Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Nalunk 2 eves idotartalomra bontjak le a szineket. Ezt termeszetesen lehet rovidebb ido alatt is letenni. Meg van a CCNP anyagat, ahogy neztem 1 ev ugy hogy gyakoralt is benne van(attol fugg hogy mekkora hatter van). Alapvetoen az anyagot szerintem konnyu megtanulni de hasznalni "rendesen" nehezebb. Szoval ez egyen fuggo.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Drizzt
nagyúr
Hehe, ez az egy hónap nem lesz tartható. Bár hozzá tartozik a képhez, hogy ha nem kéne közben dolgozni+egyetem+focizni, akkor sima ügy lett volna. Így most szerintem másfél hónapja kezdtem el a Sybex Ccna study guide 6th edition könyvet. Jó hosszú könyv, de szerintem fasza. Csak néhol homályos. Meg van ami később tisztul ki benne. Most olyan 650 oldalnál járok(azt is hozzá vehetjük, hogy azért meg is tanultam a dolgokat, szóval most az eddigi össz. adagból ha elém raknak egy tesztet, olyan 80%-ot minimum elérnék szvsz.).
Amúgy maga a vizsga milyen? Egy gépen vannak virtuális környezetben a konfigos feladatok is, nem?I am having fun staying poor.
-
siriq
őstag
Igen. Ha nekem sem kellen melozni stb. akkor joval hamarabb vegezne az ember de sajna nincs senki aki sponzoralna. Amugy sikerult elsore megcsinalni a CCENT-t. Lassan jon a CCNA . Utanna mindenkeppen CCNP es melette valami mas (azert oregnek erzem mar magam igy 31 evesen a tanulashoz, igaz kozben mindig megtanultam mindent ami erdekelt : dns, ac stb beallitasa stb. csak papir nincs meg rola).
szerk: azert van mellette 4 ev info fosuli is.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Flame_
tag
Én magam is tanácsért jönnék a topikba. A Te posztod válasz gombját nyomtam meg, mert felsőfokú végzettséggel látsz/látnál el olyasmi munkát, ami engem is érdekel Én magam rendszermérnök/rendszergazda/it support háromszögben érzem jól magam, a napi x órás kódverés orrvérzésig annyira nem vonz
Van még 7 félévem, amit az állam fizetne. Ezeket szeretném leginkább Budapesten - vagy ha nem megy akkor a térségben - lepörgetni, és egy ezen a téren releváns diplomát szerezni. Az anyagi források egyelőre korlátozottak, maximum pár fizetett félév fér majd bele MSc-re.
Valakinek ötlete/tanácsa/tapasztalata? Jöhetnek konkrét intézmények konkrét szakjai, de természetesen mellette más képzések is. Ti, esetlegesen erre látogató rendszergazdák mit tettetek hogy oda jutottatok ahova? Mit tennétek a helyemben, hogy oda jussak és eredményes lehessek? Elhivatottság és érdeklődés az van Meg pár terv is, de nagyon szívesen vennék némi életszagú tapasztalatot is, egyenesen a munka világából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest