Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taki01
őstag
válasz l.skywalker #29565 üzenetére
Ez azért nem ennyire igaz. Mióta DIGI-s számla érkezik az Invitel felől itt a környéken szidják mindkettőt, hogy mért nem fejleszt. Voltak akik aláírást gyűjtöttek csak hogy a Telekom húzza be az utcájukba koax-t, de ez végül nem ért célt.
-
taki01
őstag
válasz E.Kaufmann #29643 üzenetére
Ugyanúgy kapni fogod az analogot. Szerintem csak árukapcsolás miatt, hogy kell a digitális tv a nagyobb net mellé. Magán a frekvencián ugyanúgy jönni fog az analog adás mint eddig, mert attól nem tűnik el az a frekvencia, hogy nagyobb lesz a letöltés. A frekvencia kiosztás is fix, hogy mely frekvenciákat használják adatszolgáltatásra és melyeket a tv szolgáltatásra.
-
taki01
őstag
válasz Lajosnagy17 #29671 üzenetére
Nem nagyon járta nap közbe Verőcén, emaitt nem tudok nyilatkozni. Nem ott lakom csak pékségbe járok oda Kismarosról.
-
taki01
őstag
-
taki01
őstag
válasz Alien666 #29748 üzenetére
Ezt nem neked kell kiásni, valamint szerintem csőbe megy a földbe kábel és csak régire rákellene kötni az újat és behúzni. Ha nem csőbe megy akkor se neked kell kiásni, mert szolgáltatóé a kábel. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és nyittasd újra a hibajegyet és mondom meg az ügyintézőnek mit mondott a szerelő.
-
taki01
őstag
Ma mentem vonattal át Verőcén és azt láttam, hogy a meglévő oszlopokat és ebből gondolva a meglévő földalatti csőrendszert használják a digiék az optikai hálózat kiépítéséhez. Azokon az oszlopokon amiket én láttam azokon már fent voltak a kötő dobozok.
-
taki01
őstag
válasz Lajosnagy17 #29857 üzenetére
Azért én azt vettem észre, hogy nem teljesen készült el, mert jó pár címen nem elérhető a szolgáltatás ahol mondjuk az invitel dsl hálózata elérhető. Több mint valószínű, hogy jelenleg csak a falu belterületén építették ki a hálózatot.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz Lajosnagy17 #29860 üzenetére
Itt Kismaroson még nem láttam Digi-s kocsikat és román vendégmunkásokat. Gondolom most lett kész nem rég a hálózat és szerintem az elkövetkező egy két hétben szerintem elkezdik csinálni Kismaroson is. Amint látok valamit azt megírom.
-
taki01
őstag
válasz Lajosnagy17 #29862 üzenetére
Pedig Nagybörzsönyben is van invitel, de lehet a gerinc kapacitás kevés vagy más faluban van az MSAN.
-
taki01
őstag
-
taki01
őstag
válasz GabenPH #29899 üzenetére
Nem lehet megoldani. Az invitelnél a HGW-en egy port vagy internetet ad vagy tvt. Megpróbálhatod a bridge mode-al, hogy a routered csatlakozzon fel pppeo-val és beállítod a routerben az iptv-nek megfelelő vlan id-t, de nem garantált a működés. Az iptv vlan id-je kinyerhető a Zte HGW-ből.
-
taki01
őstag
Vácon az invitel ügyfélszolgálat ablakai kékek lettek és ki van írva, hogy digi értékesítési pont.
-
taki01
őstag
válasz Peter Kiss #29940 üzenetére
Nálam még mindig van két ZTE HGW és két darab DLink modem, úgy hogy kb 3 éve nincs szerződésem és kérdeztem, hogy melyik eszközöket kell vissza vinni és erre az volt a válasz amit utoljára kaptam. Szerintem majd valakinek elajándékozom, ha szeretné. A két DLink-en dchard féle firmware van.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Kismaroson megjelent egy digi-s kocsi. Ebből még nem szűrném le, hogy elkezdték építeni a hálózatot, de sanszos hogy valamit méregetett fel MSAN-nál.
-
taki01
őstag
válasz szacsee #29955 üzenetére
Dlink dsl 360 dchard firmware-rel lehet finomhangolni a kapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Kismarosra elvileg nyár végére lesz DIGI az egyik magyar szerelő szerint. Bár most a helyzetet elnézve, hogy haza küldték a román kábelbehúzó brigádot, emiatt tuti csúszni fog.
Verőcén kocsikáztam múltkor és csak a faluban van optika, a külterületi részeken nem mindenhol láttam optikai kötődobozt az oszlopokon. Külterületi részen ott voltak kötődobozok ahol sűrűn vannak a házak. Itt pl nincs optika az oszlopokon.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
Digi irodában biztos nem tudod lemondani szerintem, mert két különböző cég.
Itt fogod tudni lemondani:
A hét minden napján 06:00-22:00 között fogadjuk hívását az ingyenes 06 80 101 513-as ügyfélszolgálati telefonszámon.
E-mail címünk: ugyfelszolgalat@invinetwork.hu
Személyes ügyfélszolgálat:
3580 Tiszaújváros, Szt. István út 1/A. Városkapu üzletház
6722 Szeged, Gutenberg utca 14.
2400 Dunaújváros, Semmelweis utca 10.
5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 2. -
taki01
őstag
válasz user12 #30039 üzenetére
Csak az baj, hogy sok településen van ahol teljesen vagy település egyes területein monopol helyzeteben. Már most is háborognak miatta sok főleg most az online tanulás meg minden miatt. Tudok olyanról akinek két Inviteles ADSL vonala van, hogy tudjanak otthon tanulni és dolgozni, mert más szolgáltató nem elérhető a település azon részén.
A másik meg a DSL hálózat üzemeltetése az egyik legdrágább, mert nem elég egy MSAN a településre, hanem ezekből több kell és ezáltal több áram fogyasztója is van. A másik meg, hogy az Inviteles réz hálózatoknak a kábelek állapota is hagy maga után kívánnivalót. -
taki01
őstag
válasz CoolBoy323 #30129 üzenetére
Szerintem nem fog menni, mert vagy 6 éves vagy több a firmware ami fut rajta. Invitel szinte soha nem adott rá ki új firmware-t rá, de cáfoljon meg valaki ha nem így van.
-
taki01
őstag
Egy kis fejlemény, a DIGI optikai hálózatot kezdett behúzni a földbe a meglévő telefon vezeték mellé Kismaroson.
-
taki01
őstag
web: 192.168.1.254
felhasználónév: userAdmin
jelszó: üresen kell hagyni -
taki01
őstag
Más: Kismaroson látszólag meg állt az optika kivitelezése vagy csak az a 3-4 ember dolgozik akik múltkor itt húzták a kábelt. Ha csak ők akkor talán szeptemberbe lesz optika.
Kismaros után Szokolya jön, már a főúton néhány helyen fent vannak az optikai kábel konzoljai. -
taki01
őstag
Ez olyan fejlesztés mint nálunk volt Kismaroson. DSLAM-t leváltották egy MSAN-ra és ebből raktak kb 4 db-t a faluba a nagyobb elosztódobozok mellé. Ahol eddig is rossz volt a net ott rossz is marad (max pár Mbps-es javulás volt), ahol meg jó volt ott meg jobb lett (ADSL-ből lett VDSL).
-
taki01
őstag
válasz Lajosnagy17 #30189 üzenetére
Már Szokolyán is fent van néhány helyen az optikai kábel.
-
taki01
őstag
válasz Anonymus23 #30249 üzenetére
Lehet jobban jártak volna ha ott csinálják, mert Zuglóban legalább 3-4 éve ott rohad az optika és nem tud rajta szolgáltatni. Nem volt engedélye a diginek az elműs oszlopokra valamint az NMHH-tól sem és az önkormányzat nem engedi a légkábelt a kerületben.
-
taki01
őstag
válasz chatran #30310 üzenetére
Összefoglalóban le van írva, hogy lehet az eszközbe belépni.
-
taki01
őstag
válasz gergo8080 #30340 üzenetére
DSL hálózatra már nem kötnek rá egy ügyfelet sem ott ahol már épül az optika.
Az ászf-ben van a 3 hónap és ezért mondták azt. Amúgy szerintem terület függő is, hogy mennyi szerelő van. Ha tömeges lesz rézről optikára a migráció akkor lehet számítani 2-4 héttel legalább.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz unicumnext #30378 üzenetére
Külön VLAN-ban megy az iptv emiatt kell neki a külön kábel. A HGW nem tudja egy porton továbbítani a imternetet és az iptv-t.
-
taki01
őstag
válasz Lajosnagy17 #30419 üzenetére
Az a hálózat még nagyon nincs kész.
-
taki01
őstag
válasz Lajosnagy17 #30423 üzenetére
Ha lesz időm lövök pár képet, hogy áll légkábeles bekötések. Néhol feldobálták az elsztódobozkat és már most lógnak.
-
taki01
őstag
válasz Diák66 #30426 üzenetére
A címeket nem tudták pontosan meg oldani, eddig 4 db olyan cím (amiket eddig megnéztem abból 4 volt ahol kidobta, hogy elérhető) van ahová bekötik
Nekem van Telekom gigás koax előfizetésem, ezért annyira nem érdekel, de ez már tragikomédia. Azt kellett volna látni egy szakmabelinek, hogy ezek hogy húzzák a kábelt. Tuti sírva fakadt volna.[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz Lajosnagy17 #30429 üzenetére
A cím megadás alatt. Ez jó tudni
-
taki01
őstag
válasz Anonymus23 #30618 üzenetére
Szokolyán, oszlopokon fent vannak a splitterek és köztük lévő vezeték, de a "fő" kábel nincs bekötve, tehát nincs bennük fény. A vezetékek feljönnek a földből kpe csőben, de azok oszlop mellett vannak felcsavarva.
Kismaroson már elindult a szolgáltatás, de csak a település sűrűbben lakott részeit fedték le.
Verőcén látszólag majdnem a teljes település le lett fedve és ott is már él a szolgáltatás.Nem hinném, hogy sok fejlesztés lenne a következőkben. Voltak kint az oszlopoknak állapotát felméréni, mert néhány kidőlt vagy rossz állapotú volt és azokat cserélték. A másik, hogy jó néhány oszlopról már le szakadtak a splitterek, vagyis hálózatot se nagyon tartják karban, ami nem rég épült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest