Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
Godzilla85
csendes tag
Üdv! Egy nagyon nagy fekete pontot szeretnék kérni pajti999-nek mert elküldött nekem egy olyan videókártyát ami megvan sűlve! Ő szerinte jó volt amikor elküldte.... Jó helyen kérem a fekete pontot? Ha nem akkor sorry! Üdv.: Csaba
Üzenetre nem mindig tudok válaszolni!Tel.:06304431617
-
megamurashy
csendes tag
Hali,
Egy piros pontot kérnék Chaser kollégának a korrekt, segítőkész magatartásért, és a jó termékért.
Köszönöm,
Mura[ Szerkesztve ]
-
etele1974
csendes tag
Szeretnék egy nagy pirosat kérni jocikah kollégának ezért az üzletért: [link]
-
pinkcc
tag
Kérnék piros pontot Macika_MC tagnak, megvettem tőle a gears of war 2 limit editon xbox 360 játékot. Ő küldte előre a játékot, majd én a pénzt, minden simán ment, megbízható eladó!
-
CyDoN
senior tag
Szeretnék egy szép kis pirosat kérni neki: macer19
Remek vásárló(_._)
-
mirmur29
csendes tag
Pirospontot kérnék tbolydás kollégának, akivel rendben lebonyolitottuk ezt az üzletet: loweprofotostaska
A csere amiben megegyeztünk összejött. Korrekt, megbízható partnernek találom.
470+ pozitív, 100% elégedettség! Ha már privátban megkerestél, tisztelj meg annyival, hogy reagálsz az én válaszomra is!
-
ati012
őstag
Atike piros pontot kap. Egy VIA C3VCM6 lapot vett tőlem
-
SLajos74
csendes tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot hetesipeter kollégának akitől EZT a merevlemezt vásároltam.
Rendkívül korrekt, gyors, és megbízható. Mindenkinek ajánlom.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá. :)
-
SLajos74
csendes tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot hetesipeter kollégának akitől egy Samsung HD502HJ merevlemezt vásároltam. (a link sajnos nincs meg)
Rendkívül korrekt, gyors, és megbízható. Mindenkinek ajánlom.A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá. :)
-
werdy
csendes tag
Egy szép piros pontot kérnék Killer01-nek az általa eladott Intel 520 SSD-ért. Köszi!
http://www.werdy.hu | http://www.sidripalliance.com
-
joember5
csendes tag
Kérnék egy -t rx7tomy kollégának, ezért:
http://hardverapro.hu/apro/hp_photosmart_b110_series_wifi_fotonyomtato_szkenn/hsz_1-200.htmlKöszönöm !
-
E(L)MO
csendes tag
Szép napot mindenkinek! Szeretnék egy piros pontot kérni dratesz-nek, amiért gyorsan eladhattam neki ezt a notit, és nagyon örülök, hogy jó helyre került, ha már én is ennyire vigyáztam rá!
If you can't beat your computer at chass, try kickboxing.
-
N_A_S
veterán
válasz you_zsolex #22830 üzenetére
you_zsolex kollégának is viszont jár a piros. Korrekt vásárló, ezt vette tőlem: LG HX300G LED projektor
ittakary -nak is jár a pirospont, 2db SAMSUNG HD-t vettem tőle, volt egy kis félreértés kezdetben, de végül sikerült rendezni.
https://tinyurl.com/phnas
-
Nordstar1981
csendes tag
Nagy pirosat szeretnék kérni retfirg kollégának ezért Army Of Two 2. üzletért. Kommunikatív, segítőkész, gyors és korrekt eladó.
-
cashback
őstag
Kérnék egy pirosat birooo kolléga részére. Ezt vásárolta tőlem: Space Chimps XBox360 játék
Gyors, megbízható vevő.
Köszönöm.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
sighet1964
csendes tag
Piros pontot zka79-nak, a tőle vásárolt memóriáért ami hibátlan, tehát jól működik.Megbízható !
-
aranymakk
tag
Egy piros pontot kérnék lcd.plazma kollegának a maximális korrektségért ezért az üzletért
Köszönöm
-
fednick
csendes tag
Kérnék szépen egy pirosat joky72 kollégának egy kijelző vásárlásért.. Minden a megbeszéltek szerint ment.
i need money, he's a mute.
-
LÁZ
addikt
pirospont illeti Zorma kollegát, megbizható vevőnek bizonyult.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Crowent
tag
Egy piros pont jár depmod -nak, mert egy ZTE Blade telefont vettem tőle. A telefon jó, nincsen semmi baja, meg vagyok elégedve vele!
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
Lasy
veterán
qltsar fórumtársunknak egy -ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (OT-993)
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
shield
őstag
Nagy piros pontot kérek ati012-nek a 1155-ös hűtő gyors és korrekt lebonyolításáért és a segítő készségéért!
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Csabee.
nagyúr
Pirosat adok Fecogame kollégának egy usb-s hangkártyát vásároltam! Gyorsan lebonyolítottuk az üzletet előreutalással.
Üdv: Csabee.
-
Meghivott
addikt
dzsemo -tól vettem egy GT5 Acedemy-t, bontatlanul, legjobb áron.
Jár a pont, piros.[ Szerkesztve ]
-
xstyle
tag
madigergo -nek kénrék egy piros pontot innen vett tőlem 2 ramot. Kalandos adásvételünk minden egyes pontján nagyon korrekt volt , ajánlom
[ Szerkesztve ]
Értékelést nem kérek és nem adok. Köszönöm a megértést.
-
nagyúr
Szeretnék kérni egy piros pontot
kbtm
a gyors és korrekt üzletmenetértKöszönöm előre is
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
KVZacc
csendes tag
monguz1 eladó kartárs részére jár a nagy piros pont a korrekt árú és villámgyors üzlet (Asus P5N32-E SLI alaplap) miatt.
[ Szerkesztve ]
-
isztel
csendes tag
Már azt hittem az üzleti morál a béka feneke alatt van. Gondolok itt a sokk előre utalósokra a nem adom postára típusúakra és a holnap küldöm (csak sose lesz holnap) emberkékre, ja meg akivel alkudozol és egyszer csak beköpi bocs eladtam emberek.
De itt egy ellenpélda: seirus kérnék egy pirosat a kollégának, megbízható korrekt eladó. -
ULTRAS12
tag
Kérnék 1 piros pontot [langward] kollégának mert pontos és gyors volt ebben az üzletkötésben. [ddr memória]
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest