Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hát..Olyat droppol az a lap még egy 3200-es cerka alatt is( és úgy ingadozik a fesz), én nem tennék quadod bele..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Én 2 napja néztem krammerka ds3-as lapját és.. a kis celeron alatt droppolt olyat mint az állat, a fesz meg folyamatosan ingadozott. Ha ezt veszem alapul, quadod nem érdemes beletenni.. Ha már másik procit akarsz, akkor keress itt a ph-n egy jófajta "kis" E0-s 8400-et olcsón. -ez persze magánvélemény.-
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
(#8695) Jorus linkelte itt elolvashatod. "ha terhelem, csak akkor ingadozik" -Hát..gondolom, hogy nem netezni kell q9550-es.. .
Lényeg: Kitesztelsz x FSB-n y feszt és quad alatt olyat esik neked terhelés közben, hogy kifagysz, eldob stb..Ezért alapból rá kell majd hagynod egy kis plusz feszt. Amit más lapban 1,2v-on tudna, az neked bios min. 1.325v, de szerintem keveset mondtam. Amit írtál, h 1.0 feszültség..ez mi? Fogalmazz légyszi majd pontosabban, nem szeretnélek félreérteni.(#8694) rup1u5 : Hidd el "öreg barátom" én is várom már nagyon. Most gyorsan átpakoltam a chieftec nagytoronyba a cumót, holnap felpucolom a Thermaltake házat és megy majd új gazdihoz(remélem). Szuper, hogy örülsz a cuccnak! Daemon alatt szar a Win7? Nálam is az van fent, egész pontosan a DAEMON Tools Lite 4.30.4.0027-es, eddig nem volt gondom vele. Az, hogy kiírja bootnál, hogy nem éppen erre találták ki..a nero 6614 is kiírja mindenütt, de az vált be, nem váltok, hibázni meg nem hibázott még
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Talán mégsem olyan jó az a hardware monitor program. Én a HWMonitort használom, esetleg nézd meg azzal is.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
proof88
addikt
Ja és az újonc rang után jön a lelkes újonc rang, utána azt hiszem, a fanatikus tag, aztán a senior tag, utána az őstag... ezek valahol le vannak írva, de fejből nem tudom. Van néhány embernek egyéni rangja is, pl. Arcképgyáros, na ez tényleg csak 1-2 embernek van és ők azok, akik segítenek egyéni avatart csinálni, ha majd ott tartasz és igyényelsz ilyet, van külön topikja is ennek itt meg itt.
Fel: ha azok a kék bordás ramok ott 2x1 giga CSX, akkor azok bizony bírják a tuningot! Nekem volt ilyen 2x1 gigás kitem, 1066-osak voltak, és 5-5-5-15-tel hiba nélkül bírták az 1252 MHz-et! 2.1V-tal, vagy 2.2-vel, már nem emlékszem. Aztán az újabbak már magas bordásak, mindenesetre azok is tudják az 1200-at.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
- AMD A8-7600 Quad Core FM2+ processzor
- AMD Ryzen 9 3950X 16/32 105W processzor és egy AMD Ryzen 7 3700X processzor hűtővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest