Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
énvagyokAdam
tag
Ezt az átalakító kábelt még nem láttam, de fura is mert olyan helyre köti a vga jelet, ahol tudtommal a hang közlekedik. A fórum amit ajánl ott én is jártam, az ottani kábel kötéssel és a power strip programmal együtt sikerült elérnem hogy szépen fusson a kép. Voltak benne előre beállított értékek, azokkal sem ment, és a neten talált értékekkel sem látszott semmi. Lehet szoftveres a hiba, lehet a videokártya nem szerette a powerstrip-et, a TV oldalon nem hiszem hogy gond lenne mert eddig minden szabvány jelet fogadott, szóval ami a legvalószínűbb hogy én vagyok a béna. Holnap megcsinálom újra a kábelt, rápróbálok még egyszer a dologra. Tényleg a kis konverter lenne a legcélravezetőbb megoldás, de lehet olcsóbban jövök ki ha veszek egy LCD TV-t. Igaz akkor meg a CRT képminőséget sírnám vissza, és amúgy sem állok ilyen jól...
Nagyon köszi a segítséget, rápróbálok ezekre, és megérdeklődöm a konverter árát is.
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest