Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz ZavaBalazs #235534 üzenetére
Hátul nem szorult meg csak elöl? Azért a 25-ös gumi bele szokott menni mindenbe amibe a 23-as is, nekem az ősi Giantbe is sikerült betenni, furcsa hogy nálad szorul. Persze a gumigyártók sem teljesen pontosak, vannak olyan kerekek amire 25-öt írnak, de valójában szélesebbek. Esetleg kereshetsz olyat ami inkább alatta van a 25-nek mint felette.
Számít a felni szélessége is.
A karbon első villa jó tuning, de azt csak te tudod hogy neked megéri-e tuningolni egy acélvázas csepelt. Mondjuk a 4* Torpedo az legalább CroMo acél. Ha egyébként semmi bajod vele akkor megérheti, komfortban is jobb a karbon villa (állítólag).
Fulton tuti beletenné -
fulton
addikt
válasz ZavaBalazs #235534 üzenetére
az én véleményem az, hogy ki cserélheted a villát, de nem hiszem hogy fogsz érezni különbséget ebben, sokkal inkább a gumin és nyomáson játszhatsz ha komfortot akarsz, az a "pár deka" különbség meg nem fog a mennyekbe repíteni tekerés közben.
A fejre meg, már párszor írtam róla visszább, de belinkelem. Ezt használom mindent jól takar fület is kényelmes is szellőzik is mintha rajtad sem lenne... erre ráveszem a sisakot és kész. Nyak és szájra ez megy
Nem nagy tételek árban de használhatóságuk annál jobb és szélesebb tartományt képvisel (hőmérséklet). Eddig a legalja, -3, -4,-5 fok 3 órás út és tökéletes volt.
Azért is szeretem mert variálható szemben egy maszkal.
A szemcsit sapkán kívül hordom. (javaslom ha megoldható) Sál felhúzva orra. (itt probléma lehet a szemcsi párásodása, de ha jóféle akkor nem lesz pára menet közben)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Cyberpunk 2077 - Túl a 30 millión
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen program, ami...?
- Notepad++
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJi Mavic air 1 Drón
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest