akkor visszaviszem a tescoba, rakjak ujra a gyari romot, mert ugye ami a netrol letoltheto, az mind ganyolt, megbizhatatlan, ki tudja, milyen rootkittel fertozott. Miutan felraktak volna a gyarit, keszitettem volna a tiszta recoveryt, es feltoltottem volna torrentre, hogy vegre fent legyen a neten. Ehhez kepest bemegyek a tescoba, azt mondja: a szerviz nem tudta megjavitani Mikor csak ennyit kellett volna csinalniuk: rakotsz egy otg-adaptert, benyomsz egy billentyuzetet, bekapcsolod, megnyomod az esc-et, rakotod a recovery meghajtot, kivalasztod a menubol a recovery-t, es kesz is, megjavitva. Es ezt nem tudta megoldani a szerviz. Ket lehetosegem volt: 1) csere, de ezt nem is ertem, miert ajanlottak fel, hiszen mar nem aruljak 2) penz vissza. Penzt kaptam, es habar igazabol piszkalta az erdeklodesem a tablet, a windows rendszer, megnezni, hogy manapsag mit lehet vele csinalni, mire hasznalhato, egy ujabb tanulhato, tapasztalat-szerzo lehetoseg, megis bitang nagy felszabadulas, hogy nem kell ezzel a szar windows rendszerrel szivnom eveket, mig a nagyszulok hasznaljak, kethetente ujrarakni miutan a 70+ evesen beszopnak ujra-es-ujra egy virust, mert mint mar mondtam, mar mikor megkertek, hogy rakjak ossze nekik egy asztali szamitogepet, az volt a feltetelem, hogy jo, de csakis linuxos lehet. Elotte soha nem hallottak a linuxrol, 70+ eveskent a gyarban is csak windowszal talalkoztak, kesobb megse volt a vilagon semmi problema a linuxbol, a legnagyobb problema az, volt, hogy miert a bal oldalon van a taskbar (a 16:9 kijelzoarany miatt, azert), de ugye ezt windowsban is at lehet rakni, tehat konkretan azzal, hogy linux megy a gepen, nem is talalkoztak, fel se tunt nekik, a lenyeg, hogy a chrome elindul. Gyulolom a windowst, hosszu evek, evtizedek ota otthagytam, es ez a tablet ujra megerositett abban, hogy jo tettem. Nem is a tablet maga, a hardver a rossz, hanem a rendszer, azt nagyon nem ajanlom. Ezt a tabletet a szomszedtol vettek 10000ft-ert, a tescotol visszakaptunk 33000ft-ot, ez 23000ft talalt penz, ezt be lehet nyomni valami androidos tabletbe vagy kinyithato chromebookba, foleg, most hogy a chromeos-en hamarosan az android appok is futtathatoak lesznek. Hat ez a sztori vege. </walloftext>
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro (pár napos)
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest