Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Úgy érzem hasonló problémával küzdetek ti is. Sajnos sokszor érzem azt (mert éreztetik velem), hogy nem figyelek eléggé a gyerekemre, nem vagyok elég aggódó, félvállról veszem a felelősséget. Szóval érezzem azt, hogy nem vagyok jó anya. Bezzeg ők... Ők sokkal jobban aggódnak, és figyelmesebbek, és mindig segítenek stb. Pedig nem akarom, hogy a gyerek azt érezze, hogy levegőt sem vehet, mert még attól is megóvnám, hogy pár porszemet nyeljen. Tapasztalja csak ki a saját határait, az erejét, az eszét.
Mod: Minap hallottam egy találó és igaz mondást. ''Az anyából jó anyós lesz. A szülőből nem.''
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Réka napközben 3 vagy 4x fél órát pihen csak. Így estére teljesen hulla.
A kérdés konkrétan arra irányulna, hogy cicin alszik-e el a Kicsitek, vagy szopik, és be az ágyikóba és alvás egyedül.
Ugyanis Réka este úgy szokta meg, hogy a szopi egyben az altató is. És csak beteszem a kiságyba.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest