Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz ivana #100050 üzenetére
Ezt örömmel hallom. Ez most az új pedálom, amit írtam, tetszik, hogy széles, egyenletes felületet ad.
Úgy még sosem ment szét pedál alattam, mint az előző, ami egy valószínűleg kínai hulladék volt [Kép] Alig élt két hetet: összetörtek a golyói.
Visszavittem a bicót a szervízbe, szerencsére rendesek voltak garancia ügyileg, de mondták, hogy ha ugyanilyenre kicserélik az is impotenssé válhat. Pedig egy decens 2600,-os ára volt ha jól emlékszem, de inkább beszámították és néztünk egy drágábba, ami állítólag jobb is lesz.A képen látható fém kínai előtt egy masszív műanyagot használtam, csapágy szempontból nagyon jó volt, de menet közben odacsaptam egy demszky-oszlopnak, és csálén ált. Ez volt valamikor ősszel, azóta úgy használtam most volt időm nagy generálra vinni a gépet, és egyben kértem új pedált is. Valami laposat szerettem volna, gumisat, ezért esett erre a választásom, nem tudtam, hogy ennyire fos lesz.
Ma betették a Spyral-t, de nem mertem nyomatni neki, nehogy ennek is összetörjem a golyóit addig amíg meg nem kérdezem a szakértőket, hogy kell-e adni neki egy kis adalékot, vagy jó lesz így. Az a roppanás hang az előzőnél, és utána az a kásás darabos érzés mély nyomot hagyott bennem, nem akarom hogy ez is egyhamar tönkremenjen, pedig ilyen fatális hibát még a műanyag pedáljaim sem produkáltak.
Ami jó, hogy kicsavarható a tüskék nagy része, mert elég brutális a cipőtalhoz. Meglátjuk menyre lesz csúszós, de egy biztos, most baromi stabilan tartja a cipőt.
(P.H.)
-
ShiTmano
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gaming notebook topik
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest