Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
cor
őstag
Dry Kill Logic - Pork Chop Sandwich
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
MR. Anderson
tag
[ Szerkesztve ]
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
Thrawn
félisten
Nemrég bukkantam rá, hogy a kedvenc rádiómnak van archívuma, ez a mix nagyon megtetszett:
Red_Mist_Radio_-_Moody_&_Haze_19.11.07Csak szólok, hogy aki nem kedveli a dnb-t, az ne álljon neki letölteni, mondjuk kedvcsinálónak nem rossz
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
cor
őstag
Slipknot - Vermillion
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Bubu79
addikt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
MR. Anderson
tag
House of Glass feat. Giorgio Giordano - Disco Down 2008 (Alex Gaudino and Jason Rooney Remix)[link]
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
AMD Power
titán
Scooter - Maria (I Like Loud)
-
MR. Anderson
tag
fankadeli - álmodtam
-
zoli03
őstag
-
nemma
addikt
-
Dillon
tag
A Slay Radio-n C64-es remixeket éppen.
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
zoli03
őstag
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MR. Anderson
tag
-
cor
őstag
Fieldy's Dreams - Are You Talking To Me
-
rien
senior tag
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
PazsitZ
addikt
- http://pazsitz.hu -
-
zoli03
őstag
-
Bubu79
addikt
-
Verus
senior tag
Children of Distance- Emlékezz rám
Csak a szövege miatt...Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
South Velen
addikt
-
Bubu79
addikt
-
Verus
senior tag
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
South Velen
addikt
-
rien
senior tag
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Bubu79
addikt
Richard Sanderson - Dreams are my Reality
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Simán van másik megfogalmazása
Szeretlek valamiert - Mester Tamas
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Genji
őstag
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
-
Daemon09
őstag
Ian Carey feat Michelle Shellers - Keep On Rising (Rocco & Bass-T)
Future Trance Vol. 43 2008 -
Verus
senior tag
Republic-Ha mégegyszer láthatnám
-
Daemon09
őstag
Dazel - Spin Me Round
Future Trance Vol. 43 2008
-
Bubu79
addikt
Hát nem elszúrtam a linket?
Szóval az Ugly Kid Joe-tól volt a Cats in the Cradle, itt van Metallica-tól az Ecstasy of Gold
Mod.: És tényleg
[ Szerkesztve ]
-
pantanamera
csendes tag
ebben a nagy melegben, jéghideg fekete ribizli szörppel a kezemben. Csak nektek.
„Azt kérdezik, mi a célunk? Egy szóval válaszolhatok: a győzelem. Győzelem minden áron..., mert e győzelem nélkül nem maradhatunk fenn.” [Churchill]
-
qdak
addikt
-
rien
senior tag
-
zoli03
őstag
-
MR. Anderson
tag
Niels de Vries - Twelve inch (pulsedriver radio mix)
-
AMD Power
titán
Scooter - We Are The Greatest (Massiv In Mensch Remix)
-
MR. Anderson
tag
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
-
MR. Anderson
tag
-
zoli03
őstag
-
rien
senior tag
-
cor
őstag
Dry Kill Logic - It's So Easy
-
qdak
addikt
-
RoyalFlush
őstag
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest