Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
válasz Zoli133 #95549 üzenetére
3 honap, 1600km. Szarazon nincs vele bajom de ahogy esik (marpedig itt esik eleg sokat) hasznalhatatlan..
Hazafele beugrottam egy bringa boltba es megvettem ezt. Online velemenyek alapjan eleg jonak tunik, holnap kiderul milyen.. A gyari betetet elnezve igazabol majdnem kopasjelzonel voltam mar..(#95547) DUB Inc. 3 honapja hasznalom, eshat vannak apro hibai mint pl recsego kormany indulasnal (ha meghuzom a csavarokat akkor kb 1 hetre csendbe marad) vagy pl a gyarilag kicsit gyenge fekek. Talan a legidegesitobb hibaja a gyari felniszalagok voltak amik miatt 3 belso es egy kulso gumim ment szet (7 baron a gumi atnyomta a felniszalagot), viszont kicsereltem a szalagot, decathlon meg a kulso es belso gumikat ingyen, azota hibatlan.. Pedalokat lecsereltem SPDre, ezen kivul mas bajom nincs vele. Nekem a "regi" model van, viszont amikor vettem megkaptam az idei model felnieit es gumiait (szoval az elso villa szinet leszamitva uj model) "ingyen" igy nem volt egy rossz vetel. Plusz itt Londonban eleg pocsek utak vannak, aknafedelek mindenhol, meg a "cycle superhighway" is teli van, ennek ellenere birja a majdnem 100kg-mat es azt ahogy hasznalom... Ahol lehet, siman tarthato vele egy 30-35km/hs atlag.
Viszont nincs osszehasonlitasi alapom, otthon is egy olcsobb (130-140k) 29esem volt, szoval nem tudom hogy egy ketszer dragabb bringa mit tudna alattam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)