Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Új bicikli vétel előtt állok, el szeretnék kezdeni enduro/trial bicajozni, (terepezni szeretnék, akár kicsit durvábban is, de fel is akarok menni a hegyre vele)
Ezt a bicajt néztem kiÚj ára még mindig akciósan 350 ezer forint. (kb ennyi a keret is)
Esetleg ötlet, vagy alternatíva? ( Vagy nézzek használtan komolyabbat? Elég lesz ez akár kisebb lejtőkre is? )
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
válasz gergo5991 #46061 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Na igen, meg ki tudja meddig bírja egy, (ilyen árban ennél jobbat) 6-7 éves teló vagy váz, vagy bármi.
Nem tudom mi legyen...
(#46062) Runner_fxr: Igen pont ez az, annyira nem értek hozzá, hogy merjek használt bringát venni. Itthoni terepekre megfelelő lehet akkor ez is akár?
Találtam még egy specializedet 2007- ben építette meg a srác ilyenre amilyen most, azóta kb 500km-t ment vele. küldött e-mailben képeket, tényleg nagyon szép esztétikailag, nem tudom fizikálisan milyen lehet. Megér egy szemrevételezést?
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
válasz Runner_fxr #46065 üzenetére
Akkor lehet marad a mondraker, használtan tényleg rizikó ennyiért már bringát venni. Újat meg ennyiért mást gondolom nem igen lehet.
-
LordAxwell
senior tag
válasz Runner_fxr #46069 üzenetére
Köszönöm, szerdán van tervbe véve, hogy elmenjek megnézni.
-
LordAxwell
senior tag
válasz Tothgera30 #49715 üzenetére
Szia!
Miért vagy ennyire a 29-es kerék mellett?
Ez a merida egy MTB bicajnak számít igaz? Tényleg szép!
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
válasz Tothgera30 #49728 üzenetére
Az előző bicajom nekem is 29-es volt, igaz nem sokat használtam, de azon csak 2,1-es gumik voltak és felfelé terepen nem volt a legjobb, igaz a váz is nagy volt nekem, (lehet azért se tetszett a 29-es kerék mert nagynak éreztem az egész bringát magamhoz képest) de most végre megvan a végleges masina, 2,4-es gumikkal
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
válasz Tothgera30 #49730 üzenetére
Lehet egy kicsit ez is benne van, de a mostani már egy megfelelő bicaj és 27,5 kerékkel, remélem meg lesz nagyon sokáig.
-
LordAxwell
senior tag
válasz Tothgera30 #49732 üzenetére
A 29-es 1 bő hónapig volt meg, előtte 4 évig egy 26-os bicajom volt, az után felülni a 29-re, vicces volt, főleg. hogy a 29-es L-es vázzal volt, a régi 26-os meg 18-as vázzal. A 29-es bicaj L-es vázzal kb jó egy 190 centis embernek is. A mostani M-es váz.
-
LordAxwell
senior tag
válasz Tothgera30 #50189 üzenetére
Milyen külső van a bicajon pontosan?
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
fullyn lévő forgáspontok tisztítására mit használjak? Van valami eszköz? Meg pl olyan helyekről a koszt mivel lehet jól kiszedni, amit az ujjammal(ronggyal) nem érek el?
-
LordAxwell
senior tag
válasz LordAxwell #65661 üzenetére
Emellett, tudtok ajánlani valakit aki segíthet összerakni egy plusz kerékszettet? külsőm van, (felni, küllő, agy(első hátsó)) plusz egy racsni hátra.
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
válasz Runner_fxr #65877 üzenetére
Az a bicikli!
Ennek a külsőnek mi a pontos neve? Ez nem is megy fel akármelyik felnire?[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
Az mitől lehet, hogy a régi biciklimnek az ülése van fent az új bicilimen, a régi bicajomon teljesen kényelmes volt, sose fájt a fenekem alatta, de az újon egyszerűen kényelmetlen, még a többedik 30-40km bicajozás után is.
-
LordAxwell
senior tag
válasz rétisün #65901 üzenetére
A stücni cserére remélem nem kell sort keríteni mert az direkt a forward geometriás váz lényege itt.
a Nyeregcsőböl kicsit hajlított változat nincs? (hogy hátrébb kerüljön az ülés)[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
mondraker foxy szerintem ez a legszebb.
-
LordAxwell
senior tag
válasz bandus #67882 üzenetére
Az a mondraker már egy all mountain vagy akár enduro bicaj, a santa meg egy trail bicikli, de mindjárt kijavítanak. De nem néz ki rosszul az se
A mondrakert a fentebb említett nyeregcső merevítésre hoztam fel, szerintem nekik a legszebb a vázuk.
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
válasz Runner_fxr #67928 üzenetére
Szia!
Ilyen biciklis csapatos túrához lehet csatlakozni?
-
LordAxwell
senior tag
válasz Runner_fxr #67964 üzenetére
Hú ez nagyon jó, Árpád kilátó jövő hét szombat, megyek!
-
LordAxwell
senior tag
A jövőhét szombati alpinbike kis bicajozsára jön innen valaki?
-
LordAxwell
senior tag
válasz Runner_fxr #68187 üzenetére
Még sose voltam ilyen csapatos erdei túrán, ezzel pont jó elkezdeni. A nightride az nem ilyen.
-
LordAxwell
senior tag
válasz Runner_fxr #68203 üzenetére
Írva van az ismertetőben(a túrához) hogy tekintettel leszünk a csapat edzettségi szintjére.
Egy ilyen bicaj mennyi?
-
LordAxwell
senior tag
A Canyot javasolnám talán én is, a kellys felszereltsége enduro bicajhoz képest gyenge, plusz tényleg nem igazán lehet azt kihasználni itthon. A canyon pedig egy rohadt jó bicaj, minőségi dolgokkal.
-
LordAxwell
senior tag
Mi a helyzet a Canyon Nerve-vel amit az elején kinéztél? Azt mindenki ajánlotta!
De akkor most inkább azt döntsd el, hogy idén szezonra kell bicikli, vagy ráér jövőre!
Én is ilyen helyzetben voltam tavaly, aztán végül lett belőle egy mondraker. 2. próbálkozásra, de nem bántam meg.[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
válasz TayRol #68600 üzenetére
Hát nekem minden vágyam azt volt, hogy lebegjek lefele a lejtőn és zúzhassak, így fully lett belőle, ha neked is ez akkor legyen fully, különben hiányérzeted lesz! Minden másra lehet venni egy 2. bringát, vagy a régit használni másodiknak.
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani szervízt aki ért a fox telók karbantartásához?
Köszönöm!
-
LordAxwell
senior tag
Köszi, akkor ezt a Dr. Bike-ot megnézem.
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
melyik a legnagyobb hátranyúlással rendelkező nyeregcső amit ismertek?
Köszi előre is.
-
LordAxwell
senior tag
válasz LordAxwell #104243 üzenetére
találtam egy ilyet, [link] ennek 26mm a hátranyúlása, esetleg valami más megoldás, vagy ennél nagyobb hátranyúlás nincsen?
-
LordAxwell
senior tag
válasz trialboj #104280 üzenetére
A villogó lámpa lehet bármilyen erős, nagyon zavaró, és vakít is, én is megtiltanám ennek a használatát, hátra lehet villogó de elől a fehér fény borzalmas villogva.
-
LordAxwell
senior tag
válasz ro_bert17 #104286 üzenetére
Nem azért hajtanak ki eléd mert nem villog a lámpád és nem látnak, ezt te is tudod szerintem.
A sötétben, egy erős fehéren világító fény ami nem vízszintesen világít hanem a föld felé, teljesen oké és látható dolog.
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
válasz Véreshurka #104293 üzenetére
Ehhez képest 27 euró az amit én találtam és az is ~26mm offsetet ír!
De most hétvégén április 7-8 lesz a bikeweekend a vasúttörténeti parkban! Hátha találok valamit ott!?Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani hegyikerékpározáshoz egy jó kesztyűt?
Köszi előre is!Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest