Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Idiofil
aktív tag
Jár a pirospont ede.kovacsnak a tökéletes lebonyolításért ezügyben
Köszömöm"Those who want respect, give respect"
-
őstag
Hatalmas piros pontot kérnék Mr President-nek, ezért az üzletért.
A kártya remekül szuperál, és az eladód is csak ajánlani tudom mindenkinek! -
bollokr
újonc
Három piros is simán jár olbaidhun-nak vásároltam tőle 3db játékot, előreutaltam, majd küldte, hogy mindketten spóroljunk a postaköltségen, kis füzettel, karcmentesen érkeztek, bubis borítékban, ahogy megbeszéltük! Gyors, korrekt.
köszi...csak ajánlani tudom mindenkinek. -
Johni5
őstag
Jár a piros pont Sanci789 Fórumtársnak Ezért a 750W-os tápegységért,na és persze a korrekt üzletért.
-
Dominó85
addikt
river28 kollegának kérnék egy nagy piros pöttyöt, ezt a HT konfigot vette tőlem. Korrekt és gyors vevő, csak ajánlani tudom.
* Péter - 06302461862 *
-
sziada5925
aktív tag
Kérnék egy pirosat szab23 fórumtársnak, egy Maxtor winyót vásárolt. Minden rendben zajlott.
Üdv: Ádám
-
sziada5925
aktív tag
Jár a piros sumermen88 kollégának a mai 9800GTX üzletért. Nagyon korrekt eladó, ajánlom mindenkinek!
-
brandyke
csendes tag
Egy pirosat Roxy27 kollégának a korrekt üzletért. A tárgy egy Xbox 360 elite volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
macskopite kollégának kérnék egy pirospontot ezért a bizniszért.
-
sziada5925
aktív tag
Kérnék egy pirosat wotan2 fórumtársnak, egy Seagate HDD-t vásároltam tőle. Minden rendben zajlott.
-
S.Feri
őstag
Vittuka tagunk részére kérek egy pirospontot Assasins Creed 2 Brotherhood vásárlásomért.
Korrekt üzletfél!De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
fracture333
aktív tag
EneMy84 - nek jár a pirospont a következő miatt : Modern Warfare 2
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
cashzoli
aktív tag
Kérnék egy pirosat snake1977-nek ezért az üzletért.
Azt kaptam, amit kértem, jó áron. Ráadásul türelmesen megvárt, amikor a Déli pu-on rossz helyen vártam.+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
somogy
tag
Kérnék egy pirosat colt fórumtársnak a M4A785TD-V EVO-ért!
-
ede.kovacs
csendes tag
Idiofil-nak úgyszintén
-
Mr President
senior tag
Pítőr kollégának piros pont jár a kiváló 5770es videokártyáért. Gyors, korrekt üzleti partner volt! Csak ajánlani tudom.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
StFefe
csendes tag
Szeretnék adni egy Piros Pontot Petrelli86 kollégának Ezért a 2x1Gb DDR2 800mhz-s ram miatt.
Korrekt, gyors eladó. Mindenkinek ajánlom.
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
piros pontot szeretnék plaszy kollégán korrekt megbízható személyesen találkoztunk. --->I7 fél config
[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/horvathphotography524/
-
philipe
tag
Haly
Piros pötty bejegyzését kérném wwhy kollegának ezért a gyorsan lebonyolított üzletért ..
-
MDanny
senior tag
válasz sisi900 #39831 üzenetére
Köszönöm szépen, ugyanezt elmondhatom én is, mint eladó, csak Te szebben leírtad.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
szitu19
csendes tag
válasz dewil666 #39835 üzenetére
Piros pontot <Soulfulfan> nak htc telómat vitte,megbízható korrekt és nem késett!!
[ Szerkesztve ]
Isten hozott!,Ördög vigyen!
-
spejci
tag
Piros pontot kérnék zsolt19900 részére, ezért az üzletért!
Korrekt, megbízható eladó! -
NaNorbert
aktív tag
válasz k.mamut #39781 üzenetére
Viszonoznám a piros pontot, k.mamut kollégának, aki megint helyt állt a rá bízott feladatban.
Víz hűtéshez egyedi blokkot gyártattam vele, és "pöpecre" megcsinálta.◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
MoVieFaN
aktív tag
Jár a piros pont janeszkonzol fórumtársnak. Korrekt, gyors eladó, csak ajánlani tudom.
PS3 játékot vettem innen.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Eddie141
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék szucsinka kollégának aki ezt a telefont vásárolta tőlem.
Eljött érte. Nagyon korrekt vevő, csak ajánlani tudom! -
Biznisz Elek
senior tag
Piros pont gabor0628 fórumtársnak.
▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂
-
biashead
csendes tag
Szeretnék piros pontot adni Aba86 topiktársnak a vásárlásával kapcsolatban. Minden rendben ment, nagyon korrekt, rugalmas vevő!
bias.
-
windlord
őstag
Szeretnék kérni egy piros pontot joki01 -nek ezért az üzletért!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest