Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz jjeahh #154501 üzenetére
Azér edz egyedül, mert csak úgy lehet betartani az előírtakat.
Paxker315: még a bm fórumon írogatták, hogy két zokni közé alufólia. Egyszer kipróbáltam: én csak a levételkor anyáztam,az asszony még pár mosással később is. A konfetti ahhoz képest l*f*sz.
Ja, lifehack, haverom fejlesztette: autó szélvédőre tehető alufóliás napellenzőből kivágott egy mellkasnyit, összehajtogatta telefon méretre (=mezzseb), és hosszú lejtőzés előtt berakja a kabát alá. A hőt visszaveri, a szelet még jobban fogja.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz jjeahh #154501 üzenetére
Azért még én is fényévekre vagyok az amatőr versenyzőktől is. Főleg hosszú távon halok meg. Ismerek olyanokat a fórumról akiknek ez a tempó a téli alapozás
Tavaly 6030D a Pilisi tekerőn "csak" 80 perccel ment jobb időt MTB-vel mint én Outival.
A pulzus szép egyenletes lett, 168-as átlaggal, 188-as max mellett.(#154500) 6030D
Igen, hátszél volt, de ugye azt nem látta senki Nem véletlen, hogy a Strava szegmensek is csak egy irányúak, nem pedig oda-vissza.Tudtok esetleg valami jó felkészülési tervet 200 km-es távra? Balaton kör, Velence 10x. Fél év alatt jó lenne felkészülni. Csak időm nem tudom hogyan lesz rá
[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
INTELligent
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest