Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz #59070464 #3722 üzenetére
- Spread spectrum az (elvileg?) , hogy a bclk (bus) ingadozhat ha jól esik neki, na, hát velem ne szórakozzon
- Azért manual voltage mert utálom az offsetes megoldást, sandy topikban már néhányszor leírtam, miért de akkor itt is: ha kikisérletezem manual-al, hogy mennyi kell, akkor azt be tudom lőni offsettel. Ekkor szinte biztos, hogy az idle feszültség borzalmasan alacsony lesz, és egyből megfagy. Akkor adok neki még, akkor LLC, akkor leesik a feszültség, load alatt mégis egekbe szökik stb.... Jó ennyire nem kaotikus a helyzet, de kb. így érzem magam amikor úgy kell működjek vele... Nem szeretem, nem tartom megbízhatónak.
Szerintem azoknak jó, akik load alatt olyan feszültségekkel bombázzák, hogy azt félnek szó szerint 24/7 konstans odaadni a procinak. Én nem szoktam még bench idejére sem idétlen számokat beírkálni, vigyázok rá, ettől semmi baja nem lesz, és stabilabb is szerintemffodi köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest