Hirdetés
Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #46778 üzenetére
Na, megyek alvadni, mert nagy a kert, sok a meló. Fokhagyma, lila hagyma elültetve.
Egyébként, ezért is jár a ban?
Ezt szoptam egy évig, ráadásul nem mesterséges volt, bimbó is volt rajta.
Mostakkó' mi van?[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #46847 üzenetére
Sőőőőt, van most Orion a madaras tescóban 65ért 82centis, az full elég lenne neki!
Mondjuk könnyebb lenne, ha mondta volna mennyit szán rá....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
DeltaPower
addikt
válasz TeeBee73 #47150 üzenetére
"De bárányattila csak nem adta föl:
- Fankizenét játszok - mondta.
- Te ez kegyetlen máááá - válaszolt erre a fiú és rögtön felriadt álmából."
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #47426 üzenetére
Ja, ha nem tudnád, a nyalóka fallikus jelkép, ergo, a hölgy cekcuális tárgyként van ábrázolva.
BAN!Tehát, aki fotón nyalókát/jégkrémet/fagyit/villanyoszlopot nyalogat, az vagy kurv@, vagy b@zi.
MOD: Még valami:
- Két magnó megy a sivatagban. Melyik a
cikisebbségi?
- Az Orsós.MOD2: God: Egy oldalra két sávon.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz TeeBee73 #47484 üzenetére
Haáháháh ez de qrva vicces volt, a láma-topa... háháhá..
Miafasom az c húr? És milyen gitáron vannak betűk? ilyen vót?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
george11
addikt
válasz TeeBee73 #47501 üzenetére
Iszol te eleget?
Én abakusszal kezdtem, évszámot nem tudok.
Aztán C64, utána kihagyás(éppen punk voltam, és motoroztam, meg ittam, mint a gödény), aztán meg már 486DX4 100 lett."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz TeeBee73 #47507 üzenetére
faszommá'
akarom mondani off, de ezt rég hallottam, és félrészegen rátaláltam
azéé tudott valamit az öreglány
[link]
[link](aki beszól, annak holnap brájenedemsz klippeket fogok küldeni )
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
C64-el természetesen. Már akkor is programoztam, csináltam számlázó progit meg ilyesmiket
Aztán 386DX-40, 486DX2-66, 486DX4-133, 5x86-133, P1 233, P1 266, K6-2 500 (ez még megvan), stbstb."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #47519 üzenetére
Ami azt illeti, amikor nekem volt, akkor már rég kifutott processzor volt, de attól még boldog voltam vele De látod, ennyit számít a kettőnk között lévő 9 év
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
God Vazzeg
veterán
'91 körül kaptam egy C64-et magnóval Ez volt az "első" nekem Programoztam rajta keményen, egy kezdetleges dos emut is írtam, persze csak az alap parancsokat tudta, de tetszett nagyon Meg programoztam graf felületet, amiga-n láttam, ahhoz hasonlót, csak az ablakok mozgathatóságával mennyit tököltem, emlékszem mindig kifutottam a memóriából Aztán az első valamire való az már egy mmx 200 volt, edo+sd kombó lappal, egyszerre ette mindkettőt, 64mb volt először, win95
-
tááo
aktív tag
válasz TeeBee73 #47544 üzenetére
Na mégis elmentem, leadtam a vért. Hadd boldoguljanak. Azt mondták nagyon kevés vér van ezért a kampány.
TeeBee73: A kérdésed nem egészen értem, nem szívtam vagy fogyasztottam semmilyen tudat módosítót így nem láttam csillogó dokikat, de sajnos csinos nővérkéket sem.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #47626 üzenetére
Nagy duma, elsők között rendelted a díszdobozos kiadást, mi?
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz TeeBee73 #47647 üzenetére
szám szerint biztos, hogy több, de arányaiban nem. én azt látom, hogy a motorosok 73.8%-a úgy gondolja, neki mindent szabad. lakott területen 200-al, szabálytalan előzés, záróvonalon, indexelő motorost még én nem láttam, stb.
mindegy, aki köcsög, az megérdemli, ha esetleg valaki pofánvágja. -
DeltaPower
addikt
válasz TeeBee73 #47647 üzenetére
Csak azért tűnik többnek, mert alapból sokkal több az autós.
Az autós nemtom mi a fenét gondolt, fogja magát és ELÜTI mert belerúgott a lökhárítóba? Az ilyet valóban csak talicskával engedném forgalomba.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #47678 üzenetére
4GHz fölé az Istenért sem akar menni. Mondjuk, az alaplap is bóvli.
(Céges gépnek netezni/WoW-hoz mondjuk pont elég.)MOD: Egy fillért nem vagyok hajlandó rá áldozni. Ha már CPU hűtő, akkor Scythe/Alpenföhn/
Milka. Az meg annyi lenne árban, mint a gép fele.
Ha megjön a zsozsóm, lesz helyette 4100FX.[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz TeeBee73 #47683 üzenetére
alulfeszeléskor neked nem volt olyan, hogy egy bizonyos feszültség alatt belassult a proci? én ezt két procinál is tapasztaltam (pII 940 és aII 250), ibt-vel néztem a stabilitást, és egy bizonyos fesz alatt hirtelen elkezdett csökkenni a gflops érték. máig sem értem. lehet elkezdett a cache hibázni és újraolvasta az adatokat vagy nem tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest