Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
Úgy látom ezek a Gaciron lámpák jó minőségűnek tűnnek, ebayen szembejött velem ez:
[link]
Gyanúsan olcsó, máshol ez a lámpa ~60$ környékén mozog. Érdemes lehet rápróbálni? Illetve a 1600 lumen kb mennyire lehet számítani valósan? -
golyani
őstag
Igen az áron vagyok én is meglepődve, mert ennyiért a 400lumenes változat megy kb. Lehet berendelek egyet, és ha nem ezt kapom verem az asztalt .
Az ilyen 10 ledes 25ezer (kinai)lumenes külön akkus dolgokat valahogy kihagynám. Haver berendelt egy olyat , hát kíváncsi leszek ráZola: Gaciron V9C-400/600/800 lumenes verziókban létezik. Korábban volt róla szó.
[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
Német webshopokat érdemes nézegetni, a Deore hajtómű pl ~25k pénzért megtalálható kint. A HG93-as XT láncot ~4600-ért rendeltem múlt héten, a 9-es XT fogsort meg ~16000-ért.
#138135-re: na én is kb 6k km-t mentem a gyári lánccal ami megnyúlt, megette a magában külön már nem cserélhető lánckereket hátul, és az új lánc meg rakoncátlankodik elől a középső tányéron( úgy tudnám leírni, hogy a lánclap beszorul két fog közé váltáskor és hajtáskor magával viszi, amíg a hátsó váltó ki nem rántja onnan egy kis zaj kíséretében), ergo az is cserés.
[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
válasz Massmurderer #138139 üzenetére
pedig ez régi szleng a fogaskoszorúra
-
golyani
őstag
válasz jjeahh #232479 üzenetére
Ilyet húztam be nyár közepén, miután a 11LEDes 22000 kinailumenes (volt vagy 2000-2200 valóságban) elhalt. Majd ha alkalomadtán lesz akaratom megnézem javítható-e. Nyáron is ilyen áron adták.
A Bikefun-os meg tök korrekt, 4 fokozat egész jól elosztva, vetítési kép nekem tetszik. 40-70%-os üzemmódokban 2-3 óra vegyes használat után, éppen átvált a töltésjelző led 70-40% akku kapacitásra (ha kapcsolok neki 3. fokozatot, 2-ban még zöld), szóval elég jól is bírja.
ha igény van lövök valami vetítési képet.
[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
Frissítettem a kerékpár állományom egy Radon Skeen Trail 10 személyében.
Rendeléstől készhez vételig eltelt 4hét, mondjuk rendelés pillanatában épp 18-27 napot írt a bike-discount. nyomásokat be kellett lőni, kormányt egyenesbe rakni és ennyi, csavarok nyomatékon voltak. Lassan kezd fogni a fék is . Ha meg jön az akaratom a mókoláshoz, átalakul tubeless-re, a cucc a polcon hozzá.Hátsó lámpa kellene még ami nyeregpálcára felugrik, mert a dropperen nincs hely.
Egyelőre ezzel szemezek erősen: [link] . Vélemény/tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest