Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
Sziasztok!
Kicsit elkeseredve írok, remélem tudtok segíteni
Vettem egy Fox 32 F100 RLC villát egy épülő bringába, ami lassan kész lesz, gondoltam megnézem, hogy milyen a villa mozgása, a kormányfejnél fogva lenyomtam a villát és ahogy visszafelé elengedtem, elég csúnyán koppant. Gondolom ennek egyáltalán nem szabadna, hogy így legyen, ha teljesen maxra állítom a visszaútcsillapítást, akkor már úgy ahogy jó, de nem úgy szeretném használni, hogy csigalassan jön vissza. Kevés lenne benne az olaj?
Előre is köszi a válaszokat"...Life is too short to remove USB safely..."
-
rbence
senior tag
válasz Runner_fxr #16266 üzenetére
Én is ettől tartok, ha kicsit engedek a levegőből, akkor jobb a helyzet, viszont mivel testbikeon vettem, lehet azt fogja mondani a srác, hogy én rontottam el...Holnap felhívom majd, de azért jobb lenne, ha meg tudnám csinálni én is
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
rbence
senior tag
válasz ---Lasali--- #16270 üzenetére
@Runner_fxr,@Zola007: Igen, ez lenne a legtisztább, de mivel nincs meg a címe, fel kell készülnöm a legrosszabbra, holnap ilyenkor már többet tudok :/
@---Lasali---:Mint amikor fém a fémmel érintkezik, utoljára ilyet egy 12 ezres mozo-nál hallottam, elég aggasztó, csináltam egy rögtönzött videót, itt mondjuk picit húzom kifelé a villát, de akkor se kéne ilyen hangot kiadnia. Videó"...Life is too short to remove USB safely..."
-
rbence
senior tag
válasz ---Lasali--- #16273 üzenetére
Az a fura, hogy ha le van engedve, akkor meg érezni, hogy húzza össze a negatívrugó, de akkor ezek szerint törött lenne? Holnap beszélek a gyerekkel akkor, elsőkörben megpróbálom megbeszélni vele, hogy vegye vissza, ha meg elzárkózik ettől, akkor marad a szervíz...
[ Szerkesztve ]
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
rbence
senior tag
válasz ---Lasali--- #16275 üzenetére
igen, enduro van rajta
54 ezret csak
most kipróbáltam, ha kiengedem a levegőt úgy, hogy a fejcsőnél fogva felemelem a bicót, akkor összehúzódik, komolyan nem értem mostmár"...Life is too short to remove USB safely..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin topic
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest