Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #296 üzenetére
Én most belevetettem magam nagyon az okulásba, megszereztem a közel 5 kilos Magyar Horgászenciklopádiát, amit tavaly adtak ki Lányiék, abban benne van minden, márkák is tehát nem csak névtelen tippek vannak benne egy-egy cejg összeállításánál. Bár egy év mire kiolvassa az ember.
''Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért''
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #349 üzenetére
Ez tényleg csak mák, mert mi is oda járunk faterral, és egy-két tenyeres volt csak, és akikkel beszéltünk szintén alig fogtak vmit. Megyek jövőhéten is 2-3 alkalommal ki, majd meglátjuk, hátha nekem is beugrik pár darab. Most épp szolnokon vagyok és a tiszán próbálom riogatni a halakat.
-
Latyakos
aktív tag
-
hmhm
aktív tag
válasz #16741888 #364 üzenetére
Igen, egyik barátom is vásárolt náluk nagyon jó áron egy spro botot, csomagolás teljesen korrekt, bot is nagyon jó! (Az előbbiekben említett 2 dévért azzal fogtam) Meg egy 7kg-os (remélem nem emlékszem kevesebbre ) amúrt akasztott vele az illető horgásztárs tavaly nagy fárasztgatások árán
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #395 üzenetére
Heti 2-3 alkalommal én is járok ki a csatira, és én sem fogok szinte semmit, du. 4-től 8-ig kint vagyok pedig. Na sebaj, majd jun 15 után márnázás a dunán. És a Tisza is apad rendesen, jövőhéten meglesem, milyen is most a víz.
hmhm, neked irtam.''Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért''
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #421 üzenetére
Még nincsen mert összes ismerős a hagyományos fenekezést űzi.
De pl. lőni egyáltalán nemtudok még, és van egy-két kissebb hiányosságom. Persze 1 év alatt sokmindent meg lehet tanulni. Szóval beszélhetünk majd róla, netán majd május elött akár egy közös maconkai peca is beleférne. Vagy ha gondolod tán most összel is.''Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért''
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #427 üzenetére
Én azért több napos pecaversenyt csinálam volna, és több stílusban, értem ezalatt a feederezést, matchbotozást, spiccbotozás, rablóhalazás pergetve és kishalas úszósan. Akkor lenne igazi király sztem. Mert ha egy Bokor Károly stílusú emberrel szállt volna szembe pontyozásban, lehet megveri. De azért Karcsi bá szvsz többet tud nála, még ha nem is ugyanazon területen. Bár ki tudja. ;-)
[Szerkesztve]''Háborúzni a békéért olyan, mint szeretkezni a szüzességért''
-
Latyakos
aktív tag
válasz #16741888 #430 üzenetére
De szerintem meg épp van nekik többszázrongyos felszerelésük, nem 240-es bambusszal mennek fenekezni, ha egy egyesületi versenyre is elmész, 20-30% minimum versenyládán ül és rakosozik. Vagy akár a duna fővárosi szakszára is érdemes kinézni, egyre több a pénzes divathorgász, aki meg tudja venni a 10 literes trabucco aromát, ha az épp a nyerő maconkán. Ahogy szokták mondani, akinek van pénze, előnye is van. Ha mindenki még ugyanolyan szerelékkel pecázott volna, na az lett volna egyenlő, sőt, ugyanolyan etetőanyaggal, stb.
-
BLiNk3r
senior tag
válasz #16741888 #451 üzenetére
Na, ez jól hangzik
Én most szerdán megyek majd éjszakai horgászatra, azok tuti hangulatosak szoktak lenni!
Felragasztod a knicklicht csövet a rezgőspiccre, aztán jöhet a várakozás a kellemes nyári éjszakában...
Remélem egykét ponty vagy kárász beakad ;P Persze a dévéreknek sem vagyok ellensége -
I_Am
veterán
válasz #16741888 #451 üzenetére
Legalább igy nézzen ki a szákod.
Bővebben: link
Ez egy része a vasárnapi fogásnak, amit hazavittünk.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
válasz #16741888 #458 üzenetére
Na mégegy kép és mára befejeztem.
Haverka küzd az 54-es amúrral. Bővebben: linkHa teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Don Vittorio
őstag
válasz #16741888 #491 üzenetére
Jó a byron, bár nekem mindenem Shimano Technium DF, mert abba zúgtam bele. Kicsitől a nagyig, mártogatóstól a harcsázóig (vagy hosszban a könnyű pergetőstől a 7 méteres bolonyaiig) teljes a kollekcióm...
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Szancsó
aktív tag
válasz #16741888 #501 üzenetére
20-as fonott
Az nem semmi. És hol marad az esélyegyenlőség?
Hogy márkaügyileg hozzászóljak: preferált nincs, de ami tényleg messzire kerülendő, az valóban a Kettner. Még megvan egy 5 méteres teleszkópom, ami van vagy... nem is tudom, de horgászat közben úgy éreztem magam, mint Toldi a petrencésrúddal. Ha jöttek a törpék (modjuk 1 percenként), akkor elég kemény bicepszezésnek számított
Sajna költözéskor elkavartam az összes horgászcuccomat, úgyhogy egy ideje nem is voltam. Nem baj, most megint költözünk, hátha meglesz. Vagy elhagyom a maradékot is, és kezdhetek tiszta lappalMy story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Scream007
őstag
válasz #16741888 #520 üzenetére
még nem voltam ott, de vannak olyna infóim, ha tudod hogy hol van a rendszerben, hogy a 31es és 33as csatornán lehet fogni.
én fogtam feketesügeret, a kalászi bányatavon, kb olyan 20dbot de mind 15-25dkg-os volt.
1x láttam 1 nagy árnyat, de csak láttam, mert ahogy odadobtam el is tünt a sötét mélységekbe
amugy én 0-ás blue fox vibraxxal fogtam őket 14es zsincsivel, valami pici kis tanulóbot+orsó kombival.
én se hittem el hogy tud szaltózni ez a hal de tényleg tud, jobban mint a csuka, már ezek a picik is kiugrottak egy 360as fordulatra.
de sajna a sok ökör elvitte a 20dkg-osokat és így kipustultak a tóból
pedig mostanra már 1kilosak lennének kb, mert ez olyna 3 éve volt.valaki beletette önszorgalomból. nagyon szép hal szerintem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
[pod]Diablo
őstag
válasz #16741888 #528 üzenetére
jó kis kép,mi haverommal tegnap kimentünk velencére hogy mi nagy profik majd biztos fogunk 3-4 halat,és egésznap egy kapás volt egy sneci.De semmi több
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz #16741888 #544 üzenetére
nem Evezőspályán voltunk,hanem van egy lakópark szerűségbe mert az apám azt fogja vezetni és így tök ingyen benegetek minket kértünk is egy házat és ott próbáltunk halat fogni de nemsikerült.Bár azon a részen már töbször voltam csak úgy nyaralás képen és láttam arra felé mindenféle csónakos hapit,és ők se fogtak. Mi pedig még villantóztunk is meg próbálkoztunk kukoricával,gilisztával,meg csontival is.a legnyagyobb fogásunk az egy olyan 5-centis hínár darab volt
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Grunya
aktív tag
válasz #16741888 #549 üzenetére
Szerintem egy ilyen jó lesz nekem, ha be tudom szerezni.
Bővebben: link -
Grunya
aktív tag
válasz #16741888 #551 üzenetére
Mennyi volt a postaktg?
azért botot nem mernék rendelni. Szerintem azt érdemes jó alaposan átnézni vásárlás előtt. Bár az orsót is szeretném megforgatni párszor... ki tudja, itt is lehetnek hibás darabok.
Most meg azt nézem, hogy egy feederrel lehet jobban járnék. Mi előnye van egy pickernek egy feederrel szemben? Azon kívül, hogy olcsóbb ill. rövidebb így fák alól könnyebben bedobhatok vele.
[Szerkesztve] -
Grunya
aktív tag
válasz #16741888 #553 üzenetére
Délután benéztem egy helyi horgászboltba. Ott kínáltak nekem egy Eurostar medium heavy 3,60-as feederbotot eurostar lrx 730-as 7! csapágyas 30-as orsóval együtt 15900 ft-ért. Ez eléggé tetszett, de nem tudom, hogy tényleg olyan nagy akció-e ez, vagy csak hülyít... ugyanitt 5500 ft-ért volt DAM multipicker 3m-es meg Okuma 5 csapágyas orsó 4900 ft-ért. ez a páros is tetszett. nem tudok most dönteni...
-
Grunya
aktív tag
-
Grunya
aktív tag
válasz #16741888 #569 üzenetére
Köszi. Kb értem. Kíváncsi vagyok nálam mikor merül fel ennek az igénye...
Más: Tudom, hogy nem szabályos, de mégis mi van akkor, ha két horgász egy napijeggyel és összesen két bottal pecázik? Mennyire veszik ezt komolyan a halőrök? Azért a bizonyítás is elég bajos, nem?
Cibakházán egyébként gyakori az ellenőrzés? -
Scream007
őstag
válasz #16741888 #578 üzenetére
nem semmi.
mellesleg a csaj se olyna rossz.
nma voltunk moby2ön hát siralmas.
fogtam 4 szép kárászt meg volt 2 szép kapásom ennyi, és az egyetlen szép, feltételezhetően 3-4es ponty leakadt.
tud valaki valami pesttől max 30-40kmre levő fizetős tavat ami jó, és nem moby vagy a préri az?BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Scream007
őstag
válasz #16741888 #582 üzenetére
kb 5en ajánlották eddig, de 1x se találtuk meg.
amugy a farmer is fizetős?
ha környéki vagy tudsz 1 pici térkép képet benyomni ahol bepirosozod az utat?
elsőre kb 2 óráig kerestük a mobyt és kiderült nem is oda jutattunk, annyi arrafelé a tó.
[Szerkesztve]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
törölt tag
válasz #16741888 #584 üzenetére
Asszem minden rajta van, ha valamit nem tudsz kérdezz. -
Melody
csendes tag
válasz #16741888 #609 üzenetére
Jaj, bocsánat a késői válaszért!!!
Szóval én általában fenekezek vagy úszózok, erre egyetlen botom van, amerikából kaptam, egy 2,70-es légüveg peca -egyébként Shimano (imádom!!)
Aztán most hogy beköszöntött az ősz, eljött a pergetés ideje!
Így egy 3m-es Robinson pergetőbottal indulok neki a Dunának, Rapalával,
vagy twisterrel.
Nekem a Match túl hosszú, valahogy kényelmetlen, sehogy nem jó....nekem!
De sztem a match az egyik leg univerzálisabb bot!!! Szinte minden féle módon lehet vele pecázni!!!A világ gyönyörű.Nem azért mintha valóban az volna, hanem azért ,mert én így látom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VMware
- Hardcore café
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest