Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz inifini #132051 üzenetére
Nálunk van kerékpárút,túloldalt járda.Gyalogos,motoros,babakocsival mászkálos,elektromos rokkantkocsis a kerékpárúton megy.Ha szólok,megsértödnek,felháborodnak hogy milyen jogon merek szólni neki.Minap egy házaspár megy gyalog a kerékpárúton,csöngetek,fickó telefonált,hátralesett,ment tovább.Ki kellet mennem a föútra mert úgye én vagyok a biciklis,ö meg a gyalogos.Meg a robogósok ott furikáznak.Azt nem is emlitem,hogy aki tervezte,csinálta a kerékpárútat,tutti nem ment végig rajta 1x se.A bitumenes rész kb. 100 helyen fel van puposodva,töredezve,vesémet kirázza.Lemértem,ha kimegyek az útra,a kerékpárút mellé,20perc a külömbség ha az úton megyek,ott kevesebb idöbe telik mintha a kerékpárúton mennék.1 felüljáró,kb. 6 nagyobb domb a kerékpár úton,és kb.9 helyen kanyar,ami úgye lehetet volna egyenes is,csak hát minek,jobb kerülőt csinálni.Legjobb az mikor 5 iskolás megy gyalog egymás mellet,és még véletlen se lehessen elmenni rajta,meg mikor a 3 nyuger ott pofázik állva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android felhasználók OFF topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest