Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
KissLucifer
csendes tag
Szeretnék kérni [Smile8822]-nek ezért az üzletért [link].
Korrekt, megbízható vevő.[ Szerkesztve ]
-
KissLucifer
csendes tag
Pirosat szeretnék neki kérni, de azt elfelejtettem odaírni az előző hozzászólásomhoz, és már nem engedte szerkeszteni. Utólag is elnézést.
-
IDZ
tag
bitang méretű piros AccessDenny úrnak a 6320-ért. thx
Gigabyte GA-990FXA-UD3 | AMD FX-8150 | 16GB DDR3-1866 | AMD Radeon RX Vega 56
-
kissfox
csendes tag
Piros pontot kérnék robertkill kollegának a AMD X2 6000+ prociért.
-
fodoreva90
csendes tag
nagyon szupi, jó vétel volt. köszi kp78
[link] -
aveos
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot [félpéci81] kollégának, korrekt és megbízható.
Ezért üzletért [Toshiba Camileo S20]!06302081105
-
kalidor55
tag
kérnék bevésni matyee kollégának 1 pirosat!!!, nagyon korrekt és szavahihetö partner!!
olyan közel még sosem voltam a halálhoz, mint ma!!
-
B3r
csendes tag
Pirosat kérnék kissfox-nak a korrekt L:http://hardverapro.hu/apro/athlon_64_x2_4400_elado/hsz_1-50.html]üzletért.
-
lodel73
csendes tag
Pirospontot igényelnék Laki7nek a gyors és pontos adás-vételért.Megbízható partner.
"Mielőtt megszólalnál, gondold végig, hogy amit mondanál, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."
-
sanzi007
csendes tag
Ha hulladékot árulsz, akkor jelezd kérlek, vagy vissza se írj, köszönöm! Új = soha nem volt használva! Válogatott darabok, akkor legyen is kiválogatva! Tesztelt = igen, ha majd én is teszteltem! Korrekt vagy = biztos? Tanult ember = szakmai tapasztalat külföldön (kkisegítő)
-
sicc33
aktív tag
padi68-nak szeretnék küldeni egy piros pontot. Érdemes vele üzletelni. Korrekt, jó kapcsolattartás ajánlom másnak is.
-
gonnok
csendes tag
norb3rto-nak jár a piros az az alábbi üzletért: -Jég-Hibás tápot keresek 500w tól!
Megbízható, amint elért hozzá a csomag, azonnal utalt, ajánlom mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
fero02 -nek jár 1 piros
az fsp blue storm 2 vezérlő panelértamit én vettem tőle
előre utaltam
ő küldte jól be csomagolva
mintha 1 kém filmbe lettem volna
az a kis alkatrész úgy be volt biztosítva bombával nem tudták volna el intézniKorrekt eladó
csak ajánlani tudomAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Börni
tag
Pirosat kérnék Vatvik kollégának alaplap+vidkari üzletért. Pontos,korrekt és segítőkész.
Köszönöm
-
darkspace
csendes tag
hatalmas piros pontot olbaidhun kollegának a Belkin Nostromo n52te eladásáért,korrekt eladó!
-
TeeCee
csendes tag
Sziasztok, egy pirospöttyöt kérnék K9 kollégának, aki megvette az alkatrésznek szánt Portocom 5100-asomat; minden korrektül zajlott.
TeeCee - the One and Only
-
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal tom65 ennek a tv-nek az eladásáért. Megbízható üzleti partner.
-
.bruszli.
senior tag
Doris Lune érdemel piros pontot ezért. Postai úton cseréltünk,nagyon korrekt,megbízható üzletfél.
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
peterke135
csendes tag
Hello kérnék benzolnak egy pirospontot a 935-ös fényképezős üzletért
Köszönöm! -
benzol
aktív tag
Peterke135-nek kérnék egy pirospöttyöt, a korrekt, gyors üzletért!
Mindenkinek ajánlom!///\oo/\\\
-
petimanus
csendes tag
válasz devbence #47505 üzenetére
Pirost érdemel devbence vásárlóm is, aki megvette a tápomat Gyors, korrekt, megbízható és személyesen is kijött a sántikálása ellenére Ezúton is jobbulást és köszönöm az üzletet és igen, töltök pénzt a telefonomra
ASRock p67 Extreme4 B3, Intel Core I5-2300 2.8Ghz, Gigabyte GTX 460 1Gb(gv-n460oc-1gi), 4 Gb Kingston 1600Mhz DDR3 Grey Kit(2x2gb)
-
molnardoddy
újonc
Jár a Pont Aztech22-nek! Korrekt és megbízható! Köszönöm!
üdv: doddy
-
Victorio
aktív tag
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
vorik
tag
Hatalmas pirospontot érdemel bbmt méghozzá ezért boltért!!
recreational nuclear physicist
-
ScrapUnit
aktív tag
loopus kollégának kérek egy pirosat memóriakártyákkal kapcsolatban. 10db-ot vitt el, 2 részletben utalt. Kissé tartottam a 2 részlettől, de becsületesen időben utalta a 2. részletet is. Megbízható, szavatartó, ajánlhatom bárki figyelmébe!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
marositech
senior tag
Pirospontot kérnék AndrisBoy kollega úrnak.
Ezért a 1GB DDR 400MHZ Nanya | 4K | üzletért.
Nagyon korrekt emberrel találkoztam, szépen előreutalva, posta elsőbbségivel megkaptam a cuccot.Köszönet érte!
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
Devin92devin
tag
Pirosat kérnék Deluxe fórumtársnak 3870X2 őt vettem tőle.
Neki is jár egy piros: sahun X4 635 öt vett tőlem.
És neki is: bpribelszki xbox 360 at vett tőlem.
-
nightmare13
őstag
Pirospontot szeretnék kérni gregorzoli kolléga számára, aki nagyon kitartó ügyfél volt, annak ellenére, hogy kiderült, önhibámon kívül kicsit hibás volt a termék.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest