Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
senior tag
Szerintem messze nem, a listából Yates aki pariba lehet esetleg Matteoval, Kussal, Wilcoval, illetve del Toro formája ami korrekt, többiek rém gyengék, Wellens kétszer ért be 2.nak, úgy hogy már dobálta a fejét, McNulty még az egy heteseket sem bírta végig, nem hogy 3 hetest, Ayuso szintén már köhögött ahogy néztem a hét végére.
Almedia kérdéses.
UAE ellensége mindig a minél több napos tourok, tavaly is ott kezdtek el látványosan szétesni, Pogi is.
Regeneráció kevésbé megy náluk jól, kérdés nem elégséges/minőségi edzőtábor, vagy egyéb okok miatt...
Szerintem -
Vismajor01
addikt
És itt ki fog a síkon vezetni, szökevényeket lekapcsolni? Soler?
Nem azért vették meg Polittot hogy aztán otthon hagyják UAE-nek amúgyis ez volt a tyúkszeme, nem voltak meg azoka sík segítők amik kellettek a szökevények "karbantartásához", káoszos szituk megoldásához. Hegyi segítőkkel mindig is tömve volt a csapat, ezzel nincs gond. De Almeida? Nem tudom miért nem küldik el a fenébe. GC-t nem tud nyerni, nem elég erős, segíteni meg nem tud mert fesztje hogy a sor végén jojózik,. úgyh ha akarna se tudna menni a támadásokkal, mert nincs ott.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest