Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki: a budapesti Bókay Kertben még üzemel a BMX pálya?
Illetve kezdő Downhill és városi Downhill illetve Free Ride-ra vannak jó helyek a fővárosban és környékén? Köszönöm előre is a válaszokat! -
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Sajnos nem tudok dönteni, mivel csak az érem egyik oldalát ismerem, ezért a véleményetekre lennék kíváncsi.
Jelenleg egy Avid Jucy 7-es fékpárosom van, ám semmi durvára nem használom a bringát. Lehetőségem nyílt egy 2008-as Kona Stinkyt megvásárolni, amelyen Hayes Stroker Trail fékek vannak.
Melyik a jobb választás, ha csak nagyon könnyed Dh és freeride jön számításba, de alapvetően óriási súly (rendesen túlsúlyos vagyok, jelenleg 125 Kg, nyár végére terveim szerint 110 Kg kb)
Az előnye az Avidnak, hogy már ismerem a nyűgjeit és nagyon tetszene, hogy szintén fehér mint a váz nagy része. Természetesen ez közel sem döntő előny, ezért kérdezném a véleményetek. Ti melyiket hagynátok a Stinky-re?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Eddie141
senior tag
válasz Runner_fxr #18408 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Jelenleg 450-es rugó van benne. 550-es elég lenne, vagy inkább egy ilyen 650-es?
203-mas tárcsák vannak rajta elől hátul. Marzo 66 Rcz-re lehet kapni 223-mas tárcsához pm-es átalakítót?[ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
válasz Runner_fxr #18412 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszod!
Esetleg még annyi kérdésem lehetne (sajnos laikus vagyok), hogy ezek közül mely rugó felelne meg a Marzocchi Roco Coil R gyári rugós-tagba?
Link
Egyáltalán az eltérő gyártó lehet gond? Illetve érdemes még az X-factorból vásárolni? -
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Rengeteg helyen megpróbálkoztam már (több Magyarországi boltban is, és temérdek mennyiségű fórumon) de eddig sikertelenül.
Rugóstagba keresnék rugót:
Egy Marzocchi Roco Coil R-be keresnék 650-est vagy nagyobbat
A gyári rugó paraméterei összehasonlításképp:
m400x2.5-k70.7Amely megfelelne: 2,5-2,75 széles 650/700/750 lbs/inch rugóerősségűt.
Köszönöm előre a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes lenne-e lecserélnem a 2008-as Kona Stinky-m gyári rugós-tagját? Egy 2008-as Marzocchi Roco Coil R van benne jelenleg, és felmerült egy alternatíva a használt piacon. A csere rugóstag egy szintén 2008-as Marzocchi Roco TST R lenne.
Érezhető különbséget produkálna azonos rugóval? Érdemes leváltani? Mennyiért lehetne eladni a Coil R-em?
Nagyon szépen köszönöm a segítségetek előre is! -
Eddie141
senior tag
Holnap tervezünk a dabasi brigáddal egy kis kiruccanást Budapestre. Hová érdemes elnézni kezdő dirt/street/Downhill-esként? A Bokay kert-ben még üzemel a Dirt pálya?
-
Eddie141
senior tag
Szervusztok!
Két szörnyen amatőr kérdésre keresnék választ.
A térd és sípcsontvédők univerzális méretűek? Elég magas is vagyok, illetve némileg túlsúlyos, és azt tapasztalom, hogy egyik használt hirdetésben sincs feltüntetve méret. Ebből következtettem, hogy egyen-méretűek
Illetve: könnyű ezekben tekerni, vagy erőteljesen korlátoznak a mozgásban? (Downhill/freeride/Dirt)
Köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest