Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Runner_fxr #24196 üzenetére
hát, azt el kell ismerjem, hogy különleges darab. még akár meg is tudnám szokni a fatty tényleg csúf, annál még a lefty is jobban tetszett mindig, ami nem semmi ez a jekyll nekem overkill, amit én linkeltem, azt szívesen eltekergetném, bár való igaz, hogy szépség ez is.
ezek a vázas vidik nem voltak egyszerűek. valószínűleg nem szívesen tekerném meg őket egy ilyen után, de azért na
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
goldnarmz
aktív tag
válasz Runner_fxr #24196 üzenetére
Hogy őszinte legyek, a Fatty-től én sem vagyok elájulva, pedig már a harmadikat használom. Előbbiek alap verziók voltak, ha jól tudom, ez az ultra a legdurvább. Ugyan - a képen látható "okok" miatt - 90%-ban lockolva használom, mégsem vagyok elájulva az esetlegesen unlockolt teljesítményétől. A gyári nyomás adatok nem mérvadóak, ezeket több helyen is olvastam, illetve tapasztaltam is. Vagy keményre fújom, és csend van, vagy terepezéshez puhábbra állítom, de akkor meg lockolt állapotban - országúton, amíg a hegyre jutok - kátyúknál nyekken / visít / nyávog, fura hangokat ad ki. Gondoltam, nincs szervizelve. Tévedtem. Legomboltak 20 ronggyal, és közölték, hogy semmi baja. Jó, természetesen le lett szervizelve.
Egyébként volt Lefty is ebben a vázban, próbaképp. Nahát, azt nem tudtam megszokni. Mondjuk, csak egy alap változat volt nekem, de borzalmas volt a mozgása. Illetve - nem tehetek róla, de - egyszerűen nem bíztam benne, hogy nem "törik ki" a kerék a helyéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Akciófigyelő: Ma indul a Steam őszi leárazása
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Weblap készítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.