Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Runner_fxr #139843 üzenetére
Igen, alig tudom elképzelni hogy férhet el egy kormányon
A jeladó nélkül nem működnek a MTB opciók, tehát nem méri az ugrásokat stb, én így láttam másik videóban isKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
trialboj
őstag
válasz Runner_fxr #139843 üzenetére
Ez nem túl jó hír, már az hogy 2000 ként kellene szervizelni, mondjuk amit leírtál nem olyan nehéz lehet én is meg tudnám tanulni, de ez a nagy szerviz dolog nem tudom mennyire elterjedt itt. Tőlem még 1x nem kérdezték meg hogy kis v nagy szervizt akarok, kicsit félek is hogy nincs itt olyan szaki, aki ebből a szettből, mindenről tudja hogy hova megy, és hajlandó is kicserélni. Jól gondolom hogy ez a szett kell a nagy szervizhez?
Leginkább az érdekelne, hogy ha a kis szerviz után is tiszta a teló belseje, szépen mozog, pont úgy ahogy 1 évvel ezelőtt mikor szinte új volt, akkor mi indokolja hogy megelőzzük a bajt? mert mi történhet, ha elkopik egy szimmering, és utólag cserélném ki, akkor kárt tehet ott valamiben az átfolyó olaj?
Mivel úgy tűnik nincs 34 es választás 100 as rugóúthoz, ezért nagyon nincs is más opcióm mint ezzel maradni, és majd a teljes bringát cserélni.
Persely cseréről nincs jó tapasztalatom, 1.5 hónap alatt cserélték ki 2017ben a fox talssomban a perselyeket, elküldték a régit is, de az újjal is kotyogott
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest