Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destructo
senior tag
válasz Gyufaaa #32260 üzenetére
Van egy másik gépem is amit nyúzok(játék),ezt csak a TV re kötöm.33w os fogyasztással teljesen oké egy FULL HD filmezésre .Az asus xonar dg meg jó minőségű hangot szolgáltat benne.Csak a 80GB os HDD-t akarom majd cserélni benne 1-1,5TB merevlemezre,de arra még várni kell,hogy normális ára legyen újra.
TESCO-Zsömle:Okés várom!Amúgy egy Corsair Carbide 500r re vágyok,ha a VGA-m javítva jön vissza garból akkor átcserélem egy olyanra.Mutatok arról majd én is képet.Mondjuk nem nagy relációt látok arra."vezetősávok szakadtak el rajta" a gyártó szerint..Na ha már belekezdtem: Eladtam itt PH-n majd a tag a 3. próbanapon mondja nekem,hogy nem megy a kártya...de ő vigyázott rá..én nem vettem át mert pesten volt egy barátom átvette,és átadta Udinak.Udi most mondta mi a diagnosztika..ez...Akinek eladtam remészetesen ő vigyázott rá..hát persze.van róla videóm 720p dátummal,és képem,hogy én hogy adtam oda 3 dobozban,és 2 tanúm ...De nem érdekel már az egész..csak lenne jó..egyébként egy GTX280 asról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest