Hirdetés
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Dirtyz #20966 üzenetére
Ehhez MX600 egér jár, én pedig ennek az utódját (MX610) használtam. Azt hittem, hogy tönkrementek az aksik, mert max 2 hetet bírt ki (a gép állandóan be van kapcsolva), de nem, csak az egér evett sokat. Az új egérrel március óta elfogyott a gyári elemkészlet, és azóta egyszer merültek le mindössze az aksik.
De hogy ON is legyek Megnéztem az Ariadne által ajánlott bringát, de nem igazán jön be. Csomagtartó nem kell, meg a fix lámpák sem tetszenek, a TLD1100 már a szívemhez nőtt. Valami MTB-sebb kellene, és kevésbé trekkinges.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Zewa
senior tag
válasz Dirtyz #20966 üzenetére
Előfordulhat. Vannak olyan akkumulátoraim amiket ha feltöltesz akkor lemerülnek kb 1 hét alatt viszont ha azonnal használod pl fényképezőgépben egész nap fényképezel akkor nagyon jól bírja. Kb 2 hónaposak. Ebből a fajtából az összes ilyen. (Energizer)
On: Hát öö izé! Nem tud valaki olcsóba valami normálisabb 185-203as 6 csavaros tárcsát?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest