Hirdetés
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Hy!
Egy másik topicban már feltettem a kérdést, de onnan ide küldtek, hogy itt a helye. Szóval:
Adatik nekem egy '00-es Kona Yee-Ha kerékpár Bővebben: link egy '02 -es RST 802 -es első villával, illetve egy Bike+Positive üléssel (ezek térnek el az eredeti bringától) Elég megkímélt állapotú, de azért látszik, hogy volt használva (1-2 helyen kopás, a váltó fogaskerekei már nem olyan hegyesek, stb..).
Ezért mostanság mennyit lehet kapni, ha el akarom adni? Esetleg érdekel valakit?
Lesz nemsokára még 1 kérdés is, de még barátommal beszélnem kell, akkor fogok tudni pontos adatokat adniComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Huh, az elég szegényes, ugyanis a canga újonan 120e volt merev villával, a mostani meg 25e ft volt rá! Persze használt, de akkor is... Ja és tudtommal ebből a fajtából ez az egy példány van magyarországon!
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Értem, majd meghírtetem, de elöbb az újat kéne lezsíroznom.
Amiről beszélek:
Magellan PolarX váz
Avid fékek
Azonic duplafalú kormány
Deore valtó
Elöl Chaincat és Chaindog lancfeszítők
Marzocci Z5, 10 centire kihúzva, új becsúszóval
Moffo DH gumik
rövid stucni
DH küllők
2002 -es a keró, 1 évig volt használva, és nincs a vázon sehol egy repedés, stb, szal hibátlan. Sajnos pontosabb infókat még nem tudok róla, mert a srác csak így emlékezetből mondta h mi van rajta, pontos típusok nem jutottak eszébe(nem volt otthon a keró).
Barátomé a bringa, ő azt mondta, hogy 120 az alapár, de ezt lehet alkudni. 100-ért sztem simán el tudom vinni tőle. Érdemes ennyiért ennyiért megvenni? Esetleg tudsz most jobb ajánlatot DH-ra ilyen árkategóriában?
Ja amúgy a bikemag mindíg ilyen lassú? Borzalmasan lassan töltődött az oldal
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Értem, de a teló hogyhogy nem értéknövelő? +25e Ft volt benne! Amúgy valószínűleg az lesz, hogy meghírdetem aproneten meg ott a bringás oldalon ár nélkül, majd a legjobb ajánlónak eladom, de csak ha 50 felett ajánlanak.
A Magellan-ról valami értékbecslés?
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
-
Mosqu!to
addikt
De ez a kép, amit belinkeltél, az ÉN bringám. Nem ilyen, hanem EZ az enyém. A piros dobókocka szelepsisakról megismerem. De psszt!
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Na, beszéltem az eredeti tulajával, és mivel amikor én vettem tőle, azt mondta, hogy bármikor visszaveszi, ha nekem nem kell, ezért kaptam az alkalmon, és beszéltem vele. 55-ért visszaveszi a cangát ;) Így legalább nem kell lepucolni (ő is koszosan adta oda), meg nem kell bajlódnom az ismeretlenekkel, és még jó pénzt is ad érte. Húú de várom már a Magellánt ;)
-
Mosqu!to
addikt
Aki megteheti, az tart 2 bringát, de én a havi 40 ezremből nem nagyon tehetem ezt meg
Szerintem is borzasztó kényelmes az úton közlekedni vele, hihetetlen könnyű, nagyon jól lehet vele menni, olyan 25-ös átlagtempóban baromi gyorsan eljutok mindenhova. De ezzel nem lehet trükközni, mert borzasztó gyenge, és terepen meg csúszik mint a veszett...Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Hát igen, szabadság, szerelem!
Amúgy sulinkban van egy srác, nagyon durva mongoose kerója van, így ráül a gyerek, és mintha valami gumilabda lenne az egész, így elkezd pattogni a bicikli Megpróbálok képet mutatni arról a vázról.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
NA, megvan a PolarX!
Érdekes volt az első napom vele: Én újpesti vagyok, haver, akitől vettem, fent lakik az istehegyen, annak is a tetején. El-bkvztam hozzá, megnéztem kerót, nagyon bejött meg minden, kifizettem (105.000 volt a végén, ennyire engedte csak), indulok haza. Hegyről lefelé, jövök vagy 60-al, lehagytam az autósokat, durva volt, mert szemüveg hijján folyt a szememből a könny, mint a vízcsap. Utána lent a síkon (Moszkva tér és környéke) kicsit trükközgettem vele, első kerék, hátsó kerék, ugándozás.. COOL! Baromira bejött. Utána átjöttem az Erzsébet-hídon, ott le az aluljáróba, lépcsőt átugrom, és utána így be akartam farolni a márványkövön... De csak akartam, mert a bringa úgy kicsúszott alólam mintha taknyon csúsztam volna Volt lent pár deszkás, kicsit néztek, hogy egy szép lépcsőugrás után ekkorát tanyáltam, de mind1, gyerünk tovább. Utána fent a betonon már sikerült végre rendesen beforgatni a bringát a lámpánál
Jövök hazafelé, már a rendőrpalotánál járok a Váci úton, amikor furcsán elkezdett lötyögni a bal pedál... Megyek tovább, és egyszercsak leesik... Na mondom frankó, ez meg miafasz, egyből satufék, szerencsére a csavar ott maradt a pedál mellett, szal nem hagytam el. Imbuszkulcs hijján kézzel próbáltam betekerni, de csak arra volt jó, hogy tiszta olaj lett a kezem, szal utána fel kellett hívnom apámat, aki értem jött. Azóta meg lett húzva a pedál, nincs vele gond, csak ott ki volt lazulva
Ha érdekel titeket, akkor hamarosan lesz róla pár kép, csak le kell tisztogatnom, meg bátyámnak haza kéne hoznia a fényképezőt... Most baromira örülök ennek a bringának, annak ellenére, hogy a szemeim meg az arcom teljes egészében fáj, mert kifújta a szél, meg taknyos is lettem, de az élmény pótolhatatlan volt! Azt hiszem beleszerettem a bringámbaComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #548 üzenetére
Nyehehe... Szerencsétlen Én inkább nem húzom ki annyira a cangát, minthogy hátraessek.
Azért majd amikor kicsit jobban megszokom a bringát, elmehetnénk budára dh-zni. Lehet h most hétvégén már megyek haverokkal a hármashatárhegyre. Mennyi egy jó bukó? Meg kéne keztyű, meg U lakat is
Ja, amúgy meg elírtam az előző hozzászólást, mert nem a pedál, hanem a hajtókar jött le!
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #550 üzenetére
Az FF az állvédős? Mert sztem olyan kéne. Hát van egy ára, hallode... Sztem majd csak tavasszal veszek, keztyűt meg lakatot meg most, arra nagyobb szükségem lesz, és talán még a bukó is olcsóbb lesz később.
Tudtok valami jó boltot észak-pesten ahol be lehet szerezni mindent?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #554 üzenetére
Hát általában ha esek, akkor a kezem az amit először leteszek, hogy megvédjem a testemet a sérüléstől... És ilyenkor bizony csúnyán felhorzsolódik
A lakat biztos h meglesz a közeljövőben, de nincs sok lóvém, most 17e ft-m van, amiből már a bukó nem jön ki... Ráadásul télen nem sokat fogok tekerni, legalábbis nem dh-zni, szal nem annyira fontos az a bukó... Viszont a kezem az lefagy!
Na mind1, még elválik. Kösz a linket!
JA és valami szemüveg is kellene, mert most úgy kifújta a szembeszél, hogy alig látok, és ég mint a veszett. Drága sport ez, a csuda vigye el
-
Mosqu!to
addikt
Értem. És te mit ajánlasz bukó illetve kesztyűből? Árkat mondtál, de típust nem.
Szemüvegből tudom, hogy nem szabad az ilyen oakley koppintásokat venni, volt már pár haverom, aki egy napig viselt egy olyan szemüveget, majd bevérzett az egész szeme. Azokkal az a probléma, hogy átb@sszák a szemet, kitágítják a pupillát, viszont átengednek minden káros napsugarat, és így sokkal könnyebben megtámadják a szemet.
Kesztyűből érdemes drágát venni, vagy elég az átalad említett 1500 körül?
Akkora szar, kemény ülés van ezen a bringán, hogy most alig tudok ülni, annyira kikezdte a farcsontom
Valszeg át fogom szerelni a jó kényelmes Bike
Posi+ie ülést.
Bővebben: link
Valami ilyesmi volt eddig
-
Mosqu!to
addikt
Nekem is ilyen vázam van!
A villád az micsoda? Csak nem egy Z5-ös? Mert nekem az van, és hasonlít.
Mennyibe vetted amúgy a cangát? (csak összehasonlításképpen)Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #582 üzenetére
Őskövület? BESZÓTÁ?!
10 centit akkor is kimozog, egyelőre elég az. Még úgysem vagyok benne annyira ebben a sportban, elkezdem ezt a cangát hajszolni, aztán majd úgyis lesz fejlesztés, most a sz.gépemmel egy kicsit leállok, úgyis szinte csak ph-zomComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Én meg dh-val nem is nagyon foglalkoztam még, csak a mellettünk levő farkaserdőben tekertem, de akkor még tesco gazdaságos kerékpárral (kicsit szarrá is tört, felni minden egyes menet után cserére szorult, a váz elrepedt, kormány meghajlott, stb. pedig nem is borultam! ). Utána volt egy Kona Yee-Ha bringám, de az inkább futárkeró, nagyon-nagyon jó érzés volt vele az utcán tekerni, de terepen semmi esélye nem volt, 6 cm-t mozgott elöl a teló, meg a tracking gumi sem épp az a kategória, amivel biztos nem csúszom el a földúton, váz vékony etc... inkább nem is sorolom, szal az csak betonon való menetre volt jó. De ez a mostani egyelőre nagyon állat, voltam már vele az erdőben... Olyan dolgokra képes vagyok, amikről elötte csak álmodtam
Haverokkal megyek majd jövő hétvégén valszeg a hármashatárhegyre, ott lesz egy jó kis tesztje, nomeg esetleg veletek is eljövök valamikor budára, vagy valahova Viszont először kell egy bukó meg egy kesztyű, és most nincs rá lé...Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #572 üzenetére
A W12 az micsoda? Valami kenőanyag? Még nem nagyon hallottam róla
Ezeket mind be tudom szerezni egy nagyobb bringaboltban?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #595 üzenetére
Adataim...
Amúgy ahogy gondolod. Mikor jársz erre? Újpest amúgy nagy hely, nem biztos h olyan közel van hozzám apád..Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #601 üzenetére
Max Szent László tér, út nincs róla elnevezve Újpesten. Amúgy az nincs olyan messze, kb 5 perc bringával
Itt megnézheted: Bővebben: link
keress rá a Szent László térre, meg a Berzsenyi Dániel térre (ott lakom én)
-
-
Mosqu!to
addikt
válasz qpakcovboy #609 üzenetére
Ennyi pénzből csak az utolsó 3 telik, ha olyat akarsz, ami még 1 hónap mulva is működni fog. Tesco, Metro, Hervis, Cora, Auchan gazdaságos bicikliit nem ajánlom, van pár ismerősöm akiknek érdekes dolgok történtek ezekkel a frankón összerakott biciklikkel. Amúgy marokváltót én nem ajánlom, valami olcsóbb felni az belefér, illetve a nyereg az nem drága.
-
Mosqu!to
addikt
Ezt én is ajánlom, 5 éve szolgál egy ilyen masina, és még az eledeti elemmel! Bírta az esőt is, borultam is már rá, nagyon frankó kis kütyü!
-
Mosqu!to
addikt
válasz gabesz82 #654 üzenetére
Ez a topic szerintem nem az eladásokról szól, szal nem itt az üzleteket kéretik kerülni...
-
Mosqu!to
addikt
Hú eszembejutott valami, ami tudom gáz kérdés, de valahol el kell kezdeni:
Hátsó kerekezni tudok, elő kerekezni tudok, kiemelni a bringát tudom ugrásnál, de a bunny és a manual valahogy nem akar összejönni. Valaki el tudná így mesélni elvben, hogy hogyan is kell ezen dolgokat csinálni? Bunnynál egyértelműen a hátsót nem tudom felkapni, manual meg full idegen egyelőre tőlem. HELP!Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Kösz a segítséget, szótár a kézbe, és irány fordítani! Nem épp hétköznapi szavakkal van tele.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #682 üzenetére
mondd meg mikor találkozzunk ott, és pontosan hol, és akkor odajövök. nincs holnap school, COOL!
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #684 üzenetére
Peliscan fogalmam sincs hol lakik, a víztornyot tudom hol van, oda tudok menni.
Ide írd majd le h mikor hol.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Most jut eszembe: A hátsó váltómat tartó fül nekem meg van hajolva, és cserére szorul. Kérdésem az lenne, hogy milyet érdemes oda venni, egyáltalán lehet azt magában cseréltetni? Mennyibe van egy ilyen?
Ha ez segít: egy Magellan 2001(?) Polar-X 16,5 -ös váz, és Deore váltó.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #707 üzenetére
oké!
A hiba amúgy, hogy meg lett ütve, és a váltó 2 végletén (1-es, 7-es) kattog, mert hozzáér a láncfeszítőhöz a lánc. Nem a váltó van elállítva, hanem ez görbe.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Lenne egy kérdésem: Észak-Pesten, lehetőleg a hátmas metró vonalán hol van valami nagy keróbolt, ahol tudok magamnak jó lakatot-kesztyűt-BUKÓT (ez a legfontosabb, hogy nagy választékban legyen) venni? Esetleg ha tud valaki olcsón hozni ilyen dolgokat, mert vannak kapcsolatai, akkor mind1, csak Budapesten legyen a bolt! Szal valami 5let?
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #735 üzenetére
Na már azt hittem sosem érsz netközelbe!
Amúgy cangámat nem lehordani, szerintem a hiba nem pont a vázban van (de az is megeshet), hanem hogy te szoktál msához, ennek más a felépítése, nyílván ha ehhez szoksz, akkor a 04-esre mondod h szar.
Btw. mikor tudunk elmenni az árkádba? Ha jól emlékszem, van oda kedvezményed, kéne venni bukó+kesztyű+lakatot! Nomeg a fül sem ártana a cangámra.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #755 üzenetére
Hát ha 30-40e ft környékén vásárolok, akkor 3000-4000 ft. Az azért megéri.
Mikor érsz rá eljönni?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #761 üzenetére
Azt hiszem marad inkább az Árkád, ez a bolt valahol Istenhátamögött van, fogalmam sincs bkv hogy visz oda. Akkor holnap találkozunk ott? Mikor tudsz eljönni? Illetve pontosan hol találkozzunk?
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #794 üzenetére
Holnap kitakarítom, elméletileg avval megoldódik, legalábis Ranger azt mondta, hogy neki u.e. a problémája volt, és avval helyrejött. WD40-et amúgy kapok benzinkúton?
Na ma nélküled elmentem a boltba. Hát a választék nem valami nagy, mindenből csak rendelni tudnak
FF bukóból 1 db volt nekik raktáron, valami L-es, márkát nem néztem, de nagy volt rám, vagy 25°-ot forgott a fejemen, ami azért sok. Azt mondták, hogy tudnak hozatni 661 bukót, de mondtam h ne hozassanak, mert ha az is szar, akkor nem viszem el, és a nyakukon marad. Kesztyűből viszont vettem 6e-ért egy Answer Team3-at, nem akartam 600 ft-t ezen sporolni, ezért én elhoztam.
Utána kérdeztem a papucsnak, srác azt mondta h 1800 körül van. Te akkor 1000-ért tudsz hozni? Bukóval meg nemtom mi legyen, el kéne menni olyan helyre, ahol raktáron van nagy választék. Valszeg elmegyek majd abba a boltba, amit emvy írt.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Azér egyszer kipucolom, utána megnézem. Amúgy a hajtókar annyira meg van húzva, hogy rááltam az imbuszkulcsra (70kg), és már nem ment tovább. Pedált viszont nem húztam.
Vagy gondolod h ennél jobban is meg lehet húzni? Amúgy rájöttem, hogy egy Alivo hajtókarról vanik szó.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz Ranger^41 #802 üzenetére
Igen, igen. Ön nyert!
Leszedtem a hajtókart, alatta töménytelen mocsok (ilyen homokszem szerű apró izék), az egészet átfutottam egy lyukas zoknival, ami már ment is a kukába, és voila! Recsegész megszűntetve Kösz a segítséget!
Amúgy megnéztem a felnit, és SunRingle Rhyno Lite van elöl-hátul. Ez nem tartozik a fentebb írtakhoz, csak érdekesség képpenComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
ÚrIsten, mire találtam, ez szánalmas:
http://www.sixsixone.hu/bicigli.html
Bővebben: linkComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
hümm, a minap kicsit baleseteztem a biringával, és orvosolni kéne:
Tekerés közben bekakadt a farmerom a chaindogba (azt hiszem ez a felső feszítő), és full elállítódott. Próbáltam állítgatni, de csak úgy sikerült, hogy 3-as, 4-esben nem ér hozzá a lánc, de fölötte-alatta hozzáér, és elég hangos, meg gondolom ez nem tesz jót se a láncnak, se a feszítőnek. Nos a kérdés, hogy hogyan is kell ezt jól beállítani? Lazára kell hagyni, hogy tudjon mozogni a lánccal? Vagy ez totál természetes, hogy így kattog a szélén? help
Text: Ígértél nekem a 2k1-es polarxemre papucsot, mikor tudod hozni?Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
Valaki tudna megoldást a láncfeszítő problémámra?
Bővebben: link
#1000!
-
Mosqu!to
addikt
válasz TexT-BoY #1002 üzenetére
Odalinkeltem, most utólag.
Hú most jut eszembe a másik dolog:
Általában amikor fékezek, mármint első kerékre állok, akkor így ''recsegni'' szokott valami elöl. Ez micsoda? Természetes? Vagy inkább hanyaguljam a látványos megállásokat?
-
Mosqu!to
addikt
Még mindíg egy Marzocchi Bomber Z5, 10cm-re kihúzva, új becsúszószárral, illetve a fék az Avid, de nem tárcsa, hanem V.
-
Mosqu!to
addikt
Huh, hát ezt így nem tom, de leginkább akkor hajlamos recsegni, amikor olyan minimum 10km/h -s sebességgel a nyergen ülve nyomom egy satu első féket, ekkor telő bemegy, hátsó nem emelkedik, de recseg mint a veszett.
Pontosabb dolgokat csak holnap tudok mondani.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz HaroWerks #1031 üzenetére
Ezt már én is tapasztaltam, csak ajánlani tudom!
Viszont szemüveg hiján kifolyik sajnos az ember szeme...Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
válasz HaroWerks #1034 üzenetére
Nekem is volt már elém bevágó autós, hát NoOoOrmáÁáÁlis?! Nem látja mennyivel jövök? szerencsére az Avid fékek nem hagynak cserben, elég rövid féktávon megálltam mindíg.
De a legnagyobbakat akkor szoktam röhögni, amikor megelőzök egy autóst! Azokat a pofákat kell figyelni, amikor meglátják mennyivel megy el mellettük egy biciklis...Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Mosqu!to
addikt
A láncfeszítőm beállítására még mindíg senki nem tud semmit?
Text: mikor lesz papucsom?
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest