Hirdetés

2024. február 23., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Kár, pedig az előző hír még arról szólt, hogy totál dobják a Flash üzletágat. Abban reménykedtem, hogy a Sandisk-et majd átveszi más nevesebb és gyakorlott gyártó és végre visszanyeri a márka a régi "dicsfényét", mert WD éra alatt annyi szemétrevaló Pendrive-ot gyártottak, hogy csak na... Bár az SD kártyáikat szerencsére nem sikerült elrontaniuk (eddig)...

[ Szerkesztve ]

(#2) Gdi


Gdi
senior tag

Én jobban szeretem ha többszereplős a piac.
Egy WD(Sandiskflash) és Kioxia(Toshibaflash) merge csak rontott volna ezen.
Persze ettől független is érik már egy áremelés, mert kezdenek megint "túl"olcsósodni az SSDk.

[ Szerkesztve ]

''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''

(#3) Sz.L.


Sz.L.
aktív tag

Valamiért úgy érzem, hogy ez nem a megfelelő irány.

Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)

(#4) tibaimp


tibaimp
nagyúr

Szerintem meg a cég a HDD eladások csökkenése miatt, szépen ki akarja szervezni magából a "döglött tehenet" és idővel megszüntetni, vagy eladni.
Rengeteg erőforrást és pénzt pazaroltak bele lassan 10 éve tartó MAMR HDD technológia fejlesztésébe [link] és nem látom, hogy jönnének kifelé a 30+ TB-os HDD-kkel.
Az SSD üzletág meg úgyis a jövő, így az maradna.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#5) Neovenator válasza tibaimp (#4) üzenetére


Neovenator
senior tag

A MAMR úgy tűnik, zsákutca lett, és mivel a Seagate már évek óta tesztelteti a céges ügyfeleivel a HAMR drive-okat, még ha elő is rukkolna most a MAMR-el a WD, eléggé kedvezőtlen lemaradásban lenne a konkurenciához képest stabilitásban, és ha sorra döglenének be a MAMR-es meghajtók a végfelhasználóknál, az a márka ázsióját is rombolná, szóval szerintem elengedik...vagy beállnak ők is a HAMR mellé valahogy, akár késéssel is, vagy kitalálnak valami mást...esetünkben tényleg úgy tűnik, hogy mintha próbálnának megszabadulni az egész HDD üzletágtól szép fokozatosan és teljes mellszélességgel ráállni a flash alapú megoldásokra...nem lenne a példátlan a cég történelmében a radikális váltás mindenesetre, meglépték már párszor.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#6) tasiadam válasza tibaimp (#4) üzenetére


tasiadam
veterán

SSD üzletágban kinek akarnak konkurencia lenni, vagy mivel? Szerver vonalon a Micron és Solidigm a vezető, ott nem sok esély van, consumver vonalom meg megint nem egy maradandó alkotás a WD. HDD esetében a red és purple az, ami inkább mérvadó, a gold és RE meg hát annyira nem népszerű tudtommal, mint az EXOS. Consumer oldalon meg a Blue az stabilan jó és megbízható, arra megint van piac.

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#7) Lokii


Lokii
tag

WD Black jó volt csak akkor SDD is arany áron volt. 1 tera WD Black 25-30.000

Nem scam jellegű SSHDban (2 TB name SSD és 6 tb hdd PL)és több aktuátor használatban látok fantáziát még HDD téren ahogy Seagatetől James Fochtman mondta

Vagy SSHD helyett lehet Ryzen StoreMIt csak azt se ajánlják

Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.