Hirdetés
- b650 gaming x ax CPU led
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Karácsonyi pofára esés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
törölt tag
Szeretnék egy hatalmas piros pontot adni [polgi803] forumtársnak ezért az üzletért [Coolink 450w-os táp]
Korrekt srác,mindenkinek ajánlom,szuper termék,gyors lebonyolitás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szeretnék egy piros pontot adni [ALpika] forumtársnak ezért az üzletért:[galaxy 9600GT 512mb]
Korrekt,gyors ügyintézés,kiváló árú!!!
Köszönök mindent.
-
törölt tag
Szeretnék egy piros pontot adni [capafog23]-nak ezért a termékért:[iphone 4 16gb]
Gyors ügyintézés,kíváló termék,mindenkinek ajánlom. -
törölt tag
Egy piros pontot szeretnék adni [donqatto] forumtársnak,akit mindenkinek csak ajánlani tudok.Gyors,megbizható,korrekt,bátran üzleteljetek vele.Ezért az üzletért adom a pirosat:[gyári független sony ericsson x10]
-
törölt tag
Szeretnék egy nagy piros pontot adni [aszem] forumtársnak ezért az üzletért:[acer aspire one]
Kiváló termék,korrekt,gyors,és megbizható.Köszönök mindent neki.
-
törölt tag
Szeretnék egy piros pontot adni [domperke]forumtársamnak ezért a termékért:[LG GT540]
Rendkivűl korrekt,gyors,mindenkinek csak ajánlani tudom.Köszönök mindent.
-
törölt tag
Szeretnék egy hatalmas piros pontot adni [yodamaister] forumtársnak ezért az üzletért:[iphone 3gs eladó].Végtelenül korrekt,köszönök mindent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy nagy pirospontot szeretnék adni [BadGe] forumtársnak ezért az üzletért:[ZTE blade]
Köszönök mindent,ajánlom mindenkinek.
-
törölt tag
Szeretnék egy hatalmas piros pontot adni ezért a termékért:[samsung galaxy s] [shaitan.] forumtársnak.Korrekt srác,gyors lebonyolitás,kíváló termék.
-
törölt tag
Szeretnék egy hatalmas piros pontot adni [streky89] forumtársnak ezért a termékért [galaxy 3]
Korrekt srác,bátran ajánlom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szeretnék egy piros pontot adni ezért e termék vásárlásáért [galaxy wifi 5.0] [tgb] forumtársnak.Köszönöm a vásárlást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[klikodesh] forumtársnak szeretnék adni egy hatalmas pirospontot ezért a termékért:[call of duty mw3]
Szuper termék,korrekt gyerek,mindenkinek ajánlom.
-
törölt tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot [mezgag] forumtársnak,ezért az [üzletért].
Végtelenül korrekt,gyors lebonyolitás,kíváló termék.Bátran üzleteljetek vele,csak ajánlani tudom.
Hálás köszönetem neki. -
törölt tag
Egy hatalmas piros pontot kérnék [ABE] forumársnak ezért az üzletért [motorola defy eladó]
Bátran üzleteljetek vele nagyon korrekt srác csak ajánlani tudom. -
törölt tag
Egy hatalmas pirospontot kérnék [Mya91] forumtársamnak,[ezért az üzletért].Korrekt,gyors,pontos,megbízható,mindenkinek csak ajánlani tudom,hálás köszönet mindenért.
-
törölt tag
Egy hatalmas piros pontot kérnék [adrian91] fórumtársnak [ezért] az üzletért.Korrekt srác,megbízható,és minden úgy volt ahogy a hirdetésben.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Kupon kunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 DUAL OC Eladó! 105.000.-
- Eladó egy hibátlan, 40 mm-es Samsung Galaxy Watch 6 BT okosóra
- Lenovo Thinkpad T14 Gen2 MAGYAR/ i5-1145G7/ 16Gb DDR4/ WD 512Gb nvme SSD/ W11Pro
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz (64M Cache, Up to 5.7 GHz)16-Cores AM5 Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest